Dodaj do ulubionych

Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywamy

• Gość: Małgorzata Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.martel.biz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:20
      Mam Toleriana Riche LA ROCHE POSAY do cery suchej/krem/ rewelacja tylko że ja
      mam cerę mieszaną z przewagą tłustej
      • Gość: Małgorzata Wrocław,Toleriana krem do cery suchej La Roche Pos IP: *.martel.biz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:44
        Zamienię lub sprzedam ,używany raz.
        • Gość: Alka Re: Wrocław,Toleriana krem do cery suchej La Roch IP: *.chello.pl 07.03.05, 20:57
          Ja mam papier toaltetowy, nieuzywany, firmy tartaki slaskie. Chetnie na cos wymienie, czekam na propozycje.
      • Gość: malwina1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:45
        A ile za niego chcesz?
    • patrycjac83 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 07.03.05, 21:00
      zamienie na cos fajnego lub sprzedam nowiutkie KOSMETYKI Z AVONU
      1)żel antycelulit 200 ml (cena katalogowa 59.90)
      2)żel do pielegnacji biustu 100 ml (cena katalogowa 19.90)
      3)dezodorant w spreju do ciała soczysty melon 125 ml (cena katalogowa 19.90)
      4)antyperspiracyjny dezodorant w kulce 50 ml.(cena katlogowa 5.90)
      5)lakier do paznokci brazowy z brokatem

osoby zainteresowane prosze o kontakt na adres patrycjac1@wp.pl
      posiadam zdjecia tych produktow. Jak rozwiez fajne sweterki do sprzedania
      tanio!!!!
    • Gość: dominisiek Sensi.Armani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:18
      jakies 45 ml ze 100 zostalo i zapewne juz do tego zapachu nie wroce, totez
      chetnie wymienie na inny, np zielona herbata, l'feu D'Issey, etc..
      prosze o kontakt na maila dominisiek@pf.pl
      • Gość: ania L'Oreal TRUE MATCH 01 IP: 212.244.242.* 08.03.05, 09:14
        Właśnie kupiłam i jest zbyt jasny.Sprzedam za 35zł lub zamienię na COŚ
        (np.resztkę markowych perfum)-wysyłka pocztą na mój koszt!!!
        • Gość: Amelka5 Re: L'Oreal TRUE MATCH 01 IP: *.pd.mofnet.gov.pl, / *.mofnet.gov.pl 08.03.05, 10:33
          Co powiesz na resztkę Good Life Davidoffa (jakieś 15-20 ml)?Mam jeszcze
          resztkę Noa Cacharel, mogę dorzucić.
          • Gość: ania Re: L'Oreal TRUE MATCH 01 IP: 212.244.242.* 08.03.05, 11:08
            Amelka,nie znam Good Life!!..możesz je opisać? bardziej mnie interesuje
            Noa!!..ile jej jest???
            • Gość: Amelka5 Re: L'Oreal TRUE MATCH 01 IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 08.03.05, 14:59
              Noa jest jakieś 15-20 ml. Jeżeli Noa Ci się podoba to Good Life też będzie, to
              klasyczny piękny zapach i jest go więcej, jakieś 25-30 ml. Dam Ci oba i mogę
              dorzucić Gordani Ofriflame 30 ml. To chyba dobry interes? :-)
              • Gość: ania Re: L'Oreal TRUE MATCH 01 IP: 212.244.242.* 09.03.05, 10:15
                Suuuper Amelka!!..plis napisz na anika1703@wp.pl, to omówimy szczegóły!!pap
    • Gość: aska Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.de.deuba.com 08.03.05, 10:45
      mam do wymiany/sprzedania perfumy Alexander McQueen w pieknym flakonie w
      ksztalcie metalowego serca z czerwonym szklem - raz uzyte zeby wyprobowac i 2-
      gi, zeby sie przekonac, ze to nie dla mnie.
      Najchetniej komus z okolic W-wy
      Moj mail; jajoanna@gazeta.pl
      • totylkomail Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 08.03.05, 11:35
        mam na wymiane lub do sprzedazy:

1. gabriela sabatini devotions (czerwona), woda toaletowa, 60ml, calkowicie
        nowa, w pudelku i folii (dostalam w prezencie a nie podoba mi sie ten zapach)

2. wosk taft - uzyty trzy razy, ubytek niezauwazalny

jestem zainteresowana:
        - lakier taft granatowy mocny moc: 4 z 5
        - pianka zwiekszajaca objetosc, mocna, wella
        - gabriela sabatini, fioletowa z rozowym, woda toaletowa, dezodorant, perfumy

mieszkam w katowicach
        najchetniej wymiana osobista
        • Gość: ola Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 08.03.05, 11:43
          Mam Pore Minimizer Refining Lotion użyty 3 razy - nietrafiony prezent.
          Bez opakowań niestety, myślałam, że będę używac. Chętenie na coś wymienię - np.
          cienie.
          Jestem z Warszawy. Mój mail: kaal1@gazeta.pl
          • Gość: ola Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 08.03.05, 11:47
            Uzupełnienie: Pore Minimizer Refining Lotion firmy Clinique - użyty 3 razy.
            kaal1@gazeta.pl (Warszawa)
    • Gość: arbik kenzo jungle tiger IP: *.adsl.highway.telekom.at 08.03.05, 14:56
      czy któraś z was posiada może te perfumy. Uwielbiam je a nigdzie już nie można
      ich kupić. pozdrawiam
      • rybaczki.trzy sprzedam lub wymienie pare drobiazgow. 08.03.05, 16:09
        Hej, oddam lub zamienię:

SEPHORA=błyszczyk do ust, Super shimmer,precious pink,zostało więcej niż 1/3 z
        15ml tubki (ładnie pachnie i ma cudne drobinki)

SEPHORA- duży kopmakt pudru brązującego (wielkość jak płyta CD)soleil cuivre
        01.Puder ma wyrzeżbioen słońce, zużyłam minimalnie,tzn. słońce jeszcze jest
        widoczne.Używałam wiosną tylko jak zdążyłam przed pracą (czyli rzadko:-)

Maybelline- Fresh matte- 025 Perfect Beige, użyty 2 razy

Kolastyna- samoopalacz w sprayu, użyty kilka razy, 1/3 zużycia

Kolastyna- mleczko po opalaniu w spray'u.Butla 250ml, zużycie - 1/4

Avon - balsam ujędrniający, NOWY,firming Body Lotion with Liposomes.
        pewnie coś jeszcze bym znalazła, ale to jest co teraz rzuca mi sie najbardziej
        w oczy.
        • rybaczki.trzy Re: sprzedam lub wymienie pare drobiazgow. 08.03.05, 16:11
          piszcie na ewelina@p.lodz.pl
        • Gość: A. Re: sprzedam lub wymienie pare drobiazgow. IP: *.bait.pl / *.bait.pl 08.03.05, 16:24
          Hej hej...za ile chcialabys sie pozbyc tego pudru brazujacego sephory?..czy on
          ma duzo blyszczacych drobinek?..czego poszukujesz na wymiane?Pozdrowienia :)
          • Gość: A. Re: sprzedam lub wymienie pare drobiazgow. IP: *.bait.pl / *.bait.pl 08.03.05, 16:26
            jeszcze zarezerwuje samoopalacz kolastyny w sprayu..takze napisz na ile go
            wyceniasz :)
      • olesiam Re: kenzo jungle tiger 08.03.05, 23:50
        Sa w perfumerii Marionnaud na ul.Pulawskiej w Warszawie 15 ml za 119 zl, jest
        to miniaturka przeslicznie zapakowana w welurowy woreczek.Mam, polecam:)
        O.
    • agaakaines CK One 50ml 08.03.05, 16:08
      nowe, nieuzywane. miasto: warszawa (gg 1138661)
      • patrycjac83 zamienie lub sprzedam za 50 zł swietne kosmetyki 08.03.05, 17:20
        zamienie na cos fajnego lub sprzedam nowiutkie KOSMETYKI Z AVONU
        1) żel antycelulit 200 ml (cena katalogowa 59.90)
        2) żel do pielegnacji biustu 100 ml (cena katalogowa 19.90)
        3) dezodorant w spreju do ciała soczysty melon 125 ml (cena katalogowa 19.90)
        4) antyperspiracyjny dezodorant w kulce 50 ml.(cena katlogowa 5.90)
        5) lakier do paznokci brazowy z brokatem

Piszcie prosze, wyjezdzam i nie chce tego za soba ciagnać
        Może ktos ma Pume szarą albo niebieską (nie jestem pewna jak on sie nazywa).
        Interesuje mnie tez zapach damski Ralph Lauren polo sport. Piszcie jak macie
        jakies propozycje na adres patrycjac1@wp.pl
    • Gość: gosiakf Anew clearly C serum (AVON) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:32
      jedno używane może z 3 razy, jedno nowiutkie, nadal w pudełku. chętniej sprzedam
      niż zamienię. oba za 50zł. gosiakf@o2.pl
      Łódź/Warszawa
    • milena72 Tusz YSL (efekt sztucznych rzes+ cienie IsaDora 08.03.05, 22:14
      Nowy tusz do rzes YSL(effect faux cils) czarny sprzedam za 95 zł.
      Mam rowniez poczwórne cienie Isa Dory nr 39 _golden petals uzyte 3 razy.W
      sephorze chyba za 55 zł -sprzedam za 25zl.
      Jestem z Warszawy :)
      Zainteresowane prosze o kontakt mailowy
      milena72@gazeta.pl
      • Gość: Meganka Double Agent IP: *.crowley.pl 09.03.05, 10:24
        Wymienię lub sprzedam Double Agent HR N1. użyty raz
        sadan77@onet.pl
        • Gość: ola Estee Lauder Sun Gel for face IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 09.03.05, 10:30
          Wymienię lub tanio (25-30 zł) sprzedam Sun Gel for Face Estee Lauder z filtrem
          6 (dla ciemnej karnacji). Użyty raz.
          Oddaję, bo mam jasną skórę.
          Jestem z Warszawy. adres: kaal1@gazeta.pl
          • Gość: marta Re: Estee Lauder Sun Gel for face IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:33
            Jestem zainteresowana podkładem HR Double Agent. Moj mail:
            tomekmielnicki@interia.pl
            bardzo prosze o kontakt
            • Gość: marta Re: Poszukuję perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:45
              Poszukuje perfum damskich, najlepiej takich jak podałam ale niekoniecznie. Aby
              nie kwiatowe.
              - Armani Mania
              - Armani Sensi
              - Donna Karan Black Cashmere
              - Dior Addict
              - Calvin Klein Obsession
              - Cerruti 1881
              - Rochas Absolu
              - Estee Lauder Youth Dew

Na wymiane mam tusz HR Extravagant, czarny, nowy, uzyty 2 razy, z kartonikiem
              • Gość: magda Bulgari -Blu (woda perfumowana sprzedam) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:06
                sprzedam lub zamienie na inne Bulgari -Blu (np. na kenzo jungle elephant ,
                carolina herrera
                212,
                poison, naomi campbel naomagic) , woda perfumowana
                koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym
                opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte
                tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl
              • Gość: panienka z okienka FLOWER BY KENZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:09
                sprzedam 100ml Flower by Kenzo(MAK) biały,nieuzywany,prezent z niemiec,mi
                zapach nie odpowiada,jestem z woj.pomorskiego,prosze o kontakt na maila
                jelonka11@wp.pl,cena do uzgodnienia
    • roxi_hart Re: I love love Moschino 09.03.05, 16:02
      30ml wody toaetowej, psiknieta 3 razy. Kupiona w ciemno, zapach ladny ale nie "moj". Sprzedam za 100 zl + koszty przesylki.
      Prosze o maile na priva.
      Pozdrawiam
      • rybaczki.trzy *******chętnie sprzedam lub wymienię********** 09.03.05, 22:49
        mam kilka kosmetyków, które mnie drażnią i nie będę ich już używać..najchętniej
        sprzedam.

SEPHORA=błyszczyk do ust, Super shimmer,precious pink,zostało więcej niż 1/2 z
        15ml tubki (ładnie pachnie i ma cudne drobinki)

SEPHORA- duży kopmakt pudru brązującego (wielkość jak płyta CD)soleil cuivre
        01. Puder ma wyrzeżbione słońce, zużyłam minimalnie,tzn. słońce jeszcze jest
        widoczne.Używałam wiosną tylko jak zdążyłam przed pracą (czyli rzadko:-)

*** Max Factor - Lasting Perfomance - 102 pastelle- mój ulubiony, ale zmieniam
        go na L'Oreal Perfect Match Mam go on niedawna, używany tylko w weekendy, bo
        tylko wtedy wychodziłam 'do ludzi' trudno oszacować zużycie, 1/10? w każdym
        bądź razie niewielkie

*** Ideal Balance L'Oreal 22 Sable, Sand Beige. (tutaj pokombinowałam, bo
        dolałam do Idealu - Air Wear, w tym samym odcieniu.Dolewka była niewielka, ale
        musiałam, bo uwielbiam zapach Air Wear. Po tych kombinacjach Ideal Balance jest
        lepszy i jest jego pełne opakowanie.

***Kolastyna- samoopalacz w sprayu, użyty kilka razy, 1/3 zużycia

***Kolastyna- mleczko po opalaniu w spray'u.Butla 250ml, zużycie - 1/4

***Avon - balsam ujędrniający,prawie NOWY,firming Body Lotion with Liposomes.

Jako gratis mogę zaproponować :
        - kokosowy błyszczyk Palomy,prawie cały,
        - kolorowy balsam pielęgnacyjny do ust - Avon, sheer color lip balm, użyta 2
        razy.
        - dermacol 211 (cała tubka)

proszę o kontakt na ewelina@p.lodz.pl

Jeśli ktoś lubi czytać Herleqiuny, to również mam do sprzedania. Wygrałam 15
        książek
        • Gość: magda LANCASTER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:08
          sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu
          (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA)
          uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest
          swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na
          polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl

• jumbala O de Lancome -edt 10.03.05, 21:33
      pojemnosc 125ml(to ta zielona) zostalo cos okolo 100-110ml - mozliwe zdjecie na
      maila
      Mam jeszcze Lancome Pure Focus T-zone pisalam juz wyzej- nowiutki nie odpakowany

Perfumy wymienie na:
      O de Lancome biale
      Lacosta - bezowe- nie pamietam nazwy dokladnej
      Eternity CK meskie
      Poeme Lancome

Mozeliwe tez inne propozycje:) Czekam na maile jumbala@gazeta.o2.pl
      • Gość: ewa Sprzedam puder brazujacy Revlona w puderniczce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.05, 13:03
        Sprzedam lub zamienie na inny ,moze byc z doplata puder brazujacy w puderniczce
        z lusterkiem REVLONA NEW CPMPLEXION BRONZING POWDER 03 SUN uzyty kilka
        razy ,odcien naturalny lekko ciemniejszej karnacji z rozswietlajacymi
        pigmentami,nie tworzy smug na twarzy ,latem mozna go uzywac na codzien dla
        podkreslenia koloru karnacji. Przy nakladaniu pedzlem na twarz puder jest jak
        sypki z powodu delikatnej nie zbitej struktury. Zdjecia wysylam na
        email,kontakt ewa@korbajt.pl lub ewapaw5@gazeta.pl
        • dixi Eau de dolce vita 13.03.05, 13:14
          tester, w butelce o pojemnosci 100 ml jest ubytek ok 2,5 cm, nie ma korka;
          najchetniej sprzedam za 110 zl juz z przesylka, moge rowniez wymienic na jakis
          wiosenny zapach - choc ostrzegam ze jestem dosc wybredna :)
          czekam na propozycje;
          • Gość: magda Bulgari Blu sprzedam (nowe) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:40
            sprzedam lub zamienie na inne Bulgari -Blu (np. na kenzo jungle elephant ,
            carolina herrera
            212,
            poison, naomi campbel naomagic) , woda perfumowana
            koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym
            opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte
            tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl

• jumbala Re: O de Lancome -edt 17.03.05, 21:40
        Lancome Pure focus sprzedany, pozostaly perfumiki:)
    • Gość: Sandra Żele pod prysznic IP: 80.51.249.* 14.03.05, 21:51
      Mam do oddania świetne żele pod prysznic Elizabeth Post.
      355 ml za 5 zł [mam kilka sztuk].
      Żel jest z wyciągiem z ogórka i dyni. Świetnie się pieni, bardzo ładny zapach,
      wydajny.

Oprocz tego mleczko do ciała z Aloe Vera.
      1 000 ml - 15,00 zł [żel Elizabeth Post gratis]
      Mleczko nawilża, nadaje elastyczność oraz tonizuje skore. Genialny po
      depilacji, przy podraznieniach, po solarium, po opalaniu.

Chetnie je po prostu sprzedam.

Sandra

www.harmonny.pl
      GG 19735
      sandra@namyslow.com
    • szalona_kredka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 14.03.05, 22:30
      szampon sunsilk zielony <dla kreconych>. mleczko uwielbiam ale szampon uzyty ze
      2 razy i kurz zbiera juz od daaawna. jestem z krakowa.
    • Gość: madziakkkkkkkk Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.151.udn.pl 14.03.05, 23:02
      a czy ktos ma moze produkty thalgo? moga byc na wyczerpaniu i uzywane.I jeszcze
      jedno.Ralph Lauren-Ralph tez moze byc uzywany,byle by orginalny!!!!!!! prosze o
      kontakt avantiabc@o2.pl
    • laura27 Puder brązujący PUPA 15.03.05, 10:46
      Ten wielkości płyty kompaktowej. Jest go jeszcze grubo ponad połowa, ma
      bardzo ładny ciepły opalony kolorek i jest bardzo wydajny. Nowy kosztuje
      ponad 90 zł, ja sprzedam mój za 40 zł. Jestem z Warszawy.
      Chętne proszę o majla na laura27@gazeta.pl

Ps. nadal aktualne perfumy: Dolce Vita, Dior Addict i Deep Red.
    • Gość: agnieszka podkład rozświetlający - warmest beige AVON IP: 80.72.38.* 15.03.05, 11:27
      nowiutki podkład, w pudełku, kupiłam go użyłam raz i okazało sie ze jest za
      ciemny :/ sprzedam go za 15 zł - najlepiej w Warszawie mój mail
      agnieshka83@poczta.fm
      • arnika04 DO EWELKI I IZY w sprawie perfum 15.03.05, 14:50
        Dziewczyny wybaczcie nie miałam dostepu do netu przez jakiś czas, dlatego tak późno odpisuję:)..
        Proponuję nastepujace ceny:
        - simply ok 120zł + koszty przesyłki
        - Poeme ok 40 + koszty, mogę zrobić i wysłać zdjęcie ile dokładnie tego jest:)

Acha, jestem z Katowic, ale w ten weekend spotykam się z koleżanką z Warszawy więc moge jej przekazać, jesli jesteście ze stolicy:)
    • Gość: felice AA oceanic cosmetic - krem matujący IP: *.net.euron.pl 15.03.05, 15:44
      AA oceanic cosmetic - krem matujący do cery tłustej i mieszanej. cera wrażliwa.
      Mi nie służy :(.
      • Gość: Meganka Re: AA oceanic cosmetic - krem matujący IP: *.crowley.pl 16.03.05, 12:36
        Sprzedam lub zamienię:
        1. Podkład HR Double Agent N/01
        2. Podkład MF Lasting Performance 101
        3. Podkład Revlona Liftingujący Buff 02
        kontakt: sadanek77@interia.pl
        Jestem z Wawy
        • miren Chanel, Balenciaga 16.03.05, 17:29
          Czesc
          Mam do sprzedania
          Double Perfection Fluide (Chanel). Odcien 30 Cendre.Zuzycie niewielkie
          Wode toaletowa Cristobal Women (Balenciaga) 50 ml
          Jestem z W-wy.

• marla30 perfumy i rozświetlacz 16.03.05, 19:36
            Witajcie. Jestem z Warszawy, mam do wymiany, najchętniej na inne perfumy, np. Rykiel Rose, Cristobal, zapachy Hermesa, Simply Clinique, Kingdom, męski Gucci, inne też wchodzą w grę, ewentualnie bardzo jasny korektor, podkład, świeżą maskarę z górnej półki:

Eau Torride, Givenchy niewielki ubytek z 50 ml, ze 3 ml, kartonik

Perfumy w miniaturce Beautiful Estee Lauder, 3,5 ml,

Perfumy Dazzling Silver Estee Lauder, 2,8 ml

Fleur de Sephora, w folii, EDT, 50 ml, hibiskus

Morgan de Toi, męska woda, EDT, 75 ml, w foli

Rozświetlacz Baume de Beaute, Beauty Balm ,L'Occitane z olejkiem neroli: bardzo ładna, srebrna puderniczka z kremowym rozświetlaczem , 9 gramów, mnóstwo drobinek rozświetlających, opalizuje na kolorek zdrowej brzoskwini, ale oczywiście dyskretny, a nie jakaś pomarańcz. Dodatkowo pachnie pomarańczami neroli: w komplecie jest sprytnie chowana w puderniczce gąbeczka. Dobry na wiosnę bardzo.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na gazetowego maila.
            • marla30 Kenzo 16.03.05, 20:18
              I jeszcze Kenzo Ca Cent Beau, to zielone, 50 ml, w pudełeczku.
              • Gość: marie bibulki matujące THE BODY SHOP i inne... IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 16.03.05, 20:31
                sprzedam lub wymienię j. w (20 zl, ze 100 zostalo ok. 90)+ podklad matujący
                Lirene(uzyty raz, dla mnie nie matuje zbyt dobrze, kolor cappucino-10 zl),
                podklad Stay Matte Rimmela (odcień 001, uzyty 2-3 razy-15 zl), "Anti shine"
                Margaret Astor (kolor o1, jest ponad polowa-10 zl, podklad "Perfect Match"
                L'Oreal (nie nadaje sie do tlustej cery, uzyty raz, kolor K1 Ivoire Rose-35
                zł). Gratis moge dorzucic resztkę kremu "Matt Touch" Lumene i Effaclar 'Matite
                Active"-do wypróbowania. jestem z Wawy, piszcie na mejla:
                cynamonowegruszki@gazeta.pl
                • Gość: magda LANCASTER &BULGARI sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:30
                  sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu
                  (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA)
                  uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest
                  swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na
                  polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl
                  oraz wode perfumowana Bulgari-Blu..nowa przywieziona z USA tylko raz psikniete,
                  pojemnosc 40 ml. czekam na propozycje :)
          • Gość: ada Re: Chanel, Balenciaga-Miren IP: *.chello.pl 16.03.05, 23:17
            a jaka cena Balenciagi?pozdrawiam
            • miren Re: Chanel, Balenciaga-Miren 17.03.05, 10:02
              150 zl, zuzyto okolo 2-3 ml
    • szalona_kredka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 16.03.05, 23:57
      a i mam jeszcze podklada privi velour mat 01, jest go gdzies ze 3/4.
      --
      ~~~

if i look confused it's because i'm thinking =)
      • kicia_mrau Sisley podkład, YSL EFC maskara :-) Wrocław 17.03.05, 18:31
        Hej :-)
        Mam podkład matujący Sisleya, jest go 20 ml, kolorek to średni beż oraz maskarę
        EFC YSL, nową, granatową :) Chętnie wymienię lub sprzedam !
        Pozdrawiam
        • Gość: dusia do kici IP: 62.148.81.* 18.03.05, 09:12
          kiciu napisz coś więcej o tej maseczce
          a może na priva
          dc@osm.kalisz.pl
    • Gość: wesola RUBORIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:43
      wymienię Ruboril (krem do sóry z rozszerzonymi naczynkami), użyty tylko raz-
      chyba jestem uczulona na jakiś składnik w tym kremi, na jakiś inny kosmetyk (W-wa)
    • addinka Jadore edp 50 ml wymienię/sprzedam 17.03.05, 10:54
      sprzedam za 150 zł już z wysyłka, oryginalne, kupione w sephorze, lub wymienię na
      hot couture edt 50 ml lub eau d dolce vita 100 ml
    • syshda Sonia Rykiel damska 17.03.05, 12:32
      Sprzedam tanio lub wymienię wodę perfumowaną Sonii Rykiel 50 ml spray,
      nieużywana, opakowana w kartonik. Zapach damski.
      Wygląda ona tak: <http://dw.pedet.pl/x_C_I__P_7012542;7010001.html>
      Kontakt na maila syshda@gazeta.pl
      Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie dobro czyni.
      • pasikonna Re: Sonia Rykiel damska 18.03.05, 10:58
        Zamienie sie chetnie na komplet woda 50ml. + gel do kapieli TRESOR Lancome.
        Co Ty na to?
        • syshda Re: Sonia Rykiel damska 22.03.05, 11:45
          Napisałam do Ciebie maila i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
    • agmusz Champs Elysees- sprzedam lub wymienię 17.03.05, 12:45
      Sprzedam lub wymienię ww wodę toaletową w wersji testerowej- jeszcze w
      pudełeczku. Ubytek minimalny. Czekam na propozycję wymiany. Ewentualna sprzedaż-
      80 pln już z przesyłką.
      • pasikonna Re: Champs Elysees- sprzedam lub wymienię 18.03.05, 11:00
        Wymienie sie na Tresor Lancome (woda 50ml. + gel do kapieli). Zapakowane.
        Pozdrawiam
        • agmusz Re: Champs Elysees- sprzedam lub wymienię 19.03.05, 08:06
          Niestety już nieaktualne:( A taką miałam ochotę na Tresor:) A nie chciałabyś
          sprzedać? jesli tak to za ile? Napisz proszę na adres gazetowy.
          • pasikonna TRESOR LANCOME 23.03.05, 13:15
            agmusz napisała:

> Niestety już nieaktualne:( A taką miałam ochotę na Tresor:) A nie chciałabyś
            > sprzedać? jesli tak to za ile? Napisz proszę na adres gazetowy.

Moge Ci sprzedac komplet: Lancome 50 ml. + gel do kapieli 200ml. _ myjka
            zapakowane w metalowy koszyczek (b. efektownie) za 130PLN. Dostalam to ze strefy
            bezclowej, ale nie moj zapach.
            Jestem z Warszawy.
            Jesli jestes zainteresowana pisz.
            Pozdrawiam

• wikisia Podkład ASTOR Natural Fit 17.03.05, 13:12
      Posiadam podkład ASTOR Natural Fit do wszystkich rodzajów cery. Utrzymuje się
      na twarzy do 12 godzin. Jest to nowość firmy ASTOR. Dostałam go w prezencie
      jednak jest troszkę za ciemny (numer podkładu 301).
    • Gość: madziakkkk thalgo,ralph,baby doll IP: *.151.udn.pl 17.03.05, 19:11
      poszukuje kosmetykow thalgo,oraz perfum ralp-ralph lauren i baby doll.moga byc
      na skraju wyczerpania,uzywane.
      • insidemyownmind Re: thalgo,ralph,baby doll 18.03.05, 20:48
        witaj!
        ja mam do sprzedania perfumy ralph - z 50ml zostało połowę.
        zapraszam na maila wraz z propozycją ile byłabyś skłonna dac ze te perfumki.

Pzdr
        m.
    • kosmisia Clinique i Faberlic 17.03.05, 19:16
      1) Zestawik Clinique 3 kroki
      2) Faberlic:
      - maseczka odżywcza z ceramidami do suchej i cienkiej skóry A8
      - krem na noc do cery wrażliwej S4
      • Gość: madziakkk Re: Clinique i Faberlic IP: *.151.udn.pl 17.03.05, 20:27
        jaka pojemnosc tych 3 krokow i cena.pozdrawiam
        • kosmisia Re: Clinique i Faberlic 17.03.05, 22:42
          trzy kroki są małe taka wersja w kosmetyczce:
          mydełko - 28 g
          plyn oczyszczający 30 ml
          ddml - 15 ml
          cena: 35
          nowiutkie, ale nie będę używać bo preferuję obecnie inne
    • matylda1010 Red door Elizabeth Arden 17.03.05, 23:26
      Woda toaletowa - 50 ml i balsam. Oddam w dobre ręce ;-)
      Używane może dwa razy.
      • pasikonna Re: Red door Elizabeth Arden 18.03.05, 11:04
        wyslalam Ci propozycje na maila
        Pozdrawiam Pasikonna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka