Dodaj do ulubionych

torba z ViVy - jak Wam się podoba ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:42
Włśnie kupiłam sobie torbę z VIVY. Jak się Wam podoba, bo mi nawet nawet ...
Obserwuj wątek
    • Gość: julita30 Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:48
      Kiedy kupiłas?Dzisiaj?
      Opisz mniej więcej jak wyglada.Dziekuje.
    • Gość: aniołek Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 09:32
      No właśnie kiedy kupiłaś???? Ja myślałam ze te torby w vivie były już jakiś
      czas temu, ale może coś nowego jest?
      • Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:45
        Dziś kupiłam. Też myślałam, że już były torby jakiś czas temu, tak więc nie
        wiem czy to są stare czy nowe torebki. Na gazecie są dwie torby do wyboru:
        czarna i biała. Dosyć duże. Prosty fason, dodatki skórzane (uchwyt i
        ozdobniki), duży fajny zamek, po dwóch bokach kieszonki, zamykana na zamek
        błyskawiczny. Niestety ma naszywke z boku z napisem VIVa. Jednak mnie to nie
        przeszkadza. Mnie się bardzo podoba ! Jak jeszcze coś będziecie chciały
        wiedzieć, piszcie, postaram się odpowiedzieć.
        • Gość: aaaaaa Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:09
          A jest to aktualna dzisiejsza Viva?
        • Gość: aniołek Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 10:21
          Nati - a kto jest na okladce tego nr z torbą?
          • Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:55
            Viva jest z 24 marca. Na okładce jest Anna Maria Jopek.
            • Gość: up Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: 194.63.135.* 24.03.05, 11:13
              Jesli o to chodzi, to paskudna:))))))))) nie, poważnie kojarzy mi się z
              płaszczem w jodełkę z lat 60-tych:))))
              www.allegro.pl/show_item.php?item=45737754
              • Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:17
                To nie ta !!!
                Gdybyś czytała uważniej, to wcześniej jest napisane, że są tylko dwie do
                wyboru: biała i czarna.
                • Gość: up Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: 194.63.135.* 24.03.05, 11:23
                  A to sorry. A nie mozesz jakiegoś zdjęcia wkleić?:)
                  • Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:30
                    Na stronie Vivy jest jeszcze opisany stary numer.
                    Napewno jak zmienią na nowy, pokażą zdjęcie i opis tej torby.
                    Czekajcie cierpliwie. Narazie podaje linka do VIVY

www.viva.pl/
                    • Gość: lola MAM JA:)jest ok:) IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 11:44
                      przeczytalam posty i odrazu pobieglam do sklepu meiszkam w wawie na powislu i
                      dopiero w 4kiosku znalazlam!!!sa do wyboru czarna i kremowo-biała z brazowa
                      wstawka!mi bardziej przypadla do gustu czarna! bardziej praktyczna i nie bedzie
                      sie brudzic!jest bardzo pojemna i wreszcie przyda mi sie na uczelnie;)kosztuje
                      14,9.jest nawet ok.na suwak i na klamerke ale ta klamerka to kurcze
                      slabuitka;(tylko bede musiala sie pozbyc tego znaczka vivy bo kompletnie
                      badziewi ta torebke;)ale i tak nie jest zla!bo torebek nigdy nie za wiele;)
    • Gość: aniołek Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 12:29
      Właśnie wrociłam z torbą :) czarną, ale ta jasna jest też fajna
      • Gość: up Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: 194.63.135.* 24.03.05, 12:33
        Sorry, że glupio pytam, ale nie mogę sie stąd wyrwać, a potem to już mogę nawet
        nie wiedzieć, czy mam czego żałować:))))))Jakie ona ma wymiary w cm, tak na
        oko?:)
        • Gość: lola duza jest:) IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 12:53
          ma tak 35cm w szerokosci i 25cm dlugosci:)bardzo pojemna;)wreszcie A4 na
          wyklady sie zmieszcza;)pozdrawiam
          • Gość: up Re: duza jest:) IP: 194.63.135.* 24.03.05, 13:04
            O kurcze, to chyba będzie czego żaować;//////A na ramię , czy taka do reki?
            • Gość: aniołek Re: duza jest:) IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 13:09
              ma podwójne uszy, i do ręki i na ramię :) uniwersalna
              • a.kopiko1 Re:kupiłam, ale nie podoba mi się - ktoś chce?? 24.03.05, 13:18
                Sprzedałabym za 5zł :) Bo kupiłam ją, na początku bardzo mi się podobała, ale
                teraz już mi się nie podoba. jestem z Warszawy. Aha, kolor który kupiłam to ten
                beżowy.
                • Gość: Nati Re:kupiłam, ale nie podoba mi się - ktoś chce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:12
                  Czemu ci się nie podoba ?
                  Wszak nie jest to jakaś rewelacja, ale na zakupy czy też na plaże w sam raz.
                  Zresztą nie oczekujmy za wiele, za 15 zł.
    • Gość: emi Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: 62.111.149.* 24.03.05, 14:59
      czy w torbie miesci sie rozmiar A4?????
      • a.kopiko1 Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? 24.03.05, 15:07
        Mieści się.
        Nie podoba mi się, ponieważ dla mnie jest trochę za duża. Ale za 15zł nie
        oczekuję zbyt wiele. Po prostu nie leży mi :)
    • Gość: spray Nie podoba się IP: *.rev.vline.pl 24.03.05, 17:27
      Szczerze? Nie podoba mi się, tak jak nie podobają mi się torby z ostatniej
      Claudi. I to, że teraz połowa mojego miasta takie nosi. Na wykłady co trzecia
      studenka przyłazi z tym pożal się Boże "krzykiem mody". Rozumiem, można kupić,
      ktoś tu napisał, że fajny gadżet na plażę. No ok.. ale żeby robić halo,
      podniecać się, jakby do Vivy dokładali oryginalny zegarek Omegi,latać od kiosku
      do kiosku..
      Lepiej dołożyć 15 zł i kupić coś orginalniejszego niż jakąś podróbkę Burberry o
      której wszyscy wiedzą, że była gratisem do gazety. Takie jest moje zdanie na
      ten temat.
      • Gość: up Re: Nie podoba się IP: 194.63.135.* 24.03.05, 17:38
        A moje zdanie na ten tamat jest nie wiem jakie, bo jak wreszcie udało mi się
        poleżć do kiosku, to już tam nie bylo śladu po tej Vivie , której zresztą
        nigdy wczesniej na oczy nie widziałam...Nie wiem więc, czy mi się nie
        podoba...Generalnie zainteresowało mnie głownie to , że A4 wchodzi, bo naprawdę
        mam z tym problem----------> jak ładna, to nie wchodzi, jak wchodzi, to
        badziewna, niezaleznie od ceny...A plecaka mam już dość! Do 40-stki z nim
        chodzić nie będę.
    • Gość: malgosia60011 Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.03.05, 17:45
      maja bardzo nie ladne wykonczenia,material jest troche za cienki ale tak sa
      ok.Ja kupilam sobie te jasna.Szczerze mowia troche sie rozczarowalam ale
      ogolnie nie jest tak zle.Choc nie ukrywam ze VIVA mogla sie bardziej postarac.
      • Gość: mary Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:18
        Czy znaczek Vivy jest bardzo widoczny???
        • Gość: kinia Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 21:38
          hmm no troche ale ja go odprulam i jest ok:)
          • Gość: Nati Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 07:10
            Ja znaczek obciełam nożyczkami, a resztki znaczka zamalowałam czarnym
            flamastrem. Wogóle nie widać. Nie uważam, że noszenie torebki z gazety jest
            obciachem. Pozdrawiam i wszystkim życze wesołych, zdrowych i bardzo pogodnych
            świąt. Dziewczyny trzymajcie się !!!
            • Gość: kasik Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.bas.roche.com 25.03.05, 08:08
              ja jestem szczęśliwą posiadaczką jasnej torebki :):)
              i jestem z niej naprawde zadowolona!!! i całkowicie sie podpisuje pod tym że
              posiadanie tej torebki nie jest obciachem!!! no bo przecież jeśli czyjeś
              poczucie estetyki jest zranione to wcale nie musi jej kupiować ;)
    • Gość: P. Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:26
      Moge oddac w dobre rece czarna torbe z ostatniej vivy
      • ajna Re: torba z ViVy - jak Wam się podoba ??? 25.03.05, 11:31
        naprawde to ja chec:)
        moj mail dioddka@tlen.pl

daj mi znac na maila
        pozdrawiam
        • a.kopiko1 Re: oddam jasną torebkę 25.03.05, 11:37
          jestem z Warszawy
          • ajna Re: oddam jasną torebkę 25.03.05, 14:06
            ja jestem Lublina ale chyba się jakoś dogadamy?:)
            • a.kopiko1 Re: oddam jasną torebkę 25.03.05, 15:20
              Dogadamy :) napisz do mnie na maila gazetowego.
              • Gość: ajna Re: oddam jasną torebkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:07
                tak właśnie zrobiłam:)
                • Gość: magdzior dajcie zdjecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:56
                  Nie macie jakiegoś zdjęcia? Plissssssssss, nie wiem czy warto isc i szukać :) a
                  na stronie vivy jest juz nowy numer, ale zdjecia tej torebkui nie widze, albo
                  nie umiem znalezc...
                  • Gość: up up Re: dajcie zdjecie IP: 82.160.110.* 25.03.05, 18:11
                    • Gość: kinia Re: dajcie zdjecie IP: *.acn.waw.pl 25.03.05, 18:15
                      na stronie vivy jest raczej stary numer!!!nowego nie ma ..a zdjec nigdzie nie
                      ma...bo skoro na vivy stronie ejst poprzedni numer wiec sama rozumiesz..ja
                      kupilam i jestem zadowlona;)
                      • Gość: up Re: dajcie zdjecie IP: 194.63.135.* 25.03.05, 20:15
                        W TV już dwa razy widziałm dziś reklamę Vivy i tej torby...Hmmmm...ja jestem
                        mało wybredna, ale szczerze, to brzydka ta torba jest...Nawet jak na 15
                        zł:)))))))
                        • calluna_1 Re: dajcie zdjecie 29.03.05, 16:20
                          Jako torebka taka bardziej "sportowa" czy torba szkolna jest OK. Jednego tylko
                          nie rozumiem - dlaczego w środku nie ma małej choćby kieszonki na klucze? :(
                          Jak ja mam je wyjmować z tej torby pełnej np. papierów służbowych? Mam wysypać
                          wszystko na klatce w poszukiwaniu kluczy? A potem "mądre gazety" marudzą na
                          tematy takie jak " co noszą kobiety w torebkach, skoro nie potrafią nigdy
                          znaleźć tego, co im akurat jest potrzebne"...
            • Gość: up Re: oddam jasną torebkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:22
              • ajna Re: oddam jasną torebkę 29.03.05, 12:56
                to ja chetnie wezmę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka