Dodaj do ulubionych

Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka

IP: *.magma-net.pl 29.07.05, 13:24
Mozecie mi kogos polecic? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocławianka Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.magma-net.pl 29.07.05, 17:02
      nie ma takiej?:D
      • Gość: szuwareq Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 17:08
        no najwidoczniej nie :D ja moge tylko powiedzieć żebyś raczej nie wybierała sie
        do wieżowców na grunwaldzkim [nie Ołówek i Kredka, tylko tych przy samym
        moście]. Tam jest salon fryzjerski i po tym jak tam tna wole nie odwiedzać
        kosmetyczki, ktora zapewne ma takie same 'zdolności' w rekach jak fryzjerzy :P
        co prawda moja mama tam chodziła, ale ja odradzam, chyba że od biedy i przymusu.
        swoja droga zajrzyj na forum 'Wrocław' :)
        • Gość: wrocławianka Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.magma-net.pl 29.07.05, 17:22
          Dzieki wielkie;)Nawet tam nie zajrze;),poza tym jest remont mostu,wiec trudno
          dojechac;) bez obaw;)
          Pozdrawiam
    • Gość: anna Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.crowley.pl 29.07.05, 18:33
      Ja polecam salon Jadwiga - na Odrzanskiej. Bylam tam trzy razy na oczysczaniu
      twarzy, samo oczysczanie kosztuje 80 zl, kosmetyczka dodatkowo moze zaproponowac
      masaz, maseczke z alg lub inne - (ok 20, 30 zl). Wiem, ze salon produkuje tez
      wlasne kosmetyki, przy wejsciu wisza dyplomy...

Oczyszczanie jest przeprowadzane "profesjonalnie" - najpierw rozgrzeanie twarzy
      - czasem jakas maska rozgrzajaca, raz byla para, potem samo czysczenie -
      oczywiscie w rekawiczkach, usuniecie ewnentualnych prosakow - w miare dokladne.

Trudno mi ocenic czy to dobry zaklad, ja jestem zadowolona.
    • malyczort Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka 19.11.05, 20:30
      polecam kosmetyczke na Powstańcow Śl 160, jestem stałą klientką od lat.
      • Gość: olunia Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:49
        a jakie ceny tam?
        • Gość: Kasia Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.wroclaw.mm.pl 04.12.05, 18:01
          Jadwiga na Odrzańskiej to nieporozumienie. Higiena była na takim poziomie, że
          kilka lat temu dziewczynom ze Studium Kosmetycznego zabroniono odbywania tam
          praaktyk :(.

Ja polecam Panią Agnieszkę ze Studia Angel na Kuźniczej (sąsiednia ulica w
          stosunku do Odrzańskiej, wejście nad Księgarnią Columbus).

Oczyszczanie jest bezbolesne, nie naciąga na zbyteczne zabiegi. Znam bardzo
          trudne przypadki trądzików, z którymi świetnie sobie poradziła.

Podstawowe oczyszczanie twarzy to 70 zł (z maską).

Szczerze polecam.
          tel. 342-97-04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka