Gość: KAMA Z USTKI IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.04.05, 22:08 CO MYSLICIE DZIEWCZYNKI:)NA TEMAT TEGO KREMU BO MAM ZAMIAR GO KUPIC?MAM CERE SUCHA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillaice Re: LOREAL HAPPYDERM 30.04.05, 22:14 Ja jestem z niego baaaardzo zadowolona, dawno żaden krem tak mi się nie podobał. Ja mam ten do cery mieszanej i piankę do mycia twarzy. Używam go od tygodnia i już widzę poprawę, cera ma ładniejszy kolor i nie błyszczy się tak. Na pewno kupię drugie opakowanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: LOREAL HAPPYDERM 30.04.05, 22:19 też polecam, to pierwszy w moim życiu krem, który tak mi odpowiada:) jest lekki, a świetnie nawilża i wygładza, dla mnie po prostu ideał. mam tę wresję do cery mieszanej i normalnej, ale jest też do suchej i wrażliwej. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandrulka Re: LOREAL HAPPYDERM IP: *.attu.pl 30.04.05, 22:36 a jest obn w wersji na noc i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: LOREAL HAPPYDERM 30.04.05, 22:40 są dwie wersje z podziałem pod względem rodzaju skóry, ale nie ma dwóch różnych- na noc i na dzień. a kosztuje coś koło 25zł. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: LOREAL HAPPYDERM IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 23:21 krem jest fajny ale tylko na początku stosowania gdy skóra się przyzwyczaji już tak fajnie nie nawilża jak na początku (ja mam wersję dla skóry normalnej i mieszanej) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: LOREAL HAPPYDERM 01.05.05, 16:31 kupiłam sobie własnie wczoraj ten kremik. Ladnie pachnie, fajnie sie nim smaruje buźkę :) Zobaczymy jakie będą efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: LOREAL HAPPYDERM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:39 Od miesiąca mam wersję do skóry suchej i wrażliwej. Mimo że moja skóra jest raczej normalna krem nadaje się dla mnie przede wszystkim na dzień, pod makijaż, natomiast na noc zmuszona jestem stosować coś bardziej odżywczego, bo krem ten nie nawilża dostatecznie. Ale jak juz napisałam, na dzien jak najbardziej - na zmianę z innym kremem. Odpowiedz Link Zgłoś