Gość: mia IP: 81.219.113.* 12.04.05, 16:42 Hej możecie mi cos powiedzieć o tym kosmetyku? Czy trwale rozjaśnia włosy? Jak go uzywać? Ile kosztuje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uullaa Re: SPRAY ROZJAŚNIAJĄCY WŁOSY ROSSMAN 13.04.05, 01:07 Tego typu spraye są straszne. Raz użyjesz - zero efektu, kilka razy - włosy spalone siano. Przetestowałam na własnej durnej głowie. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: SPRAY ROZJAŚNIAJĄCY WŁOSY ROSSMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 07:16 Mojej durnej;) głowie pomógł akurat.Ładnie rozjasnił mi włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: SPRAY ROZJAŚNIAJĄCY WŁOSY ROSSMAN 13.04.05, 08:57 ten spray zawiera wodę utlenioną, jeśli chcesz zniszczyć włosy to jest idealny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: SPRAY ROZJAŚNIAJĄCY WŁOSY ROSSMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:27 Witam, napisze o nim po raz kolejny Uzywalam go na naturalne blond wlosy (nie farbowane), efekty mile mnie zaskoczyly - rownomiere, bez zaciekow, nie jakies ordynarne zollte tylko taki efekt jak po slonecznych wakacjach... Ale faktem jest to ze niszczy on wlosy, wiec jesli masz wlosy zniszczone lub farbowane to stanowczo odradzam Ale na zdrowych wlosach stosowany wraz z dobra odzywka pomoze uzyskac fajny efekt a nie zaszkodzi! Minusem jest nieprzyjemny zapach ktory sie utrzymje na wlosach Co do ceny to wlasnie jest w promocji (chyba cos ok 4 zł, a tak normalnie chyba kolo 7zł - ale nie jestem pewna na 100%) Ja uzywalam go od czasu do czasu od wakacji - zostala mi 1/3 butelki wiec mysle ze jest wydajny! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś