Gość: iva IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:38 Witam, chciałam zapytać czy któras z Was nie chce odsprzedać wody perfumowanej Desnuda Ungaro może być niepełna, chętnie odkupię, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicaelectronica Re: Desnuda Ungaro 28.07.05, 22:05 znajdz na allegro osobę o nicku izajaku i zapytaj, miała kiedys serię kóra zwracali jej kupujący bo miała wadliwy korek, sama jej oddałam, a miała tego sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Desnuda Ungaro IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:57 Ok, postaram się, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliMB Re: Desnuda Ungaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:26 Izajaku to była handlara podróbkami. Nacięłam sie na podrabiane kremy i perfumy. Na dźwięk tego niku włosy mi się zjeżyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Desnuda Ungaro IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 05:32 Dzięki za ostrzerzenie, ale czytając opinię na jej temat ( w zasadzie same pozytywy) to bym nigdy nie powiedziała, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliMB Re: Desnuda Ungaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:45 Nietrudno o same pozytywy. Klient kupi towar i jest 50% szans, że się nabierze. Nastepnie ok 30% machnie ręką i nie będzie reklamować zakupionego świństwa, tylko zwali to na karb swoich bęłedów życiowych. Ok 20% będzie wszczynać awanturę i domagać się zwrotu pieniędzy- wówczas sprzedawca pisze, ze pierwszy raz zdarzył mu się reklamacja, że być może oszukała go dostawca albo hurtownik, że bardzo przeprasza, zwróci pieniądze i prosi o niewystawianie negatywnego komentarza bo zależy mu na opinii, jest uczciwy, nie ma jescze nega a wykazał dobrą wolę...Wtedy kupujący zażenowany swoim "czepialstwem" i współpczujący lub po prostu bojący się "odwetowego nega" wystawia pozytyw i na tym sie kończy. Zobacz sprzedawców np. tuszy Diora po 20zł- wielu ma same super pozytywy a przecież to na odległosć cuchnie podróbą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Desnuda Ungaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:48 Napisz do znanych sprzedawców perfum jak jarekmiki, szyll i kilku innych. Zapytaj, czy nie mogą załatwić tego zapachu. Ja w ten sposób kupowałam wiele zapachów nie do zdobycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Desnuda Ungaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:55 A co do izajaku - pamiętam jak zaczynała i sprzedawała kremy shiseido i lancome - te podróby po 45zł i podrabiane próbki kremów. Wiem dokładnie od kogo z bazaru je brała, bo poznałam po asortymencie i przypadkowo dogadałam się z tą sprzeadwczynią. U sprzedawczyni pojawiły się róże HR- takie wycofywane z kolekcji (chyba jedyne oryginalne kosmetyki u tej osoby) - nikt ich wówczas nie miał a potem ktoś wykupił cały zapas. Specyficznie zniszczone pudełeczka, konkretne, niechodliwe kolory. Nagle pojawiły się na aukcji Izajaku a w opisie tekst, który puszczała sprzedawczyni zachecając do zakupu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicaelectronica Re: Desnuda Ungaro IP: *.chello.pl 29.07.05, 09:07 nieprawda, przynajmniej nie w kwestii desnuda, to byly oryginalne testery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Desnuda Ungaro IP: *.chello.pl 29.07.05, 09:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=19607913&a=19697946 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=19483696&a=19488679 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=19050391&a=19055936 Tu opinie o izajaku są raczej pochlebne a raczej by nie były gdyby dziewczyna sprzedawała chamskie podróbki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Desnuda Ungaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:28 Naiwnych nie sieją.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: Desnuda Ungaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:28 w tej chwili Desnudę ma gregorydek- polecam tego sprzedawcę, ma oryginały. kupowałam już u niego i jestem zadowolona, więc polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Desnuda Ungaro IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 29.07.05, 10:08 Dzięki dziewczyny, wiedziałam że mogę na was liczyć pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś