kaamilka 17.05.05, 00:02 Która lepsza? Czerwona czy zielona. Głownie mi chodzi o utratę zbędnych kilogramów i ładniejszą cerę. Dziekuje za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jpeg Re: Czerwona czy zielona herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:19 Ja piłam czerwoną, w potwornych ilościach. Straciłam 30 kg, ale nie samą herbatą człowiek żyje. Potrzebne były ćwiczenia, balsamy, dieta... Teraz staram się przytyć bo wieszak ze mnie został. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Czerwona czy zielona herbata 17.05.05, 00:21 O kurde! 30 kg! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpeg Re: Czerwona czy zielona herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:29 Dzięki, ale teraz mam problem w drugą stronę. Ubrania najczęściej mogę znaleźć w Smyku, wcześniej rozmiar 44 - też niełatwo było dostać coś sensownego. No i wszyscy znajomi, którzy za każdym razem, jak mnie widzą ubolewają nad moim brakiem sadła (taka byłaś słodka, okrąglutka...). No i ciocie oraz babcie, które z uporem maniaka wszelkie ubrania kupują mi nadal w rozmiarze XXL. Może zazdroszczą:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remedios Re: Czerwona czy zielona herbata IP: *.lodz.mm.pl 17.05.05, 09:35 Ja piję białą harbate,w przeciwieństwie do zielonej jest ona pyszna w smaku ,a przy tym i toksyny z organizmu wymiata lepiej niż zielona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Czerwona czy zielona herbata 17.05.05, 10:51 Ja pije od kilku dni czerwona:) W smaku,hmmm jak ziemia czy cos podobnego:) Da się wypić ja już sie przyzwyczaiłam i mi nawet smakuje,a efekty,narazie sero,ale ja odchudzac sie nie chce:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie BLUZNIERSTWO! :) IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 13:26 > Ja piję białą harbate,w przeciwieństwie do zielonej jest ona pyszna w smaku Zielona herbata jest pyszna w smaku! :)) Ja piję nie dla odchudzania, tylko dla smaku właśnie. Zresztą czerwona (pu-erh) też mi smakuje. A białej nie próbowałam. Wszystkie herbaty, niezależnie od koloru, są lekko moczopędne, no i zawierają kofeinę - więc mają działanie troszkę odchudzające. Podobno pu-erh najbardziej. Osobiście nie zauważyłam: gdy ważyłam 68 kg piłam tyle samo herbaty, co teraz, gdy ważę 57 kg, i wcale nie chudłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Pytanko do jpeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:55 Jak długo piłaś tą herbatke??Ile razy dziennie i jakiej firmy???Proszę odpowiedz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpeg Re: Pytanko do jpeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:15 piłam tę herbatkę przez jakieś trzy miesiące non stop, 5-7 razy dziennie - praktycznie poza niegazowaną wodą mineralną, był to mój jedyny napój. Niestety nia pamiętam firmy, ale kupowałam na wagę w hipermarketach, na galeriach są takie herbaciarnie. Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich chcących zgubić kilka zbędnych kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Pytanko do jpeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:10 Bardzo ci dziekuje za odpowiedz :D Od dzisiaj zaczynam herbaciana kurację,może w końcu moja waga się ruszy...:( Bo zaczęłam już mysleć że się zepsuła...:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia303 Re: Czerwona czy zielona herbata 17.05.05, 12:39 zieloną pije w trakcie dnia, czerwoną pod wieczór, żeby potem już nic więcej nie jeść. Bardziej odchudzająca tzw. spalacz tłuszczu to herbata czerwona, chociaż smak pozostawia trochę do życzenia, ale daje się po jakimś czasie przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: Czerwona czy zielona herbata 17.05.05, 15:01 www.herbaciarnia.pl/index.php?action=wlasciwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Czerwona czy zielona herbata IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:07 Ja tam wolę zieloną:) Jest mniamusna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Czerwona czy zielona herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:36 Ja pije ok 1 litra czerwonej herbaty od ponad roku. Bardzo mi smakuje, sama nie wiem czemu :) Niektórym przeszkadza zapach tej herbaty, mnie zupełnie nie :) Niestety od tego czasu nie zauważyłam spadku wagi, a miałam nadzieję, ze choć troszke mi w tym pomoże, ale polubiłam ją, więc piję ją nadal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Czerwona czy zielona herbata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:16 To ześ mnie zesmuciła....Bo ja dzisiaj kupiłam sobie tą hrbatke właśnie z tego względu (odchudzanie)...I nie mogę powiedzieć ,że mi smakuje....Może tak jest na początku...:)Ale się nie poddam!!! Mam nadzieje,że następne bardziej beda mi smakowały...szkoda tylko,ze jak widać nie na wszystkich "działają":(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana0 Re: Czerwona czy zielona herbata IP: 83.168.120.* 19.05.05, 16:35 sama duuzo pije "kolorowe" herbaty i duzo tez o nich czytalam a wiec zielona tylko w niewielkim stopniu wplywa na utrate kilogramow (ale jednak) za to usuwa bardzo dobrze toksyny z organizmu za to czerwona zwana jest tez zabujca tluszczu i bardzo dobrze spala tluszcz i zwieksza przemiane materii rowniez usuwa toksyny. w zeszlym roku przerzucilam sie z zielonej na czerwona i schudlam bez wiekszego trudu (oczywiscie z cwiczeniami i rozsadnym odrzywianiem ale slodycze tez wpadaly czasami)!! teraz pije tylko czarwona!! a jesli chodzi o smak to kwestia przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Czerwona czy zielona herbata 28.05.05, 17:53 Co do zielonej herbaty, parę dni temu odkryłam zieloną herbatę Liptona Orient (to chyba nowość, bo wcześniej w sklepach były tylko Liptona zielona cytrynowa i miętowa).Zawsze średnio podchodził mi smak zielonej herbaty, ale ta jest naprawdę pyszna dzięki tym przyprawom. Nie wiem, jakie to dokładnie, bo na pudełku jest enigmatycznie napisane w składzie: 2% przypraw orientalnych. Cokolwiek to za przyprawy smak nadają cudowny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Czerwona czy zielona herbata IP: *.ppp.tiscali.fr 28.05.05, 21:13 Herbata to cos cudownego!! Czarna, czerwona, zielona, biala???Mniam!! Zielona jest bardzo zdrowa i od wiekow uzywana przez Chinczykow (m.in.antynowotworowa) Jesli nie smakuje Wam sama "zielen" to pijcie zielona jasminowa!! Niebo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkaaa Re: Czerwona czy zielona herbata IP: *.chello.pl 30.05.05, 09:58 i czerwona i zielona herbatka bardzo dobrze wplywa na nasz organizm:)jesli chcecie schudnac to proponuje po 18 juz nic nie jesc pic tylko herbatke czerwona.jesli nie odpowiada Wam smak jest taka pyszna herbatka czerwona cytrynowa:)a z zielonych koniecznie sprobujcie z opuncja figowa<mnniaaam> pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś