Dodaj do ulubionych

Na mocne paznokcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:00
Co polecacie na mocne paznokcie.
Kiedyś zawsze miałam długie i mocne paznokcie ale teraz są coraz bardziej
podatne na łamanie. czy znacie jakieś preparaty lub tabletki ktore działają.
Nie chce kupować w ciemno środków które nic mi nie pomogą.
Obserwuj wątek
    • hugolinka Re: Na mocne paznokcie 30.08.05, 19:41
      ja znam:)
      świetne tabletki dromin. Są super!!!!!
      • Gość: Elko Re: Na mocne paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:52
        A ile one kosztują??
        • Gość: Nana Re: Na mocne paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:08
          Mi pomógł olejek z oriflame. Bardzo fajny i dobry :)
          • Gość: ****** Re: Na mocne paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:44
            ja stosuje olejek rycynowy, smaruje codziennie paznokcie i naprawde pomaga. Ale
            teraz zaszalałąm i kupiłam odżywke sally hansen;p
      • Gość: Kinga Re: Na mocne paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:47
        Podciągam temat bo też jestem ciekawa odpowiedzi
    • kasiunia62 Re: Na mocne paznokcie 31.08.05, 13:14
      złoty lakier sally hansen za 40zł
      • Gość: Kola Re: Na mocne paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:46
        Ja używam od niedawna Biotyny podobno jest bardzo dobra
        • Gość: magdzia Re: Na mocne paznokcie IP: *.rzeszow.mm.pl 01.09.05, 11:47
          polecam wyciag ze skrzypu polengo w kapsulkach(dokladnie taka nazwa,nie np.
          skrzypovita) ,tylko musisz pamietac o codziennym braniu tych tabletek-przy
          okazji pomaga na np. wypadajace wlosy.
          a bedzposrednio na paznokcie odzywka,albo tzw. utwardzacz-kiedys byl taki z
          inglota chyba nawet z jedwabiem czy cos takiego
          • Gość: Nana Re: Na mocne paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:12
            Właśnie a jakieś odżywki na paznokcie znacie? Podajcie ceny
            • Gość: ewika Re: Na mocne paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:48
              ja polecam wapno w tabletkach, sama brałam vitrum calcium, 2 miesiące i przez
              jakiś czas mam spokój. taniej wychodzi opakowanie 60 tabletek, bo akurat na 2
              miesiące starcza a kosztuje kilkanaście złotych. możesz trochę poczytać na ich
              stronie:
              www.unipharm.pl/cons_vitamines_V_Calcium_all.html
              pozdrawiam
              ewa
      • Gość: Monika Re: Na mocne paznokcie IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 02.09.05, 12:12
        Ja polecam srebrny z tej samej firmy. Moje paznokcie sa teraz tak mocne i ladne
        (stodowalam jakies 15 dni), ze niektorzy pytaja mnie czy sa sztuczne :)
        Polecam goraco
        • Gość: GoHa Re: Na mocne paznokcie IP: *.szczecin.mm.pl 02.09.05, 20:31
          Hmmm... srebrny? Któryś z tych? sally-hansen.atlas.pl/
    • Gość: <> Re: Na mocne paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:30
      Podciągam temat z ciekawości
      • edavenpo Re: Na mocne paznokcie 02.09.05, 21:24
        Merz Haar, Nagel, Haut Dragees. Naprawde dzialaja. Mozna dostac w aptece

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka