Dodaj do ulubionych

Meteoryty Guerlain

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:30
Napaliłam się na te piękne kuleczki. Ale cena mnie powala. W sklepie 184
zł!!! Toż to rozbój w biały dzień. Czy można gdzieś taniej kupić? Za granicą
będzie taniej, czy może w sklepach wolnocłowych? Może ktoś wie? Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: Meteoryty Guerlain IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 23:06
      w www.strawberrynet.com są po 140 zł. Też się napaliłam, ale musze poczekać na
      przypływ gotówki :)
    • Gość: sz Re: Meteoryty Guerlain IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 15.03.05, 09:35
      ja kupiłam na lotnisku w moskwie za 29 euro
    • Gość: dusia Re: Meteoryty Guerlain IP: 62.148.81.* 15.03.05, 09:54
      Ja dostałam na gwiazdkę klasyczny kolor 01(wtedy tylko taki był)
      ale coś nie mogę się do nich przekonać więc chętnie odsprzedam lub zamienię na puder rozświetlający do średniej karnacji(typowe lato)taki z wyższej półki
      • delie Re: Meteoryty Guerlain 15.03.05, 10:28
        a za ile chcesz odsprzedać ?
        • Gość: dusia Re: Meteoryty Guerlain IP: 62.148.81.* 15.03.05, 10:34
          A ile możesz zaproponować?
          dc@osm.kalisz.pl
          • delie Re: Meteoryty Guerlain 15.03.05, 10:40
            Nie wiem, to Twój kosmetyk i Ty wiesz w jakim jest stanie:) [ile razy był
            używany ?] Jaką nazwę ma ten kolor 01 ?
            • Gość: sz Re: Meteoryty Guerlain IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 15.03.05, 10:47
              kolor 01 to MYTHIC
            • Gość: dusia Re: Meteoryty Guerlain IP: 62.148.81.* 15.03.05, 10:54
              Delie
              A może na priva?
              Są w idealnym stanie użyte 8-10 razy
              A może masz puder na wymianę?
              • delie Dusiu, masz emaila. 15.03.05, 11:12
                • Gość: E. Re: Dusiu, masz emaila. IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.05, 14:02
                  A jak się nazywa ten odcień 02,co ostatnio się pojawił?Ma coś z "rouge" w
                  nazwie? Ktoś wie?
              • Gość: E. Re: Meteoryty Guerlain IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.05, 14:03
                A jak się nazywa ten odcień 02,co ostatnio się pojawił?Ma coś z "rouge" w
                nazwie? Ktoś wie?

• voluptas Re: Meteoryty Guerlain 15.03.05, 14:44
                  nie rouge, ale pink ;) 02 Pink Fresh ;)
                  • Gość: doskak Re: Meteoryty Guerlain IP: 217.96.2.* 15.03.05, 14:49
                    Dziewczyny jeżeli macie ciemna karnację lub opaloną skórę to polecam Wam odcień
                    03 (beige chic). Ma dużo złotych drobinek. Swietnie rozświetla.
                    • Gość: E. Re: Meteoryty Guerlain IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.05, 14:55
                      Własnie zastanawiam się nad wyborem: 02 czy 03.Dla kogo jeden,a dla kogo drugi
                      polecałybyście? Zależy mi na rozświetleniu (ale bez "złota" na twarzy)i efekcie
                      wypoczętej buzi.Miałam kiedyś tradycyjne meteoryty i oddałam
                      koleżance,wyglądałam TRUPIO BLADO.Czy tu nie grozi aby podobny efekt?
                      • voluptas Re: Meteoryty Guerlain 15.03.05, 15:16
                        E., a jaką masz karnację? Bo moja teoria brzmi tak - jeśli wpadającą w bez - to
                        pasują Ci oba, jeśli w róż, przy 02 efekt świnki Piggy gwatantowany. A 03 pasuje
                        także przy jasnej karnacji - czego jestem żywym dowodem - pomaźgałam się nim
                        dzisiaj i b. ładnie wygląda ;) Jak rozświetlający, bardzo delikatniotki puder
                        brązujący, a złote drobinki nie są nachalne - też się tego bałam. Poza tym IMHO
                        03 jest delikatniejszy - wcześniej miałam 02, ale mogłam go używać najwyżej jako
                        różu, ze względu na bladośc mojego oblicza ;)
                        • kurczak1976 Re: Meteoryty Guerlain 15.03.05, 16:13
                          Ja mam beige chic i jest super. Mimo mojej bladej twarzy nie odcina sie
                          kolorem, daje tylko taki cieplejsz odcien. Nawet przy wielokrotnym nakladaniu
                          nie tworzy ciemnej smugi. jest bardzo dleikaty, zlota na twrzy nie zauwazylam:o)
                          Polecam i bladolicym i rozowawym:o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka