Dodaj do ulubionych

fryzjer na Bielanach lub Bemowie

IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 24.09.02, 14:07
dziewczyny, muszę mieć piękną fryzurę na sobotę po południu (wesele
koleżanki); trochę nie chce mi się jeździć gdzieś do centrum i najchętniej
poszłabym gdzieś koło domu (mieszkam koło ul. Conrada)
Może któraś z Was mieszka koło mnie i zna jakiegoś dobrego fryzjera (CHODZI
MI TYLKO O SAMO CZESANIE)?

dzieki,
aga
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: fryzjer na Bielanach lub Bemowie IP: *.waw.cdp.pl 24.09.02, 14:10
      Kiedys, kiedy chodzilam do Pingwina w Carrefourze na Bemowie czesali przy mnie
      dziewczyne na slub - ladnie. Mi po kazdej usludze tez ukladali wlosy zupelnie
      do przyjecia. Jezeli to nie Twoj slub, bedzie Ci tam chyba odpowiadac.
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: Ewa Re: fryzjer na Bemowie IP: 217.8.168.* 24.09.02, 14:14
        Na Bemowie powstało ostatnio wiele zakładów fryzjerskich, byłyście tam???
        warto???
      • ewakam Re: fryzjer na Bielanach lub Bemowie 24.09.02, 14:17
        ja odwiedzam co jakiś czas salon CATHERINE(chyba dobrze napisałam) przy ul.
        Żeromskiego, na przeciwko apteki, nr tel. 8345873, niestety nie pamiętam
        dokładnie nr domu, salon jest od ulicy, między przystankami autobusowymi PKS
        Marymont i Perzyńskiego, ja jestem zadowolona z usług, polecam
        • Gość: mamol Re: fryzjer na Bielanach lub Bemowie IP: *.pekao.com.pl 24.09.02, 15:28
          ewakam napisała:

> ja odwiedzam co jakiś czas salon CATHERINE(chyba dobrze napisałam) przy ul.
          > Żeromskiego, na przeciwko apteki, nr tel. 8345873, niestety nie pamiętam
          > dokładnie nr domu, salon jest od ulicy, między przystankami autobusowymi PKS
          > Marymont i Perzyńskiego, ja jestem zadowolona z usług, polecam
          Również polecam ten zakład. Ma miłą i fachową obsługę, dokładny adres to
          KATHERINE, ul.Żeromskiego 4b .Pozdrawiam i życzę przyjemnej zabawy.
          • Gość: eva Katherine IP: *.chomiczowka.net.pl 24.09.02, 21:21
            Czy możecie mi polecić fryzjerkę z Katherine, do której warto iść na strzyżenie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka