Gość: Alicja IP: *.2city.net 25.04.05, 19:04 ten zolty ,ujedrniajacy co o nuim powiecie nivea Q 10 byl najlepszy do tej pory ale zbyt mocny i nie pachnie,a avon to klapa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: balsam GARNIERA 25.04.05, 19:11 ja akurat jestem z niego zadowolona, bo moim zdaniem napina ładnie skórę, cudów po nim nie ma oczywiście, ale jest całkiem przyjemny. jednak jak masz problemy z suchą skórą, to może Ci nie pasować, poza tym niektórym przeszkadza, że po nałożeniu skóra się odrobinę lepi. nie jest to bardzo miłe, ale ja mu moge wybaczyć tę niedogodność, bo jest niedrogi, ładnie pachnie, wygładza i napina skórę. ale ja go stosuję raczej zapobiegawczo, żeby mi nic nie "zwisło", bo chudnę, a nie mogę ćwiczyć, nie mam jakoś bardzo zwiotczałej skóry. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczkaa1 Re: balsam GARNIERA 25.04.05, 19:20 A ja się rozczarowałam. Jak dla mojej suchej skóry jest za lekki- chwilę po wmasowaniu skóra z powrotem robi się napięta ( w tym negatywnym sensie)i łuszcząca. Nie zauważyłam też spektakularynych efektów ujędrniających. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: balsam GARNIERA 25.04.05, 19:34 spektakularnych to ja po żadnym niestety jeszcze nie zauważyłam;) też mi się właśnie wydawało, że dla suchej skóry, to on może być nieodpowiedni, bo słabo nawilża:/ a Nivea lepszy? bo myślę czy go nie wypróbować?... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazena Re: balsam GARNIERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 19:51 no kurcze, a ja mam krem ten zolty wlasnie i jest rewelacyjny i sa wlasnie efekty. Nawet sie zdziwilam bo wlasciwie sie nie spodziewalam, no i zapach jest super, tylko mało wydajny i myslalam o zakupie balsamu, ale moze nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeme Re: balsam GARNIERA IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 19:51 A ja juz sama nie wiem. Lepi się, ale ładnie pachnie. Nie mam suchej skóry, ale rzeczywiście wkurza mnie to, że skóra jest nienawilżona. hmmm, z drugiej strony nastepnego dnia skóra jest bardzo bardzo gładka. Same ale:) Odpowiedz Link Zgłoś
marteczkaa1 Re: balsam GARNIERA 25.04.05, 20:07 Może ten krem w pudełku rzeczywyście jest lepszy od balsamu. ... Ale jakoś nie chce mi się sprawdzać :) Natomiast jeśli chodzi o Nivea to dla suchej skóry na pewno lepszy, bo nie zostawia suchej ściągnietej skóry, ale zapach nienajciekawszy. Nie ma ideałów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anais9 Rewelacja!!! 25.04.05, 22:29 Własnie skończyłam pierwsze opakowanie ujędrnającego garnier... nowość... bomba rewelacja;) Odpowiedz Link Zgłoś