Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:03 Czy kosmetyki Farmony można kupić w supermarketach? A w ogóle które są warte spróbowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Farmona 05.06.05, 14:20 w supermarketach nie widziałam, w aptekach i sklepach zielarskich znajdziesz. serie do włosów są b. chwalone. antycellulitowa też jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Farmona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:37 Seria do włosów Radical dostępna jest w supermarketach Carrefoure, polecam mgłe do włosów. Super jjest też seria bursztynowa Odpowiedz Link Zgłoś
bluean Re: Farmona 05.06.05, 14:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=24768424 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: Farmona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:57 a czy ktoś używał serii antycellulitowej? I z jakim efektem? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Farmona IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 05.06.05, 21:05 Mało wydajne kosmetyki. Bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Farmona 05.06.05, 22:36 ja używałam serii antycellulitowej, balsam fajnie ujędrnia, jeśli chodzi o cellulit, to tak, jak inne balsamy tego typu - zero efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mrufka krem na dzien Dermacos 17.06.05, 05:44 Moje odkrycie - krem na dzien z serii Dermacos, dla cery z problemami naczynkowymi. REWELACJA! Mam wymagajaca cere - mieszana za skonnoscia do przesuszania sie i wypryskow, wrazliwa, i w dodatku te naczynka!!! Wyprobowalam mase kremow, ale nie udalo mi sie trafic na ten jeden, jedyny. Az wreszcie... Farmona... Cera po niej aksamitna, 'uspokojona' i nawilzona bez obrzydliwej swiecacej maski... Moja mama z kolei bardzo chwali sobie Zel do Nog Zmeczonych - rowniez Farmony - dla nog ze sklonnoscia do zylakow, pekajacych naczynek, opuchiec. Po meczacym dniu (np lazenie po sklepach ;-) ), nozki posmarowac i po 20 minutach zmecznie znika... Aha, jesli chodzi o dostepnosc - bywaja w Drogeriach Natura. I aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś