agnieszkafelkner 21.07.05, 20:49 Czy któraś z was nosi tzw bieliznę korygującą jak gorsety, lub pasy wyszczuplająca Waham się przed zakupem czegoś takiego jak np www.allegro.pl/show_item.php?item=57064691 napiszczie mi prosze czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ariana Re: gorset IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.07.05, 21:12 Zdecydowanie nie polecam gorsetu tej firmy!Największy feler tkwi w fiszbinach,które mają być fiszbinami "nowej generacji",a jest to najzwyklejsze dziadostwo!Po pierwszym założeniu odkształcają się ( na trwale),i koszmarnie to wygląda :(.Miałam problem z rozmiarówką-jestem pośrodku-więc wzięłam M i L.Obydwa są do bani!Poza tym prują się przeszycia.Żeby już moje pieniądze nie poszły całkiem na marne wymieniłam fiszbiny na sztywne i jest lepiej,ale nie idealnie... Mam wysokie majty,z dwoma fiszbinkami firmy Playtex i są dużo lepsze! Takie są moje-złe-doświadczenia z tym gorsetem. Jestem ogólnie zrażona do firmy Mitex i nic nigdy od nich już nie kupię. To tyle ja.Może ktoś ma inne opinie... Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: gorset IP: 83.238.47.* 22.07.05, 17:56 Wielkie dzieki Ariana. Na pewno wezmę pod uwagę twoje sugestie Chcialabym ubrać się w sukienkę blisko ciała może forumowiczki polecą mi coś co chociaż trochę spłaszczy mi brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariana Re: gorset IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.07.05, 19:44 Myślę że powinnaś poszukać gorseciarki.Osoba która specjalizuje się w takim szyciu potrafi stworzyć cudo!Przede wszystkim jest to gorset wymierzony na twoją figurę i wymiary,a nie seryjny produkt.Trochę to kosztuje ale warto!Ja sama marzę o takim szytym gorsecie,ale najbliższa pracownia tego typu jest w Krakowie :( Moje znajome mają takie gorsety i naprawdę działają :)). Całkiem nieżle sprawdzają się body wyszczuplające ,np. Triumpha.Można je znależć na Allegro po przyzwoitej cenie,a także w ciucholandach zdarzają się nówki -z metką-za grosze. Ja też mam masę problemów z brzuszkiem:) POzdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gorset IP: *.chello.pl 23.07.05, 11:27 jesli t jednorazowy występ to moje kolezanki zalatwiają to bandazem elastycznym Odpowiedz Link Zgłoś
klara0706 Re: gorset 23.07.05, 12:33 Po porodzie zostało mi trochę brzuszka. Okropnie się z tym czułam więc zaczęłam szukać bielizny korygującej. Mierzyłam różne body wyszczuplające, ale efekt był mierny. W końcu udało mi się kupić gorset Triumph Romantic Emotion CRS. Jest rewelacyjny. Polecam. Jedynie przy lekkich tkaninach może być widoczny zarys fiszbin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariana Re: gorset IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.07.05, 14:30 Mam prośbę-możesz mi powiedzieć, ile kosztuje opisywany przez ciebie gorset? Będę wdzięczna :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara0706 Re: gorset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:10 niecałe 120 zł (nie pamiętam dokładnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariana Re: gorset IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.07.05, 23:43 Dziękuję ci bardzo!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś