Dodaj do ulubionych

Doradzcie dobry eyeliner

IP: *.datastar.pl 12.07.02, 09:32
Poszukuje dobrej jakosci eyelinera, najchetniej o bardzo glebokiej i aksamitnej
czerni do wieczorowego makijazu. Kiedys uzywalam Guerlaina, ale sie na niego
niestety uczulilam. Po nim probowalam kilku, ale wydaly mi sie jakies takie
szare :)
Wole linery z pedzelkiem niz typu "flamaster" ale czekam na wszelkie sugestie :)

Pozdrawiam
Margotka
Obserwuj wątek
    • euforbia Re: Doradzcie dobry eyeliner 12.07.02, 15:30
      Sproboj Rimmel chociaz nie wiem czy maja czarny. Zreszta kiedys kupilam sobie
      przez przypadek eyeliner z firmy typu niewiadomoco, za jakies straszne grosze bo
      szukalam w desperacji zlotego, a akurat u Guerlaina nie bylo i powiem szczerze,
      ze byl naprawde super, a w kazdym razie porownywalnej jakosci z tym ostatnim.
      • kotmanka Re: Doradzcie dobry eyeliner 12.07.02, 16:28
        z pedzelkiem shiseido, chociaz strasznie trudno sie nim "pomalowac" (pedzelek
        jest szeroki, zawadza o rzesy, potem schnie pol godziny),jest tak trwaly, ze po
        prostu nie da sie go zmyc - moze byc dobry do jakiegos intensywnego wyjscia. wiem
        ze jak mi sie juz uda nim wymalowac to zostanie.
    • Gość: gonia 21 Re: Doradzcie dobry eyeliner IP: *.tnt1.norwalk.ct.da.uu.net 12.07.02, 23:18
      zdecydowanie nie polecam L'oreal odbija sie na powiece pamietam ze Rewlon tez
      byl do bani , uzywalam Lancoma ale flamastera nie rozmazywal sie lecz linia nie
      byla za cienka no i szarawy, z kolei Chanel ma piekny czrny kolor mozesz zrobic
      bardzo perfekcyjna kreske ale tez jednak po jakims czasie odbija sie na powiece .
    • Gość: Vikcia Re: Doradzcie dobry eyeliner IP: *.pl 12.07.02, 23:25
      Mój ulubiony to Bourjois we flamastrze. Podobno wersję z pędzelkiem też mają
      niezłą, tylko że ja nie umiem się nim umalować. MaxFactor był do bani- kiepski
      odcień, żadna trwałość- nie polecam.
    • Gość: Xena Re: Doradzcie dobry eyeliner IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 01:32
      Ja zdecydowanie jestem fanką eyelinerów pędzelkowych - przy odrobinie wprawy są
      bezkonkurencyjne i flamastry nawet nie mogą się z nimi równać. Bardzo dobry jest
      eyeliner Szafiru (to blizniacza firma Diademu, tego od super błyszczyków), Yves
      Rocher z serii Luminelle, Collection 2000... Raczej polecam eyelinery z niskiej
      półki cenowej - są równie dobre, co te najdroższe, więc nie ma sensu bulić za
      selektywną markę.
      • Gość: Karusia Re: Doradzcie dobry eyeliner IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.07.02, 20:32
        Polecam eye liner z Pupy.
    • Gość: LadyBlue Re: Doradzcie dobry eyeliner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 18:05
      ja mam eyeliner firmy Bell w pędzelku i jest strasznie nietrwały - długo
      schnie, rozmazuje sie bardzo (łzami mu w tym pomagam) no i pędzelkiem nie umiem
      sie malować. wszystkie próby jak na razie skończyły się tym, ze czarne miałam
      całe oczy z wyjatkiem tego miejsca na powiece które próbowałam pomalować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka