Gość: misia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.05, 19:22 Widziałam niedawno, że są w promocji któraś z pań używała? nie rozpadają się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renis Re: tampony rossmana IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 13.07.05, 19:57 są bardzo dobre. nie rozpadają się Odpowiedz Link Zgłoś
julia_roberts Re: tampoo bella 13.07.05, 19:59 Ja jednak polecam tamoo bella są niedrogie a praktycznie niczym się nie różnią niż OB no może poza tym że w przeciwieństwoie do OB mają fajne woreczki za zużye tampony. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: tampoo bella 13.07.05, 20:06 zarowno bella jak i rossmana sa super!!!!!niech sie schowaja te drogie!!!po cholere przeplacac!!!!efekt ten sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: tampony rossmana 13.07.05, 20:17 potwierdzam, że są b. dobre, nie rozpadają się. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: tampony rossmana 13.07.05, 20:19 Dla mnie ani rossmanowskie ani belli nie nadają się :-/ Chyba nie ma tamponów, których bym nie wypróbowała, niezmiennie zadowolona jestem tylko z ob. Najlepiej będzie jak po prostu sama sprawdzisz, czy Ci odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: tampony rossmana IP: 217.75.54.* 17.07.05, 23:01 Ja tez przetestowalam juz wszystkie tampony i mi odpowiadaja tylko ob.Z beli szybko przesiakaja.Ale ile ludzi tyle opini:) Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: tampony rossmana 18.07.05, 07:39 Przyłączam się, o.b. są najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: tampony rossmana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:41 nie ropzadaja sie i calkiem mi pasuja - chyba nie jestem wymagajaca, bo nie zauwazam jakiejs szczegolnej roznicy- poza cenowa oczywiscie- miedzy tamponami ob, a rossmana Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: tampony rossmana 18.07.05, 00:25 to juz nie te czasy,kiedy tanie pasty do zebow po prostu sie nie pienily..i smakowo byly niejednokrotnie gorsze...dzis placisz za marke...ale to wcale nie oznacza,ze tanie rzeczy sa zle..pomysl..jak moga sie rozpadac tampony-przeciez nigdy nie wprowadziliby czegos takiego na rynek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka tampax'y sie rozpadaja - bleeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: tampony rossmana 18.07.05, 11:22 no niestety, niektóre się rozpadają, już nie pamiętam, jakie to były, ale chyba coś z Lidla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: tampony rossmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:44 tak. sa extra.tzn normalne, jak tampony:) nie rozpadaja sie, a kosztuja grosze..skoro nie mka roznicy??po co przeplacac?? i tak do kosza wedruja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: tampony rossmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:25 Reasumując: o wiele lepsze od belli, troche gorsze od o.bo. Nie rozpadaja się, dobrze chłoną, równomiernie. W samym zdrowiu był niedawno test tamponów i ponoć najlepsze są Ria! Używał ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś