Dodaj do ulubionych

Plastry na nos NIVEA

14.09.02, 17:09
Witam!

A to dopiero niespodzianka - dzis rano wstajac popatrzylem na nos - oj nie
dobrze, wagry! Postanowilem kupic dobre sprawdzone plastry NIVEA VISAGE -
wchodze do drogerii, prosze o plastry a sprzedawczyni mowi, ze plastrow nivea
juz nie prodokuje! Szkok! Czy Wy cos o tym wiecie czy ja sie przeslyszalem?

Pozdrawiam, K
Obserwuj wątek
    • ptasia Re: Plastry na nos NIVEA 14.09.02, 17:30
      tak, tak, już dawno ich nie ma. w ogóle nie wiem, czy jakieś inne (może Clean &
      Clear?) można u nas dostać. ja sobie przywiozłam z Austrii ostatnio, tam są i
      Nivei i Synergie, i pewnie inne też. dziewczyny twierdzą, że są nieskuteczne -
      tzn. plastry - ale mi się wydaje, że trochę jednak tych świństw likwidują. nie
      tak, jak kosmetyczka - ale to chyba jasne... obecnie pocieszam się maseczką
      peel-off.
    • Gość: justy Re: Plastry na nos NIVEA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 19:47
      Zniknęły wszystkie plastry na nos: i Nivea, L'Oreal, Clean&Clear, Vichy....
      Można spróbować takiej metody: czyszczenie u kosmetyczki a następnie
      podtrzymywanie rezultatów przy pomocy kremów z BHA.
      • Gość: julie Re: Plastry na nos NIVEA IP: *.gibnynex.gi 14.09.02, 22:38
        Ja jestem niepocieszona ze te plastry zniknely ze sklepow. mozna jeszcze
        gdzies dostac Pond's , ale te sa beznadziejne. ostatnio dostalam Synergie i te
        sa porownywalne z Nivea. Nivea byly swietne! nie rozumiem dlaczego przestali
        je produkowac. A tak w ogole to co robicie dziewczyny zeby pozbyc sie tych
        wagrow? moj problem to te na nosie. ide do kosmetyczki i po jakims czasie znow
        sie pojawiaja.
        • Gość: agul Re: Plastry na nos NIVEA IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.09.02, 10:27
          Jak masz możliwość zakupów wBody Shopie, to tam jest rewelacyjna maseczka
          specjalnie na wyciąganie wągrów. Stosuje się ją tylko na noc - nakładasz,
          trzymasz chyba 10 min. i zdejmujesz ze wszystkimi wągrami:-)))
          • Gość: Apia Re: Plastry na nos NIVEA IP: *.57-136-217.adsl.skynet.be 15.09.02, 11:04
            Ja mam dostep do Body Shopu. Czy moglabys napisac jak nazywa sie ta maseczka?
            • kozen Re: Plastry na nos NIVEA 15.09.02, 15:57
              Ja chetnie skorzystam - prosze o cene i nazwe tego specyfiku, mialem nos przez
              2 tyg. w plastrach i teraz wyglada nieciekawie.

Pozdr, K
              • Gość: agul Uwaga, podaję nazwę:-) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.09.02, 19:23
                A więc jest to Tea Tree Oil Nose Pore Mask - normal or oily skin or blemished
                skin. Nie wiem, niestety ile kosztowala, bo kupowałam sporo rzeczy, ale chyba
                ok. 15 euro. DZiała super, wyciąga czarne kropki z nosa na ok. 2 tygodnie:-))
                Pozdrawiam
    • lil_an Re: Plastry na nos NIVEA 15.09.02, 21:15
      kozen a sprawdzałeś przy Dworcu Głównym? Widziałam u niektórych handlarzy (od
      strony pks-u) chociaż nie wiem czy to wiarygodny dostawca :-)
      • kozen Re: Plastry na nos NIVEA 16.09.02, 12:07
        Jezu dzieki! To moja ostatnia nadzieja :) polece i spradze :), poszukam tez
        tego olejku :)

Pozdrawiam all, K

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka