Dodaj do ulubionych

Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerze

IP: *.gdynia.mm.pl 06.10.05, 12:16
no właśnie, czy mozna schudnąć bez cwiczeń? np. na dietce 1000-1200 kal? nie
mam ani czasu ani ochoty na ćwiczenia, czasu , ponieważ pracuję (siedzaca
biurowa) i mam małe dziecko, a gdy pod koniec dnia położe małą spać, jestem
zmęczona i nie wyobrażam sobie, jak mogłabym jeszcze wskoczyć na jakiś
orbitrek itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nessie Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.acn.waw.pl 06.10.05, 12:21
      Owszem, raz - kiedy miałam ciężką depresję, nic nie jadłam, nic nie ćwiczyłam,
      tylko siedziałam w kącie smutna. NIE POLECAM :( Już wolę być gruba i zadowolona.

Co do samej diety, to pewnie schudniesz, tylko że będzie ci bardzo ciężko.
      Wysiłek fizyczny nie tylko przyspiesza spalanie kalorii, ale też poprawia
      nastrój, żeby się dało na tej diecie wytrzymać! :) No wyrabia mięśnie, a mięśnie
      szybciej spalają kalorie, więc nie grozi ci potem efekt jojo.

• Gość: lolo Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.one.pl 06.10.05, 12:38
        Doładnie tak jak napisała poprzedniczka:)
      • Gość: Colleen Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.chello.pl 06.10.05, 12:46
        Mialam tak jak Nessie. Tez w wyniku depresji schudlam. Niektorzy reaguja na stres tak, ze sie obzeraja a ja mam odwrotnie. Wciaz w sytuacjach stresowych musze sie pilnowac, zeby nie zapominac o jedzeniu.

No i rowniez polecam cwiczenia. Czlowiek ma po nich wiecej energii. Czasem waga roznie (miesnie sa ciezsze niz tluszcz), ale sylwetka wyglada duzo lepiej. Niedawno po prostu pokochalam cwiczenia w domu. Wlaczam sobie aerobik z plytki i cwicze. Cellulitu juz prawie nie mam a nie odzywiam sie najlepiej i pije duzo kawy. Miesnie posladkow i brzucha sa wyrazniejsze, wyglada to naprawde fajnie, prawie wpadam w samozachwyt. ;) Przed cwiczeniami nie mialam tak ladnej figury.
        • Gość: beata do Colleen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:54
          mogłabys napisac jakie to cwiczonka robiłas;)
          dzieki!
          • Gość: Colleen Re: do Colleen IP: *.chello.pl 06.10.05, 12:59
            Kupilam plyte Aerobic Dance z Suzanne Cox (kosztuje 30 zl, ja upolowalam taniej na allegro).
            Robie tez cwiczenia z Tamilee Webb z Shape'a. Zwlaszcza brzuch i posladki sa super. Naprawde widac efekty.
            • Gość: beata dzieki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:26
    • Gość: m Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 06.10.05, 12:44
      Ja też w czasie deprechy schudłam bez cwiczen.
      Jakieś 7 kg w 10 dni, ale zdecydowanie nie polecam :)
    • hermina5 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 06.10.05, 12:46
      Bez depresji , po pzrejściu na dietę wegetariańską i całkowitym wyeliminowaniu
      słodyczy oprócz owocow i lodów raz na miesiąc schudłam około 10 kg:) I tak
      zostało , z wahaniami 2-3 kg:)
      • hermina5 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 06.10.05, 12:48
        inną sprawą jest to, że przy zmęczeniu psychicznym ćwiczenia dziłaja super- po
        pewnym czasie uzalezniają:) I naprawde rozładowuję stres i napięcie, ale to
        absolutnie nie musi być ćwiczenie odchudzające. Po zwykłej jodze spływa się
        poem na początku i w miare stopniowania trudnosci, a to tylko rozciąganie
        własciwie:)
        • toop.toop Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 11.10.05, 14:58
          potwierdzam jeśli dieta wegetariańska- w ciągu 4 miesięcy 8 kilo. To bardzo
          dużo, zważywszy, że objadałam się serami. Niestety od jakiegoś czasu wspomagam
          się mięsem i waga + 2 kg. Jeśli chodzi o cwiczenia to zaczęłam nie dawno- bo
          nie chcę przytyć znów więc trochę ruchu nie zaszkodzi.
    • pocahontas24 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 06.10.05, 12:48
      nie!ćwiczyłam 3-4 razy w tygodniu(siłownia+ czasem pochodne areobiku), jadłam
      co chciałam a ciałko nabrało właściwych proporcji, niestety pozniej przestałam
      ćwiczyc i trochę wróciło ale teraz na nowo zaczynam.

A propo Twojej Kruszynki wiem że mamy cwiczą wraz ze swoimi pociechami na
      specjalnie zorganizowanych zajęciach,może to byłoby rozwiązanie? czytałam o tym
      artykuł w Twoim Stylu,jak chcesz to poszukam Ci w którym to było numerze.

Pozdrawiam ;)
    • Gość: beata Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:51
      a ja jednak radze ci znalezc czas na jakis ruch, chociaz dwa razy w tygodniu,
      jakis spacerek moze z dzieckiem, bo tak naprawde to sport daje mnostwo energii.
      Ja teraz ostatnio nie cwicze bo tak wyszło i czuje sie jak jakas sflaczała
      klucha dlatego od nastepnego tygodnia zaczynam znow biegac- chocciaz tez nie
      mam zbyt wiele czasu bo w tygodniu pracuje,chodze 2 razy na angielski raz na
      wloski a co drugi weekend mam zajecia od rana do wieczora;)
      pozdrawiam
    • Gość: Gość: mutak Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.esripolska.com.pl 06.10.05, 13:17
      Bez ćwiczeń na krótka metę uda się schudnąc, więc lepiej zacząć ćwiczyć. Są
      takie zajęcia dla matek z dziećmi w Fitness Parku (www.fitnesspark.com.pl) a
      nie prościej znaleźć coś blisko domu i po prostu wyskoczyć dwa razy w tygodniu
      na takie zajęcia? Ja tak robię od lipca, w lipcu chodziłam na 7.15 rano jak
      jeszcze dziekco spało, ale teraz jak mam angielski w pracy, zaznaczam, że
      pracuję, po prosut mąż zostaje z Olcią a ja po pracy dwa razy w tygodniu lece
      na aerobik i czuję sie o wiele, wiele lepiej i udąło mi się sporo schudnąć
      dzięki ćwiczeniom, diecie (zero słodyczy i zero po 18.00, dużo wody)+ masaż
      zestawem LIRENE antycellulitowym (POLECAM!)ilepiej znajdx teraz czas póki
      możesz, bo potem będzie za późno....
      Pozdrawiam
      Ania
      • Gość: niwejka Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:36
        Można schudnąć bez ćwiczeń, owszem, ale trzeba sobie zdawać sprawę jak będzie
        wyglądać ciało. Obwisłe, bez jędrności itd...
        • Gość: aaliyah Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 06.10.05, 13:53
          Ja od roku chodzę 1 na aerobik i 2 razy w tyg na aqua aerobik i od tygodnia na
          jakąś kabinę (coś jak sauna tylko rzekomo lepsze bo z promieniowaniem jakimś
          czerwonym). I po roku ćwiczeń czuje się super (nie tylko fizycznie ale i
          psychicznie-nawet dzięki temu zeszła zima obyła się bez większych
          depresji).Może nie wiele schudłam ale tylko z moej winy gdyż kocham słodyzcze
          oraz pizze i zapiekanki najczęściej po północy. Mimo to tzrymam wagę bo pewnie
          bez tych ćwiczeń byłoby ze mną strasznie, mam ładne ramiona, nie takie jak u
          jakiegoś pakera ale po prostu ładne, nie jak serdelki, podobnie zmniejszył się
          celullitis o wiele, a brzuch mimo obżarstwa jest taki sam od rana do wieczora.
          Nie mam już problemów jak kiedy że rano dorbze wyglądałam w jakiejś bluzeczce a
          pod koniec dnia sadełko mi się wylewa. Bo już nie ma żadnego sadełka tylko
          ładny umięśniony brzuszek.
          Ja również 3 lata temu przed maturą z wielu innych traumatycznych przeżyć w
          wyniku depresji schudłam 10 kg. Również gdy się denerwuję poprostu nie jem ale
          gdy wszytsko powracało do normy i nerwy odpuściły to w 3 tyg przytyłam 15kg
          więc waga powróciła szybko a wręcz nadrobiłam oddatkowo ok 5 kg.
          Byłam strasznym leniem i też wydawało mi się ze nie mam czasu, nie mogłam się
          zebrać na ćwiczenia a teraz nie wyobrażam sobie już życia bez ćwiczeń.
        • jop Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 06.10.05, 14:02
          Bzdura. Schudłam 12 kg w ciągu 2 miesięcy, zero ćwiczeń, lekkie wsparcie
          chemiczne (5-HTP). Sporo kosmetyków ujędrniających i jakoś nic mi nie zwisa.
          • Gość: Klara Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.4web.pl 06.10.05, 14:22
            Też mi nic nie zwisa, ani nie dynda...To zalezy od ilości kolagenu w skorze -
            sa ludzie, którzy mimo cwiczeń wyglądają po schudnieciu zle, szczególnie na
            twarzy...I to własnie problem z syntezą kolagenu, nic inego.
            • epox123 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 06.10.05, 14:43
              ja schudłam bez ćwiczeń :) jadłam lekkie śniadanie(czasami wcale,bo nie lubie
              jeść rano) normalny obiad,deserki,batoniki itp,a na kolacje przegryzałam
              chlebek albo wafle popkornowe (sonko,wasa itp)
    • Gość: Klarisson Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.net.autocom.pl 06.10.05, 15:08
      2kg w 2 miesiące to może nie jest najlepszy rezultat. Po prostu wakacje
      spedzilam u swojej rodziny, ktora ma mniejsze porcje na obiad (glodna nie
      chodzilam); gdybym tam jeszcze posiedziala, to moze bym chudla dalej, ale
      studiowac trzeba i znowu mi waga podskoczy - w tym jazda na rowerze mi nic nie
      pomaga :|
    • Gość: kathy Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:23
      Szczerze i z ręką na sercu - tak, na samej diecie (ustalonej przez lekarza) 7
      kg, a od czasu do czasu tez coś zgubię na samej diecie. Nie znosze cwiczyc ;-)
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.10.05, 15:27
      Ja tez. Po wakacjach w USA zawsze mialam pare kilo wiecej, po przyjezdzie i
      powrocie do standardowego zywienia chudlam. W tym roku schudlam w ciagu kilku
      dni (nie wiem ile kg, bo sie nie waze, ale ubylo pare cm, bo czulam po
      ubraniach), ale to dlatego, ze przewaznie nie jadlam sniadania, a jedynie
      drugie danie z obiadu i wieczorem czasem jakis owoc.
    • mattbel Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 06.10.05, 17:55
      tak jak dziewczyny wyzej mnie glownie odchudza depresja.
      a poza tym oczywiscie, ze mozna schudnac bez cwiczen, tylko ze problem jest
      taki, ze na samej drastycznej diecie spalasz najpierw miesnie, a dopiero potem
      tluszcz. wiec lepiej stosowac lagodna diete i dolaczyc cwiczenia. wtedy wyrobia
      sie miesnie, a miesnie przyspieszaja przemiane materii i tluszcz sie sam spali
      bez wiekszych wyrzeczen. nie oplaca sie niszczyc sobie miesni, naprawde;)
    • pietnacha40 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 06.10.05, 20:56
      Bez ćwiczeń na samej diecie 1200,już 14 kg i dalej leci.Skóra nie obwisła.Może
      przez kolagen,może przez długi czas odchudzania.
    • Gość: ania Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.ipt.aol.com 07.10.05, 00:07
      4 kg w ciagu 13 dni :D po diecie kopenhaskiej ale nie wiem co bedzie
      dalej....pozdrawiam
      • magnas11 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 07.10.05, 05:43
        schudlam, 8 kg w ciagu 1,5 miesiaca. nie jadlam slodyczy, chleba, makaronu,
        ryzu, i bardzo ograniczylam ziemniaki. owoc raz na jakis czas, zero sokow
        owocowych, tylko woda, kawa i herbata. nauczylam sie fajnie gotowac i
        przestalam jesc chleb, a wczesniej myslalam, ze to niemozliwe...do zrzucenia
        mam jeszcze drugie tyle ale teraz mam zamiar zaczac cwiczyc. tez mam prace
        biurowa, siedzaca, wiem, ze nie jest latwo, ale latwiej kontrolowac czas
        spozywanych posilkow, poza tym zakladalam, ze zjem tylko to co przyniose ze
        soba i omijalam stolowke z daleka. powinno ci sie udac. pozdrawiam.
    • Gość: aniaaaa Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.waw.sa.gov.pl 07.10.05, 08:13
      Ja schudłam dzięki biorezonansowi i stosowaniu diety rozdzielnej.
      Taka forma odchudzanie jest bezpieczna dla zdrowia i nie powoduje
      efektu jojo. W ciągu 2 miesiecy schudłam 6 kg i znacznie lepiej sie
      czuje. Robiłam sobie badania krwi i wszystko jest w porządku.
      Moim największym problemem była nieodparta chec na słodycze,
      po prostu nie mogłam sie powstrzymac, żeby nie zjesc co najmniej 1 batonika
      dziennie :((((. Od 2 miesiecy nie miałam w ustach nic słodkiego,
      a co najwazniejsze W OGÓLE nie mam ochoty na słodycze !!!!
      Gorąco polecam tę metodę odchudzania, a co do zasad diety rozdzielnej
      i związanych z nią ograniczeń naprawdę można sie do tego przyzwyczaić.
      Podczas stosowania diety można ćwiczyć, lecz tryb życia, który prowadzę,
      uniemożliwia mi zapisanie się do klubu sportowego, a ja jestem zbyt leniwa,
      zeby ćwiczyć w domu.

Ania

PS. Oczywiście moje odchudzanie bylo prowadzone pod kontrolą lekarza.

• Gość: trzy Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: 213.77.20.* 07.10.05, 10:08
      Ja schudłam - z kości na ości - po zmianie trybu życia ze studenckiego na
      pracowy.

Na studiach przez 5 lat byłam przyzwyczajona do chodzenia spać o 6.00 rano i
      wstawania o 15.00, przynajmniej przez 4 dni w tygodniu. 2 tygodnie po obronie
      podjęłam pracę - od 7.00 do 15.00. To była masakra dla mojego organizmu - przez
      pierwsze 2 miesiące przychodziłam z pracy do domu i bez obiadu (bo nie miałam
      siły robić) - kładłam się spać. Wstawałam o 5.00 rano następnego dnia. Czyli
      przez 2 miechy żyłam na samym śniadaniu.

Mam 172 cm wzrostu, przed podjęciem pracy ważyłam 57 kilo - po tych dwóch
      miesiącach waga spadła mi do 50. Masakra. Jestem chuda i od tamtej pory (3
      lata) nie przybrałm na wadze, chociaż odżywiam się normalnie i
      odzyskałam "kolorki". Nie życzę nikomu takich zmian - wyglądałam koszmarnie -
      wory pod oczami, poszarzała cera, wsłosy jak miotła. Długo wracałam do siebie.

Nie ma to jak ćwiczenia. Ćwiczę intensywnie 3 razy w tygodniu po 2 godziny.
      Może przez to nie mogę przybrać na wadze, ale moje samopoczucie jest znakomite,
      a zwisy po utracie wagi - zniknęły :)
    • Gość: iwka Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: 217.11.140.* 07.10.05, 10:46
      No jasne.
      Jako nastolatka ważyłam 75 kg, schudłam w sumie 20 tylko dzięki diecie. Teraz
      mam trzydziechę i waga waha się w granicach 55-57 kg. Nigdy nie przeroczyłam tej
      wagi, żadne jojo mnie nie dopadło. Jak widać efekt jest trwały, mimo, że jestem
      uzależniona od słodyczy.
      Spokojnie wystarczy dieta ok 1500 kcal.
    • Gość: B Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:54
      tak -1200 kcal, praca i nauka- siedzacy tryb życia, tylko wolno to idzie;
      średnoi 1 kg tygodniowo
      • Gość: ania Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: 212.244.242.* 07.10.05, 13:58
        tak,ale mam spory kawałek do pracy a po buszowałam po sklepach.....i jescze
        kiedyś jak brałam meridie
        • Gość: Iza Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:22
          Moja koleżanka schudła na diecie South Beach 27 kg w półtora roku, a ja 7 kg w
          2 miesiące. Od 2 miesięcy powróciłam do złych nawyków (chleb, Nutella, lody) i
          nie tyję. Bez żadnych ćwiczeń.
    • Gość: asiek_asiekowaty Centemetry a kilogramy - pytanie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 07.10.05, 15:15
      Wiem, ze to u kazdego jest troche inaczej, ale tak mniej wiecej - ile kg trzeba
      zrzucic/przytyc, zeby zauwazyc roznice po ubraniach (ze staja sie
      luzniejsze/ciasniejsze)?
      • Gość: iwka Re: Centemetry a kilogramy - pytanie IP: 217.11.140.* 07.10.05, 20:12
        Mnie się zdaje , że to zalezy od wagi wyjściowej. Jesli nadwaga jest duża , to
        na pewno trzeba sporo stracić, żeby to odczuć. Ja np. czuję już po ciuszkach
        jak zrzucę ok 2 kg.
    • Gość: spray wierzcie albo nie IP: *.rev.vline.pl 07.10.05, 20:49
      ale ja schudłam 7 kilogramów nie robiąc absolutnie nic oprócz słuchania kasety z nagraniem sesji odchudzającej. Słuchałam dwa, trzy razy dziennie i cud się stał!
      Na tej taśmie jakiś miły, kobiecy głos przez bite czterdzieści minut opowiadał mi jaka to jestem piekna, szczupła, że nie chce mi się jeść, że akceptuję swoją wagę.. Bardzo przyjemna sesja, lubiłam tego słuchać, odprężałam się przy tym niesamowicie. I schudłam w dwa miesiące, zmieniając rozmiar z 38 na 34.
      Nie mam pojęcia jak się ta kaseta nazywała, była skopiowana z kopii ( krązyły te tasmy niczym w the Ring, hehe).
      Pożyczyłam kasetę koleżance i tyle ją widzieli. Już czwarty rok jej poszukuję.( Koleżanka się wypiera) Euch, ile ja bym dała żeby to cudo odzyskać!
    • Gość: kate Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: 80.51.242.* 08.10.05, 12:16
      ja ograniczysz kalorie to bedziesz miala jeszcze mniej sily to lepiej było by
      poprawic swoją kondycje . Ja też mama małe dziecko w domu (3 miesiące) narazie
      nie mam czasu chodzić na siłownię ale w domu skaczę na skakance (500 podskoków
      to minimum ) zajmuje mi to 5 minut, a rezultaty naprawde są widoczne. Oprócz
      takich podskoków musiała btyś też zmienić swoją dietę np . zrezugnuj wogóle
      albo chociaż ogranicz biała pieczywo. Niedawno gdzieś na forum czytałam ze
      dziewczyna schudła 3 kilo tylko przez to ze zmieniła pieczywo biale na czarne.
      Chlebek "Fitnes" można kupić w każdym hipermarkecie . ja dodatkowo brałam takie
      tabletki "thermal pro" one to dają pawera :-) , chodzę po nich jak nakrecona ,
      dzisiaj wstałam 0 5 rano do dziecka i nie wiedziałam co ze sobą zrobić na
      skakankę to było za wcześniej ;-).
    • Gość: agusia Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:04
      ja schudłam jakieś 6 kg bez diet pijąc tylko czerwoną herbatkę i ćwicząc 4 razy
      w tygodniu... minęło kilka miesięcy i nie mam jojo. mam zamiar to powtórzyć i
      pozbyć się nadwagi. Dzięki ćwiczeniom nie boli mnie kręgosłup i ogólnie lepiej
      się czuję. Ćwiczcie !!!!
      • gosica37 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 08.10.05, 23:19
        Cale cialo jest stworzone do cwiczen!! Jak nie moge biegac czy plywac,to chodze
        szybkim marszem i tryskam energia! Bez cwiczen nie wyobrazam sobie poczatku
        dnia,chociaz dziesiec minut rozciagniec-to naprawde dziala.
        Lubie jesc i choc moja waga spadla kiedys do drastycznych 50 kg przy 162 cm
        wzrostu,zniknela rowniez miesiaczka:( Teraz waze o 5 kg wiecej,ruszam sie sporo
        i jem na co mam ochote,waga nie drgnie:)
    • bzzzk Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 08.10.05, 23:19
      schudłam dwukrotnie bez ćwiczeń (oba razy po 6-7kg), efekty trwałe, nic mi nie
      zwisło, ale może dlatego, że pierwszy raz miałam 15 lat, potem 19. za każdym
      razem było spowodowane to przymusową dietę, 1 raz- sucha bułka, suchary, kleik
      ryżowy i to wszystko w bardzo małych ilościach, tak przez miesiąc, głównie
      leżałam, bo nie miałam siły. 2 raz- najpierw pod kroplówką tydzień, potem 3
      miesiące diety wątrobowej, nie głodowałam, a chudłam, tu też wysiłek fizyczny
      był żaden, bo miałam zakaz jakiegokolwiek przez pół roku. i też mimo powrotu do
      względnie normalnego jedzenia, figura się nie zmieniła, za pierwszym razem było
      podobnie, przytyłam dopiero parę lat później, po sterydach. ale nie wiem
      niestety jak jest w przypadku diet odchudzających, bo zawsze brakło mi silnej
      woli na przeprowadzenie takowej;)
      pzdr.
    • ppewa1 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 09.10.05, 13:03
      owszem. po wywaleniu z domu mojego już prawie nie męża. na skutek silnego
      stresu dostałam krwotoku, po czym przyplątała sie anemia, a na koniec wysiadła
      mi tarczyca. nawet jeśli żrę jak dziki zwierz to waga nie skacze do góry. ale
      takiej kuracji nie życzę nikomu.
      wolałam być szczęśliwa i tłuściutka.
    • ada_fm Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 09.10.05, 13:48
      tak, zajelo mi to misiac, moze nawet nie caly, a zeslo 10kg, tak ok.
    • jasna_79 Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz 09.10.05, 16:56
      Można. Tylko musisz jeść naprawdę ok. 1000 kcal i uzbroić się w cierpliwość.
      Nie wiem, czy warto - ćwiczenia naprawdę są ok, dodają energii.
      • Gość: jo Re: Czy któraś z was schudła bez cwiczeń?-szczerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 00:12
        Po kilku latach rozpaczliwych wysiłków utrzymania się w wadze 57 okupionych
        dietami i wyrzeczeniami zapisałam sie na kursy tańca 2 razy w tygodniu a do
        pracy jeżdże na rowerze . no i po problemie :)
        no i jakie samopoczucie
        fantastycznie !!!!
        tylko się ruszac, w szczególnosci tańczyć, czas mija niepostrzeżenie a chudnie
        sie samo przez się i nabiera gracji ruchu :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka