Dodaj do ulubionych

THERMAL S MAT - opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:17
do wszyskich, ktore go stosuja!!
szukam dobrego kremu matujacego, takiego, ktory sprawdzi si jako baza pod
slubny makijaz [i nie tylko].
czy THERMAL S MAT [Vichy] jest warty swojej ceny? jak dziala?
pomozcie, bo slub juz za chwilke!!!!
buziaki,
Obserwuj wątek
    • Gość: malenka Re: THERMAL S MAT - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:35
      a ile ty masz lat?? bo ten krem ma działanie przeciwzmarszczkowe... jest krem
      thermal fix mat, on jest dla młodej cery- właściwie wart swojej ceny:) chociaz
      nosek to nie za bardzo matuje:] :P ale jak treoszkę przypudrujesz to bedzie ok:)
      • Gość: justy Re: THERMAL S MAT - opinie IP: 213.241.34.* 23.08.05, 15:18
        Thermal s mat nie jest kremem przeciwzmarszczkowym. zreszta żaden krem z serii
        thermal nie jest.
        nie jest to to jakiś supermocno matujący krem. ale przynajmniej nie wysusza.
        • Gość: justy Re: THERMAL S MAT - opinie IP: 213.241.34.* 23.08.05, 15:19
          i jeszcze jedno: Thermal Fix Mat= odświeżony Thermal S Mat.
          • Gość: Liv Re: THERMAL S MAT - opinie IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.08.05, 16:27
            Podciagam pytanie. A Justy ma racje - to nie jest krem przeciwzmarszczkowy.
            • Gość: malenka Re: THERMAL S MAT - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:45
              to pani w aptece wprowadziła mnie w błąd, sory, nie moja wina
    • gatta13 Re: THERMAL S MAT - opinie 23.08.05, 20:25
      Jeśli szukasz matującego z Vichy, polecam Normaderm. Matuje lepiej niż wszystkie kremy, których do tej pory używałam, a przetestowałam ich już naprawdę sporo. Zdecydowanie wart swojej ceny, zwłaszcza, że starcza mi na około 3 - 4 miesiące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka