Dodaj do ulubionych

Floryda 20.11. - 10.12.

06.11.21, 23:28
Cześć,
W drugiej połowie listopada lecę na Florydę i spędzę tam 21dni. Przygodę zaczynam i kończę w Miami.
Na ostatnie 5 dni pobytu wykupiłem już rejs z Miami na Bahamy i to jedyny sztywny plan jak do tej pory.
Do zagospodarowania mam pozostałe 16 dni. Czy pomoglibyście jak je najlepiej rozplanować, ile dni warto poświecić na dane atrakcje, miejsce? (Wyjazd bez dzieci, dwie dorosłe osoby)

W planach mamy Miami, Key West, Everglades, Naples, Sarasota, Clearwater, Tampa, St.Petersburg (muzeum Salvadora Dali), Orlando(Disney World, Universal Studio), St. Augustine, Daytona Beach, Cape Canaveral (NASA), Cocoa Beach, Palm Beach, Key Biscayne. W planach mamy tez dowolny mecz NBA w Miami lub Orlando.

Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi czy pominąłem coś wartego uwagi, ewentualne sugestie czy może warto coś odpuścić kosztem innej atrakcji?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mr.knox Re: Floryda 20.11. - 10.12. 10.11.21, 20:45
      Hmm, wyglada, ze terminarz macie nabity.
      Jestem pewien, ze planujac wasza trase sprawdziliscie co jest warte zobaczenia.
      Zeby cos poradzic musialbym wiedziec gdzie i na ile nocy planujecie noclegi. Dlaczego wybraliscie np. Naples a nie Fort Myers, dlaczego Sarasote i powiedzmy Palm Beach. Ile dni planujecie spedzic w Disney World, itp.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka