cafe_justysia 12.05.05, 21:58 chciałabym się dowiedzieć,czy któraś z Was używała i jakie były efekty...sama zastanawiam się czy może kupić jakieś produkty z tej serii,są nawet nawet... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Iwostin 12.05.05, 22:00 jestem zadowolona bardzo. uzywam kremu na noc, na dzien, pod oczy, zelu myjacego do twarzy i zelu pod prysznic i zaden z tych kosmetykow wg mnie nie ma wad :). Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Iwostin 12.05.05, 22:01 a jaką masz buźkę??? Bo ja mam mieszaną z leczonym trądzikiem i trochę wrażliwą,nie wiem na jaką serię się zdecydować... Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Iwostin 12.05.05, 22:03 chyba najlepiej wziąć tą z trądzikowej serii,podobno wszystkie się nadają dla wrażliwej cery... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Iwostin 12.05.05, 22:11 cere mam mieszana, czasem jakis pryszczyk sie zdarzy, ale znam kilkoro uczuleniowcow, ktorzy bardzo sobie iwostin chwala, bo w koncu maja cos, co ich nie uczula :). jesli masz cere tradzikowa, to chyba najodpowiedniejsza bedzie seria purritin? z niej mam wlasnie zel do mycia twarzy, minimalnie sciaga skore bezposrednio po uzyciu, ale bardzo go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Iwostin 12.05.05, 22:13 thx!w przyszłym tygodniu po wypłacie idę zaopatrzyć się w parę produktów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Iwostin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:25 Proszę powiedzcie jakie są ceny tych kosmetyków oczywiście tak mniej więcej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Iwostin 12.05.05, 22:27 krem na noc z wit. c i e - 35 zl, krem pod oczy - 18 zl [bodajze], krem na dzien - jakos okolo 20 zl :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Iwostin IP: *.ohp.pl / 212.160.154.* 13.05.05, 09:34 a ja jestem barrrrrrrrdzo zadowolona z kremiku na naczynka :) Cerę mam suchą wrażliwa i naczynkową a on daje radę :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
katka76 Re: Iwostin 13.05.05, 10:38 Na stronie www.iwostin.pl można sie zapisac jako stała klientka i przysyłaja próbki, sa tam tez wszystkie informacje o produktach Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Iwostin 13.05.05, 10:40 si,wczoraj weszłam,przeczytałam i wysłałam dane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Iwostin 20.05.05, 20:08 kupiłam sobie kilka dni temu krem nawilżający i na razie musze powiedzieź,że jest w porzo,nie wyskoczyły żadne pryszcze,po umyciu Sebamedem nie mam już ściągnięcia,ale jak mi się skończy to sobie kupię żel Iwostinu,by było z jednej serii :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: Iwostin 21.05.05, 18:36 Może i te kosmetyki sa dobre - dostalam probki , ale nie moge znieść tego zapachu tych kremów. Odpowiedz Link Zgłoś