21.07.05, 20:49
Czy któraś z was nosi tzw bieliznę korygującą jak gorsety, lub pasy wyszczuplająca
Waham się przed zakupem czegoś takiego jak np
www.allegro.pl/show_item.php?item=57064691
napiszczie mi prosze czy warto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ariana Re: gorset IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.07.05, 21:12
      Zdecydowanie nie polecam gorsetu tej firmy!Największy feler tkwi w
      fiszbinach,które mają być fiszbinami "nowej generacji",a jest to najzwyklejsze
      dziadostwo!Po pierwszym założeniu odkształcają się ( na trwale),i koszmarnie to
      wygląda :(.Miałam problem z rozmiarówką-jestem pośrodku-więc wzięłam M i
      L.Obydwa są do bani!Poza tym prują się przeszycia.Żeby już moje pieniądze nie
      poszły całkiem na marne wymieniłam fiszbiny na sztywne i jest lepiej,ale nie
      idealnie...
      Mam wysokie majty,z dwoma fiszbinkami firmy Playtex i są dużo lepsze!
      Takie są moje-złe-doświadczenia z tym gorsetem.
      Jestem ogólnie zrażona do firmy Mitex i nic nigdy od nich już nie kupię.
      To tyle ja.Może ktoś ma inne opinie...
      Pozdrawiam!!! :)
      • Gość: Aga Re: gorset IP: 83.238.47.* 22.07.05, 17:56
        Wielkie dzieki Ariana. Na pewno wezmę pod uwagę twoje sugestie
        Chcialabym ubrać się w sukienkę blisko ciała może forumowiczki polecą mi coś co
        chociaż trochę spłaszczy mi brzuch
        • Gość: Ariana Re: gorset IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.07.05, 19:44
          Myślę że powinnaś poszukać gorseciarki.Osoba która specjalizuje się w takim
          szyciu potrafi stworzyć cudo!Przede wszystkim jest to gorset wymierzony na twoją
          figurę i wymiary,a nie seryjny produkt.Trochę to kosztuje ale warto!Ja sama
          marzę o takim szytym gorsecie,ale najbliższa pracownia tego typu jest w Krakowie :(
          Moje znajome mają takie gorsety i naprawdę działają :)).

Całkiem nieżle sprawdzają się body wyszczuplające ,np. Triumpha.Można je znależć
          na Allegro po przyzwoitej cenie,a także w ciucholandach zdarzają się nówki -z
          metką-za grosze.
          Ja też mam masę problemów z brzuszkiem:)
          POzdrawiam!!!
        • Gość: aga Re: gorset IP: *.chello.pl 23.07.05, 11:27
          jesli t jednorazowy występ to moje kolezanki zalatwiają to bandazem elastycznym
    • klara0706 Re: gorset 23.07.05, 12:33
      Po porodzie zostało mi trochę brzuszka. Okropnie się z tym czułam więc zaczęłam
      szukać bielizny korygującej. Mierzyłam różne body wyszczuplające, ale efekt był
      mierny. W końcu udało mi się kupić gorset Triumph Romantic Emotion CRS. Jest
      rewelacyjny. Polecam. Jedynie przy lekkich tkaninach może być widoczny zarys
      fiszbin.
      • Gość: Ariana Re: gorset IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.07.05, 14:30
        Mam prośbę-możesz mi powiedzieć, ile kosztuje opisywany przez ciebie gorset?
        Będę wdzięczna :))

Pozdrawiam!
        • Gość: klara0706 Re: gorset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:10
          niecałe 120 zł (nie pamiętam dokładnie)
          • Gość: Ariana Re: gorset IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.07.05, 23:43
            Dziękuję ci bardzo!!! :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka