Dodaj do ulubionych

PIERCING- Katowice( help)

20.09.05, 23:35
Polećcie mi studio piercingu w Katowicach, dobre i solidne. Zależy mi, żeby
to było w centrum K-c... czyli np. nie Chorzów, czy Ruda śl.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: PIERCING- Katowice( help) IP: 80.51.240.* 20.09.05, 23:37
      a co chcesz sobie przekluc?
      • gloss Re: PIERCING- Katowice( help) 20.09.05, 23:44
        chce przekłuć pępek, ale boję się iść do pierwszego lepszego studia. Nie znam
        nikogo, kto mógłby mi polecić dobry salon tatuażu/piercingu... i szukam pomocy
        na forum. Może ktoś wie?
      • Gość: kobitka Re: PIERCING- Katowice( help) IP: *.chello.pl 20.09.05, 23:47
        Na Stawowej, w bramie kolo McDonald'sa, tej samej w ktorej jest sklep z
        upominkami, z tapetami, skate shop, zoologiczny, nalesnikarnia i jakas mala
        knajpka.
    • gloss Re: PIERCING- Katowice( help) 21.09.05, 10:41
      Jeszcze, jeszcze...:( Mnóstwo dziewczyn ma kolczyk w pępku, gdzie się
      przekłuwacie? Napiszcie...
    • Gość: luca3105 Re: PIERCING- Katowice( help) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:12
      Dwa lata temu robiłam tatuaż w Art Indian Tatoo (chyba tak się nazywali).
      Robili też przekłucia. Ja nie z Katowic, więc obrazowo: Stoję na rynku twarzą w
      stronę spodka, po prawej teatr i za nim kilka kamieniczek - byli w ostatniej na
      I piętrze. Podobno mieli się przenosić ze względu na czynsz, więc może już ich
      tam nie ma, ale warto poszukać, bo miło, czysto i profesjonalnie.
      • Gość: aaa Re: PIERCING- Katowice( help) IP: 80.51.240.* 21.09.05, 13:30
        ja mam kolczyk w pepeku. zrobilam go jak jeszcze nie bylo britnej spirs i calej
        tej reszty. teraz go nie nosze. naprawde nie warto. ale to twoja decyzja... po
        co miec cos co maja wszyscy?:)
        • gloss Re: PIERCING- Katowice( help) 21.09.05, 15:31
          luca3105>> wiem gdzie to jest, jutro sprawdzę co i jak :)

aaa >>> po prostu mi się podoba. To jak na zasadzie kolczyków w uszach-
          wyglądają fajnie, a to że mają je prawie wszyscy, nie znaczy, że mam sobie nie
          przekłuć uszu. Podobnie z pępkiem, podoba mi się taka ozdoba i już :)))
          • Gość: katowiczanka Re: PIERCING- Katowice( help) IP: *.gwiazda.net.pl 21.09.05, 15:42
            do aaa : wszyscy to mają kolczyki w uszach, ale sama tez nie polecam kolczyka w
            pępku: NIE WARTO!!:) ja robiłam w studio Dragon czy coś takiego na ulicy 3Maja
            więc w centrum Katowic
    • Gość: justyna Re: PIERCING- Katowice( help) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:41
      polecam studio na ul.Korfantego,obok muzeum,mimo dziwnego wyglądu pracowników-
      tatuaże itp.są profesjonalistami,przestrzegającymi zasad higieny,na ścianach
      mają sporo dyplomów
    • Gość: justyna Re: PIERCING- Katowice( help) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:43
      to właśnie tam gdzie była Luca
      • Gość: Savitree Re: PIERCING- Katowice( help) IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:29
        Ja przekłuwałam się w Rectum na Stawowej i w Sauron Tatoo w Rudzie Śl. (dwa
        razy).. Ruda - co prawda nie Katowice, ale długo się nie jedzie z centrum, a
        warto! Jedno z najlepszych studiów w Polsce, przedstawicielstwo Wildcata czyli
        największy z możliwych wybór kolczyków i nie przepłacisz.. No i też przemiły
        Piercinger.. :D
        • gocha500 Re: PIERCING- Katowice( help) 21.09.05, 21:22
          w mikolowie jest super studio-palladium sie nazywa!!!!w ksiazce tel namiary
          napewno znajdziesz-po za tym robi to lekarz i jak sie chce to w znieczuleniu i
          ma przystepne ceny-nawy bardzo przystepne!!!
    • Gość: :) Re: PIERCING- Katowice( help) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:49
      Ja sobie przekłuwałam pępek,brew i język w Art Indian's Tattoo na Korfantego
      ale faktycznie chyba się gdzieś przenieśli bo teraz tam jest Rectum.Szkoda bo
      zajefajni kolesie tam byli
    • Gość: :) Re: PIERCING- Katowice( help) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:50
      aha możesz jeszcze spróbować w Dragonie na 3 maja tam też jest ok(dziarałam się
      tam)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka