Gość: goha IP: *.otosf.com.pl 26.08.02, 13:13 newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=10663 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 26.08.02, 14:01 a co to za montownia fryzur na żelaznej, był tam kto?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 10:11 nie byłam ale widziałam, przy skrzyżowaniu Żelaznej ze Złotą jest taki nowoczesny biurowiec i ta montownia jest na parterze, wielki szyld widoczny z daleka. Zbytnio im ukrywanie się nie wyszło;-) do Hormonu to chociaż się idzie dopiero jak się wie gdzie, a tu jak wejdę z ulicy i mnie spławią, to jeszcze ich wyzwę od chamów, więc nie jestem pewna czy dobrą strategię objęli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.waw.cdp.pl 26.08.02, 14:18 Cierpie na pewien dysonans... Albo: "Hormon ma opinię niedostępnego dla zwykłych śmiertelników. - Ten, kto do nas trafi, od razu czuje się kimś szczególnym " Albo: Nasz numer mozna znalesc na otwartym forum dyskusyjnym - przyjmujemy z dnia na dzien kazdego, kto zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krzys w Newsweeku!!! 26.08.02, 14:21 jedno to opinia, drugie - fakt. moim zdaniem nie ma dysonansu. a w tekscie o krzysiu jest kilka smiesznych bledow;)) nie wiem co tam dalej, czytalam tylko na www, ale zaraz sie wybieram po gazetke, zobacze co i jak. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.08.02, 14:37 xx, w gazecie nie ma nic wiecej, to jest cały artykuł:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krzys w Newsweeku!!! 26.08.02, 14:42 whutwhutwhut???? no, to faktycznie, przekrojowy material. milo przynajmniej, ze nie podali dokaldnego telefonu i namiaru, bo juz nigdy bym nie zdolaa sie tam umowic na dowolny dzien;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.08.02, 14:48 nooo.. takie dość wybiórcze info;-) Ale jest jeszcze krzysia zdjęcie z violką, słodki krzyś:)) Ja się wybieram w przyszłym tygodniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krzys w Newsweeku!!! 26.08.02, 14:50 slodki slodki:))) juz sie umowilas?:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.08.02, 14:53 yyyy.. nie, a powinnam już?? Bo czytam, że wszystkie dziewczyny z dnia na dzień przyjmował, to stwierdziłam, że nie ma co się spieszyć:) A jakie błędy o krzysiu są w artykule?? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krzys w Newsweeku!!! 26.08.02, 15:14 no nie wiem, ja chyba zaraz zadzwonie i sie umowie z duzym wyprzedzeniem:) a blad dotyczy tego pierwszego pietra. to nie jest pierwsze pietro i nie trzeba wchodzic po schodach;)) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: Krzys w Newsweeku!!! 26.08.02, 15:10 Jedno mi nie pasuje - I piętro ? - ja byłam na parterze :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krzys w Newsweeku!!! 26.08.02, 15:15 no wlasnie. albo celowy blad, albo niewiedza szanownej autorki/autora (nie pamietam, kto sie pod tym podpisal). xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 26.08.02, 15:22 taa wszystko fajnie , tylko ciekawe ile trzeba dać w łapę za taką reklamę??? jak myślicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krzys w Newsweeku!!! 26.08.02, 15:28 a myslisz, ze to reklama? zero konkretnych namiarow - nic nie da potencjalnym klientkom. predzej ja sie bawie w reklamowanie hormona, bo to ja tu powtarzam jego adres, ceny, telefon i chwale go pod niebiosa. i - o zgrozo! - nic z tego nie mam. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.08.02, 15:34 Dostaniesz buziaka ode mnie:-)) Oczywiście pod warunkiem, że wyjdę wniebowzięta;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 26.08.02, 15:37 jak tam uważasz ... a czy ten balwierz tnie też facetów?? bo mojemu mężowi przydałoby się coś nowego na głowie , ma fajne włosy , gęste i zdrowe tylko brak mu pomysłow na fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krzys w Newsweeku!!! 26.08.02, 15:42 tak, to wszechstronny fryzjer, damski i meski. tak z ciekawosci, czy w kazdym artykule, gdzie cos jest chwalone, dopatrujesz sie drugiego dna z koperta w roli glownej? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 26.08.02, 16:03 wiesz , o nic nie chodzi tylko nieczęsto spotykam tak jednoznaczny artykulik o Jednej Osobie prowadzącej Swoją Firmę w ogólnopolskim tygodniku. Może po prostu niepasuje mi styl Newsweek`a bo jestem przyzwyczajona do POLITYKI , a tam zwykle są artykuły dotyczące jakiegoś ogółu a nie konkretnej firmy. Co nie znaczy że POLITYKA jest jakaś doskonała - ostatni raport o kosmetykach był wg. mnie zbyt dychotomiczny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.08.02, 16:08 Ale jak przeczytasz dokładnie, to zauważysz, że to nie jest artykuł o jednej osobie i jej firmie. Co by znaczyło, że newsweek zarobił podwójnie (conajmniej), tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 26.08.02, 16:16 może skończmy , OK ?? widzę , że się nie zrozumiemy w tej kwestii . Z tego co wiem w Warszawie jest przynajmniej KILKU "ekscentrycznych" fryzjerów i pewnie każdy chciałby się znaleźć w tym artykule ...niestety , miejsca było tylko dla dwóch. Poza tym Newsweek prezentuje niekiedy taki typowy "warsiawko-centryczny" punkt widzenia co często mnie śmieszy. Sprawę artykułu sponsorowanego(a może i nie) uznaję za zamkniętą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ata3 Re: Krzys w Newsweeku!!! Dzieki Anexxo!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.44.* 06.09.02, 10:03 > > predzej ja sie bawie w reklamowanie hormona, bo to ja tu > powtarzam jego adres, ceny, telefon i chwale go pod > niebiosa. i - o zgrozo! - nic z tego nie mam. > Anexxo, masz z tego moją "dozgonną" wdzieczność. Jakis czas temu stałam przed dylematem bo fryzjer do którego wiernie chodziłam przez ponad 3 lata znudził mi się. Przeczytałam na forum Twoją entuzjastyczną opinię o Krzysiu, zadzwoniłam i byłam zadowolona jak nigdy jeszcze. Dobrze, że przygotowałas mnie również na dłuższe czekanie :-) Spędzilam tam w sumie ponad 4 godziny, ale warto było! Bardzo, bardzo Ci dziękuję! Ata Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Krzys w Newsweeku!!! Dzieki Anexxo!!!!!!!!!!! 06.09.02, 10:38 bardzo prosze:) ciesze sie, ze moglam pomoc:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.waw.cdp.pl 26.08.02, 15:37 Watpie, zeby chodzilo o pieniadze. Raczej Panie Dziennikarki zostaly obstrzyzone i pokolorowane, zeby mogly rzetelnie artykul napisac :-)))) To dosc popularna praktyka i normalna. W koncu trudno chwalic cos o czym sie nie mialo bladego pojecia. To mi podpowiada rozsadek i tak pewnie bylo Z drugiej strony majac w pamieci artykul o Pani Hani, ktora dzieki Wysokim Obcasom pewnie podziesiecila :-))) obroty, mam pewne watpliwosci. Niemniej jednak nie posunelabym sie do sugestii o przeplywie gotowki. H. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: platnosc karta 27.08.02, 10:25 raczej nie, chyba ze podlaczyli miejski telefon. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat montownia fryzur IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 16:00 nie byłam ale widziałam, że przy skrzyżowaniu Żelaznej ze Złotą jest taki nowoczesny biurowiec i ta montownia jest na parterze, wielki szyld widoczny z daleka. Zbytnio im ukrywanie się nie wyszło;-) do Hormonu to chociaż się idzie dopiero jak się wie gdzie, a tu jak wejdę z ulicy i mnie spławią, to jeszcze ich wyzwę od chamów, więc nie jestem pewna czy dobrą strategię objęli... Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: montownia fryzur 28.08.02, 17:57 a ja widziuałam ich reklamę w citu magazine, wiec własnie chyba nie bardzo się kryją. co prawda była tajemniczo enigmatyczna, tzn. tylko nazwa i telefon, bez adresu ani wytłumaczenia, ale jednak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Krzys w Newsweeku!!! IP: *.poznan.avc.com.pl / 192.168.2.* 06.09.02, 10:28 A może da mi ktoś namiary na takiego fajnego fryzjera tyle, że z Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś