Gość: rima IP: *.farah.net.lb / 217.194.136.* 15.06.05, 00:44 podajcie mi nazwe najlepszego leku,ktory Wam pomogl na pozbycie sie tego dziadostwa.Mam to na ramionach i dekolcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgielka83 Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... 15.06.05, 00:49 Mi sie przytrafiło raz ostre zapalenie mieszków po depilatorze- wielkie ropne krosty, chodzenie w spodniach bolało! Nie dotykałam, tylko delikatnie przemywałam 2 razy dziennie Azulanem (pare zł w aptece) i na szczęście zeszło bez większych sladów, dzieki temu chyba, ze sie ostro pilnowałam zeby tego nie naruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.icpnet.pl 15.06.05, 00:54 jutro Ci napisze moja mama jest dermatologiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa_hu_hu BACTROBAN IP: *.krzeszowice.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 10:39 maść na recepte , mój lekarz mi to przepisał na zapalenie mieszka , cena ok 30 zł , lek na recepte - mnie od razu pomógł... właśnie chce go kupić ponownie gdyż tez mam ten problem jak nie tu to tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozn. Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:37 ja też to mam i stosusje masć wit.A za 2 zł w Aptece pomaga pomaga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rima Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.farah.net.lb / 217.194.136.* 16.06.05, 23:11 Lula obiecalas,ze napiszesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 23:34 czesc!nie moglam sie polaczyc ani z netem ani z mama!jutro bede sie z nia widziec(bo mieszkam w innym miescie)i obiecuje ze zapytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 23:36 napisz mi tylko jaki przedzial cenowy kosmetykow/lekow zaakceptujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.icpnet.pl 17.06.05, 19:17 czesc! wiec najlepiej jak sie z tym wybierzesz do lekarza bo wiekszosc lekow jest na recepte!no nos kup sobie (bez recepty to jest)TANNO-HERMAL a na dzien juz lek na recepte NEOMECYNA w aerozolu!aha i teraz czy to na pewno jest zapalenie mieszkow wlosowych???moze tez byc rogowacenie(jesli skora jest bardzo szorstka to to 2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.icpnet.pl 17.06.05, 19:19 jesli chodzi o bactroban ,ktory ktos tutj poleca to tez ok ale mozna go stosowac tylko 10 dni!jesli on jest bez recepty to wez go zamiast neomecyny! pozdrawiam!mam nadzieje ze pomoglam!ale ciezko udzielac takich info jak dobarze sie tego nie widzi!najlepiej wybrac sie do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rima Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.farah.net.lb / 217.194.136.* 18.06.05, 00:14 Serdeczne dzieki za pomoc-pozdr.dla Ciebie i mamy oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Zapalenie mieszkow wlosowych-prosze... IP: *.icpnet.pl 18.06.05, 02:16 mam nadzieje ze Ci pomoze!dobranoc~! Odpowiedz Link Zgłoś