anaix 18.02.05, 17:26 Hmmm... wlasnie wrocilam z nart- buzia brzoskwiniowa i...tylko paru piegów brakuje:) w sumie to podobno modne dorysowywac sobie krpoeczki (sa nawet specjalne kredki!) ale mimo wszystko jakies takie prozne...Co o tym myslicie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: falszywe piegi?? 21.02.05, 18:10 mysle,ze to zabawne;)wprawdzie nie przepadam za swoimi naturalnymi piegami,ale u innych?czemu nie?a jak sprawuje sie kredka sephory?probowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: falszywe piegi?? 21.02.05, 18:39 mogę Ci pożyczyć trochę swoich-100% naturalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: falszywe piegi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:56 ja dorysowywałam piegi zwykłą brązową kredką do oczu, efekt był naprawde fajny:) jak się nabierze wprawy to nie widać oszustwa:) a ja też chciałam sie dowiedzieć o te kredke z Sephory - dobra jest? miękka? kolorek ma jaki - taki jasnobrązowy? kosztuje bodajże 21 zł? heh jest jeszcze taka kredka w ofercie Lancome, ale to chyba przesada kupować kredke do piegów za 80 zeta hihi Odpowiedz Link Zgłoś
anaix Re: falszywe piegi?? 22.02.05, 00:46 apropos kredki-dla mnie to przesada kupowac nawet za 21 zeta...wychodzi na to, ze jestem po prostu skapa,hahaha!! Ale na powaznie-jak slusznie zauwazylyscie ten sam efekt mozna osiagnac zwykla kredka'nie-sephorowa' za kilka zlotych.Nie powiem, raz nawet sprobowalam zwykla kredka do oczu i fajnie wyszlo. A sephorowa, fakt ze miekka, ale kolor wcale nie fajny-piegi wychodza ciemne, a jak wszyscy wiedza (a niektorzy szczesliwcy nawet z autopsji;) piegi sa raczej jasne-splowiale. Anyway, dosyc tej proznej gadki.Pozdrawiam piegusow i nie tylko -piegi rulez!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: falszywe piegi?? 21.02.05, 21:43 Ja nie lubię piegów i jeśli się u mnie pojawią po lecie uparcie je zwalczam. Uwielbiam gładką, nieskazitelną cerę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: falszywe piegi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:54 a ja nie moge sie doczekac,az wyjdzie sloneczko i wyjda mi piegi:))) strasznie za nimi tesknie zima:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaix Re: falszywe piegi?? 22.02.05, 00:49 hmmm... moj post wkleilam przez przypadek gdzies wyzej... Odpowiedz Link Zgłoś