Dodaj do ulubionych

Depilacja...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:35
Poradzcie mi czym najlepiej sie depilowac?? Zwlaszcza chodzi mi o nogi, okolice bikini i te no wiecie (zakryte czesci pod
bielizna)... Jakie kremy sa najlepsze, albo zele - chciałabym aby cena byla w miare ludzka. I co zrobic zeby efekty utrzymały sie
na jak najdluzej i zeby w miejscu intymnym nie wrastały ostre kłujace włoski, nie robiły sie czerwone chrostki i zeby "ładnie" tam
wygladac?? Wierze ze macie jakies swoje sprawdzone sposoby i prosze o pomoc :)
PS: A jak wydepilowac posladki?? Przeciez nie wygole ich zebym za 2 dni miała "zarost"...pomozcie
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata17 Re: Depilacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:40
      Aha i jeszcze pytanie - czy po solarium albo opalaniu jest szansa ze włosy zjaśnieją??
    • Gość: Beata17 Re: Depilacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:44
      I jak mam owłosienie np na dole na plecach albo na brzuchu to jak je usunac?? Jest dosc ciemne i krepujace...:/ Pomozcie pozbyc sie go na długo ale zeby nie było "łysych dziur" albo na drugi dzien męskiej "bródki"...
      • Gość: ann Re: Depilacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:59
        właśnie co z tym bikini? mnie też po maszynce wrastają włoski i robią się
        krostki. dziewczyny doradzcie cos bo nawet nie moge sie pokazac w bikini bo
        wygladam gorzej niz gdybym nie goliła w ogole... moze jakis krem dobry polecicie?
        • Gość: Karolcia Re: Depilacja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:46
          Ja używam kremu Veet Duo Bikini na początku byłam zadowolona bo zabieg jest
          szybki i bezbolesny, niestety włoski odrastają już na drugi dzień. Zastanawiam
          się nad depilacją woskiem w salonie kosmetycznym. Próbowałam sama w domu ale
          nie jestem w stanie zerwać plastra... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka