Gość: wrocławianka IP: *.magma-net.pl 29.07.05, 13:24 Mozecie mi kogos polecic? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrocławianka Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.magma-net.pl 29.07.05, 17:02 nie ma takiej?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwareq Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 17:08 no najwidoczniej nie :D ja moge tylko powiedzieć żebyś raczej nie wybierała sie do wieżowców na grunwaldzkim [nie Ołówek i Kredka, tylko tych przy samym moście]. Tam jest salon fryzjerski i po tym jak tam tna wole nie odwiedzać kosmetyczki, ktora zapewne ma takie same 'zdolności' w rekach jak fryzjerzy :P co prawda moja mama tam chodziła, ale ja odradzam, chyba że od biedy i przymusu. swoja droga zajrzyj na forum 'Wrocław' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.magma-net.pl 29.07.05, 17:22 Dzieki wielkie;)Nawet tam nie zajrze;),poza tym jest remont mostu,wiec trudno dojechac;) bez obaw;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.crowley.pl 29.07.05, 18:33 Ja polecam salon Jadwiga - na Odrzanskiej. Bylam tam trzy razy na oczysczaniu twarzy, samo oczysczanie kosztuje 80 zl, kosmetyczka dodatkowo moze zaproponowac masaz, maseczke z alg lub inne - (ok 20, 30 zl). Wiem, ze salon produkuje tez wlasne kosmetyki, przy wejsciu wisza dyplomy... Oczyszczanie jest przeprowadzane "profesjonalnie" - najpierw rozgrzeanie twarzy - czasem jakas maska rozgrzajaca, raz byla para, potem samo czysczenie - oczywiscie w rekawiczkach, usuniecie ewnentualnych prosakow - w miare dokladne. Trudno mi ocenic czy to dobry zaklad, ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
malyczort Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka 19.11.05, 20:30 polecam kosmetyczke na Powstańcow Śl 160, jestem stałą klientką od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:49 a jakie ceny tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wrocław-dobra,sprawdzona kosmetyczka IP: *.wroclaw.mm.pl 04.12.05, 18:01 Jadwiga na Odrzańskiej to nieporozumienie. Higiena była na takim poziomie, że kilka lat temu dziewczynom ze Studium Kosmetycznego zabroniono odbywania tam praaktyk :(. Ja polecam Panią Agnieszkę ze Studia Angel na Kuźniczej (sąsiednia ulica w stosunku do Odrzańskiej, wejście nad Księgarnią Columbus). Oczyszczanie jest bezbolesne, nie naciąga na zbyteczne zabiegi. Znam bardzo trudne przypadki trądzików, z którymi świetnie sobie poradziła. Podstawowe oczyszczanie twarzy to 70 zł (z maską). Szczerze polecam. tel. 342-97-04 Odpowiedz Link Zgłoś