Gość: Nati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:42 Włśnie kupiłam sobie torbę z VIVY. Jak się Wam podoba, bo mi nawet nawet ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita30 Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:48 Kiedy kupiłas?Dzisiaj? Opisz mniej więcej jak wyglada.Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 09:32 No właśnie kiedy kupiłaś???? Ja myślałam ze te torby w vivie były już jakiś czas temu, ale może coś nowego jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:45 Dziś kupiłam. Też myślałam, że już były torby jakiś czas temu, tak więc nie wiem czy to są stare czy nowe torebki. Na gazecie są dwie torby do wyboru: czarna i biała. Dosyć duże. Prosty fason, dodatki skórzane (uchwyt i ozdobniki), duży fajny zamek, po dwóch bokach kieszonki, zamykana na zamek błyskawiczny. Niestety ma naszywke z boku z napisem VIVa. Jednak mnie to nie przeszkadza. Mnie się bardzo podoba ! Jak jeszcze coś będziecie chciały wiedzieć, piszcie, postaram się odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:09 A jest to aktualna dzisiejsza Viva? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 10:21 Nati - a kto jest na okladce tego nr z torbą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:55 Viva jest z 24 marca. Na okładce jest Anna Maria Jopek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: 194.63.135.* 24.03.05, 11:13 Jesli o to chodzi, to paskudna:))))))))) nie, poważnie kojarzy mi się z płaszczem w jodełkę z lat 60-tych:)))) www.allegro.pl/show_item.php?item=45737754 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:17 To nie ta !!! Gdybyś czytała uważniej, to wcześniej jest napisane, że są tylko dwie do wyboru: biała i czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: 194.63.135.* 24.03.05, 11:23 A to sorry. A nie mozesz jakiegoś zdjęcia wkleić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:30 Na stronie Vivy jest jeszcze opisany stary numer. Napewno jak zmienią na nowy, pokażą zdjęcie i opis tej torby. Czekajcie cierpliwie. Narazie podaje linka do VIVY www.viva.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola MAM JA:)jest ok:) IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 11:44 przeczytalam posty i odrazu pobieglam do sklepu meiszkam w wawie na powislu i dopiero w 4kiosku znalazlam!!!sa do wyboru czarna i kremowo-biała z brazowa wstawka!mi bardziej przypadla do gustu czarna! bardziej praktyczna i nie bedzie sie brudzic!jest bardzo pojemna i wreszcie przyda mi sie na uczelnie;)kosztuje 14,9.jest nawet ok.na suwak i na klamerke ale ta klamerka to kurcze slabuitka;(tylko bede musiala sie pozbyc tego znaczka vivy bo kompletnie badziewi ta torebke;)ale i tak nie jest zla!bo torebek nigdy nie za wiele;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 12:29 Właśnie wrociłam z torbą :) czarną, ale ta jasna jest też fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: 194.63.135.* 24.03.05, 12:33 Sorry, że glupio pytam, ale nie mogę sie stąd wyrwać, a potem to już mogę nawet nie wiedzieć, czy mam czego żałować:))))))Jakie ona ma wymiary w cm, tak na oko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola duza jest:) IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 12:53 ma tak 35cm w szerokosci i 25cm dlugosci:)bardzo pojemna;)wreszcie A4 na wyklady sie zmieszcza;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: duza jest:) IP: 194.63.135.* 24.03.05, 13:04 O kurcze, to chyba będzie czego żaować;//////A na ramię , czy taka do reki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: duza jest:) IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 13:09 ma podwójne uszy, i do ręki i na ramię :) uniwersalna Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re:kupiłam, ale nie podoba mi się - ktoś chce?? 24.03.05, 13:18 Sprzedałabym za 5zł :) Bo kupiłam ją, na początku bardzo mi się podobała, ale teraz już mi się nie podoba. jestem z Warszawy. Aha, kolor który kupiłam to ten beżowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re:kupiłam, ale nie podoba mi się - ktoś chce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:12 Czemu ci się nie podoba ? Wszak nie jest to jakaś rewelacja, ale na zakupy czy też na plaże w sam raz. Zresztą nie oczekujmy za wiele, za 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: 62.111.149.* 24.03.05, 14:59 czy w torbie miesci sie rozmiar A4????? Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? 24.03.05, 15:07 Mieści się. Nie podoba mi się, ponieważ dla mnie jest trochę za duża. Ale za 15zł nie oczekuję zbyt wiele. Po prostu nie leży mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Nie podoba się IP: *.rev.vline.pl 24.03.05, 17:27 Szczerze? Nie podoba mi się, tak jak nie podobają mi się torby z ostatniej Claudi. I to, że teraz połowa mojego miasta takie nosi. Na wykłady co trzecia studenka przyłazi z tym pożal się Boże "krzykiem mody". Rozumiem, można kupić, ktoś tu napisał, że fajny gadżet na plażę. No ok.. ale żeby robić halo, podniecać się, jakby do Vivy dokładali oryginalny zegarek Omegi,latać od kiosku do kiosku.. Lepiej dołożyć 15 zł i kupić coś orginalniejszego niż jakąś podróbkę Burberry o której wszyscy wiedzą, że była gratisem do gazety. Takie jest moje zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Nie podoba się IP: 194.63.135.* 24.03.05, 17:38 A moje zdanie na ten tamat jest nie wiem jakie, bo jak wreszcie udało mi się poleżć do kiosku, to już tam nie bylo śladu po tej Vivie , której zresztą nigdy wczesniej na oczy nie widziałam...Nie wiem więc, czy mi się nie podoba...Generalnie zainteresowało mnie głownie to , że A4 wchodzi, bo naprawdę mam z tym problem----------> jak ładna, to nie wchodzi, jak wchodzi, to badziewna, niezaleznie od ceny...A plecaka mam już dość! Do 40-stki z nim chodzić nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia60011 Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.03.05, 17:45 maja bardzo nie ladne wykonczenia,material jest troche za cienki ale tak sa ok.Ja kupilam sobie te jasna.Szczerze mowia troche sie rozczarowalam ale ogolnie nie jest tak zle.Choc nie ukrywam ze VIVA mogla sie bardziej postarac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:18 Czy znaczek Vivy jest bardzo widoczny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 21:38 hmm no troche ale ja go odprulam i jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 07:10 Ja znaczek obciełam nożyczkami, a resztki znaczka zamalowałam czarnym flamastrem. Wogóle nie widać. Nie uważam, że noszenie torebki z gazety jest obciachem. Pozdrawiam i wszystkim życze wesołych, zdrowych i bardzo pogodnych świąt. Dziewczyny trzymajcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.bas.roche.com 25.03.05, 08:08 ja jestem szczęśliwą posiadaczką jasnej torebki :):) i jestem z niej naprawde zadowolona!!! i całkowicie sie podpisuje pod tym że posiadanie tej torebki nie jest obciachem!!! no bo przecież jeśli czyjeś poczucie estetyki jest zranione to wcale nie musi jej kupiować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:26 Moge oddac w dobre rece czarna torbe z ostatniej vivy Odpowiedz Link Zgłoś
ajna Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? 25.03.05, 11:31 naprawde to ja chec:) moj mail dioddka@tlen.pl daj mi znac na maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajna Re: oddam jasną torebkę 25.03.05, 14:06 ja jestem Lublina ale chyba się jakoś dogadamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: oddam jasną torebkę 25.03.05, 15:20 Dogadamy :) napisz do mnie na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajna Re: oddam jasną torebkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:07 tak właśnie zrobiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzior dajcie zdjecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:56 Nie macie jakiegoś zdjęcia? Plissssssssss, nie wiem czy warto isc i szukać :) a na stronie vivy jest juz nowy numer, ale zdjecia tej torebkui nie widze, albo nie umiem znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: dajcie zdjecie IP: *.acn.waw.pl 25.03.05, 18:15 na stronie vivy jest raczej stary numer!!!nowego nie ma ..a zdjec nigdzie nie ma...bo skoro na vivy stronie ejst poprzedni numer wiec sama rozumiesz..ja kupilam i jestem zadowlona;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: dajcie zdjecie IP: 194.63.135.* 25.03.05, 20:15 W TV już dwa razy widziałm dziś reklamę Vivy i tej torby...Hmmmm...ja jestem mało wybredna, ale szczerze, to brzydka ta torba jest...Nawet jak na 15 zł:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calluna_1 Re: dajcie zdjecie 29.03.05, 16:20 Jako torebka taka bardziej "sportowa" czy torba szkolna jest OK. Jednego tylko nie rozumiem - dlaczego w środku nie ma małej choćby kieszonki na klucze? :( Jak ja mam je wyjmować z tej torby pełnej np. papierów służbowych? Mam wysypać wszystko na klatce w poszukiwaniu kluczy? A potem "mądre gazety" marudzą na tematy takie jak " co noszą kobiety w torebkach, skoro nie potrafią nigdy znaleźć tego, co im akurat jest potrzebne"... Odpowiedz Link Zgłoś