Dodaj do ulubionych

bardzo fajny puder matujacy

30.08.02, 18:32
Neutrogena w kompakcie. Kolor jasny ale na twarzy go po prostu nie widac,
komponuje sie idealnie ze skora, i "strefe t" matuje znakomicie i na dlugo.
dla mnie tysiac razy lepszy niz clinique staymatte. niestety nie probowalam
innych pudrow matujacych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fionka Re: bardzo fajny puder matujacy IP: *.ols.vectranet.pl 30.08.02, 21:41
      hej, naprawde nie widać go na twarzy? nie wiesz,czy dużo odcieni jest do wyboru?
      i ile kosztuje to cudo?pozdrowionka
      • kotmanka Re: bardzo fajny puder matujacy 30.08.02, 21:57
        hej, odcieni jest kilka, ja najpierw kupilam najjasniejszy ale byl jednak za
        jasny, wiec wzielam drugi z "puli" ale sorry - starl sie napis - nic nie widac -
        chyba ten blady to byl clair a ten udany to fair, ale moge sie mylic i moze
        jest dokladnie na odwrot. W kazdym razie ja mam jasna cere i uzywam tego
        drugiego. I naprawde, naprawde jest super. On ponadto jest chyba jakis
        leczniczy tez. W ogole nie widac ze jest puder na twarzy a jest matowa, nawet
        przy kolejnym nakladaniu w ciagu dnia.
        Jest tez w calkiem przyjemnej puderniczce. Zaplacilam 8-9 funtow.
        A ten clinique to po prostu beznadzieja, pudrzysko na twarzy widoczne takie
        skawalone juz przy pierwszym musnieciu.
        pozdrawiam
        • Gość: Andzi Re: bardzo fajny puder matujacy IP: *.ustronie-morskie.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:51
          Fajnie, ale gdzie można to cudeńko kupić w Polsce?
          • Gość: katrina Re: bardzo fajny puder matujacy IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.09.02, 17:23
            Nigdzie :) ja kolorówkę Neutrogeny widziałam tylko w USA.
            • kotmanka Re: bardzo fajny puder matujacy 01.09.02, 18:05
              Po tym jak widzialam watki o najnowszych kremach neutrogeny (ktore tu na
              przyklad tez dopiero teraz dotarly) zalozylam ze fluidy itd tez sa dostepne.
              Jesli nie to sorry, a jak juz beda dostepne to wtedy naprawde pamietajcie o
              pudrze......Aha, w Anglii nie ma nic z kolorowych Neutrogeny procz make-upu,
              pudrow, korektorow, i znalezc je mozna na polkach w sklepach kosmetycznych obok
              kremow
              pozdrawiam bezwirusowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka