IP: *.0.0-25.asternet.pl 02.09.02, 12:28
Obserwuj wątek
    • Gość: cherry Re: Kolory IP: *.0.0-25.asternet.pl 02.09.02, 12:33
      Sorry, ale za nim zaczełam pisać, nacisnęłam Enter.
      Mój problem jest taki. Nie wiem jakich kolorów powinnam uzywać, aby makijaż
      pasował do mojej urody. Mam jasną cerę, brązowe włosy i szare oczy.
      PS. Chodzi mi głownie o kolor cieni do powiek, szminki i tuszu do rzęs
      Pozdrowionka
      • damona Re: Kolory 02.09.02, 12:51
        Gość portalu: cherry napisał(a):

> Sorry, ale za nim zaczełam pisać, nacisnęłam Enter.
        > Mój problem jest taki. Nie wiem jakich kolorów powinnam uzywać, aby makijaż
        > pasował do mojej urody. Mam jasną cerę, brązowe włosy i szare oczy.
        > PS. Chodzi mi głownie o kolor cieni do powiek, szminki i tuszu do rzęs
        > Pozdrowionka

a tak na powaznie...
        mysle, ze mozesz uzywac czarnego lub sliwkowego tuszu do rzes,
        o cieniach i szmince trudno mi jest cos napisac, moze zgaszone fiolety i roze...
        ale duzo zalezy od Tego jaki odcien maja Twoje wlosy, czy zywy brazowy, czy
        zgaszony, czy jasny, czy ciemny, to samo z odcieniem oka, czy szary szary, czy
        z odcieniem niebieskiego itd.. i cery - czy z odcieniem rozowym czy bezowym...
    • damona Re: Kolory 02.09.02, 12:34
      aha...gramy w kolory?
      to ja mowie niebieski
    • Gość: Aga Re: Kolory IP: *.210.223.178.Dial1.NewYork1.Level3.net 02.09.02, 20:38
      Jestem tego samego typu urody,a wiec :jasna cera ,szare oczy ,braz wlosy,przez
      dlugi okres probowalam dobrac kolor odpowiadajacy mojemu typowi,porady jakie
      uzyskalam od kosmetyczki nie zdaly egzaminu bo w sliwkowych (bezu,rozu),moje
      oczy wygladaly jak po calodniowym placzu,jednym slowem jak zmeczone.
      Jednak za namowa kolezanki wybralam sie do wizazysty,to on zmienil mnie nie do
      poznania:
      - po pierwsze kolor wlosow,ciemny braz w moim przypatku przytlaczal reszte za
      jego namowa stalam sie ciemna blondynka o rudawych pasemkach(sama zmiana koloru
      wlosow duzo zrobila)
      -po drugie makijaz najlepiej w kolorze miodu,pomaranczy,braz nie za
      ciemny,odrobina rozu,tusz najlepiej braz,usta "brown sugar",miod,podklad w
      kolorze brzoskwini.
      POWODZENIA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka