super.kinia 11.04.05, 19:15 dzis kupiłam krem czekoladowy Dax Cosmetics! super zapach, polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillaice Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 19:31 Zgadzam się, używam od tygodnia tego kremu jest super, a jak pachnie mmmmrrrraaauuu! Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 19:39 uzywsz tez do twarzy? posmarowalam buzie, ale troche sie boje czy nie ma za duzo srodków zapachowych jak na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 20:27 Smaruję nim buzię i nic mi nie jest, a jestem alergiczką i po wielu kremach wyglądam jak skrzyżowanie salamandry plamistej z wężem zmieniającym skórę, myślę, że możesz spokojnie smarować twarz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 20:42 a już myśłałam że chodziło o krem taki do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 20:48 On tak pachnie jak ten do jedzenia....a ja jestem łasuch i uwiełbiam slodycze... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys Re: Krem CZEKOLADOWY! IP: *.aster.pl 11.04.05, 20:48 hej - napisz o nim troche wiecej - jaki to jest krem i do jakiej skory sie nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 21:08 Ten krem dobry jest do cery suchej i pozbawionej blasku. Wygładza, poprawia kolor skóry i nawilża. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, ale to moje osobiste zdanie. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 21:02 A dla mnie ten krem to okropny średniak. Zapach moim zdaniem nieciekawy, niewydajny, i wcale dobrze nie nawilża skóry. Ja uzywałam go wyłącznie do ciała, do twarzy się nie odważyłam. Zdecydowanie lepszy do ciała jest balsam Masło kakaowe ziaji. Odpowiedz Link Zgłoś
mips Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 22:19 A dla mnie ten balsam to totalna porażka. W ogóle Ziaja ma beznadziejne kosmetyki, ale to już szczyt. Tłusty jak olej spożywczy, zapach ohydny. Ale najgorsze jest to, że ten balsam wyszusza(!!!) skórę. Ble :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 21:42 Ja miałam kiedyś Waniliowy!! Ah cudo!!!!!! az sie chciało zjesc- serio! Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 21:52 Ja miałam kokosowy balsam do ciała...qurcze, ale pachniał, musialam się powstrzymywać od polizania pokrywki za każdym razem kiedy go używałam... Odpowiedz Link Zgłoś
mips Re: Krem CZEKOLADOWY! 11.04.05, 22:21 Yyyyy? Coś przegapiłam? Od kiedy Dax ma w ofercie balsam kokosowy? Używałam czekoladowego (pychotka) oraz wersji z masłem kakaowym- też cudeńko. Polecam, bo kosztuje grosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: Krem CZEKOLADOWY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:34 a ja slyszalam, ze takie czekoladowe specyfiki sa dobre na cellulit. wiecie cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Re: Krem CZEKOLADOWY! IP: *.ipt.aol.com 11.04.05, 23:04 Teoretycznie moga miec wplyw jesli zawieraja konkretne substancje otrzymane z nasion kakaowca jak teobromina, a nie tylko maslo kakaowe ktore dziala natluszczajaco i jednoczesnie pachnie czekoladowo lub tylko zapach czekoladowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Ha, to się z tego ucieszycie... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 23:19 Ja nie lubię kakaowych i czekoladowych zapchów w kosmetykach, ale skoro Wy lubicie, to się pewnie ucieszycie, że do Deserów kąpielowyxh Bielendy dołączyły balsamy, znajdziecie je na salonik.com.pl wybaczcie, ale net mi nawala i nie wkleje linka, wejdzie w Bielendę i nowości Bielendy. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: Krem CZEKOLADOWY! 12.04.05, 14:50 a ja własnie wdycham ten zapach ze skóry, chyba glupio musze wygladac... ten zapach jest tak intensywny, ze nie użylam dzis perfum Odpowiedz Link Zgłoś