Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:01 poszukuję dobrego pudru brązującego, proszę o sugstie na razie podoba mi sie max factora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dwa_buciki Re: puder brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:41 YSL Odpowiedz Link Zgłoś
polkas508 Re: puder brązujący 04.11.05, 23:42 Isadora, kiedys zmieniłam i teraz żałuję, bo byl b. dobry, ale wrócę do niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: puder brązujący 04.11.05, 23:50 Mam całą kolekcję - to mój 'bzik' Polecam: Estee Lauder - pyłkowy Amber Bronze Cool Bronze Loose Powder SPF8 - w kamieniu Amber Bronze Sienna Earth Powder a także Lancome - STAR BRONZER - Compact Bronzing Powder W tańszej wersji - ziemia egipska BI KOR Z czystym sumieniem - każdy z nich to rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: puder brązujący 05.11.05, 03:28 Mnie przypadla do gustu Sephora (marka wlasna), niestety wklad polamal sie w drobne kawaleczki w pudelku... ale bardzo dobrze wygladal na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
patusia22 Re: puder brązujący 05.11.05, 12:20 polecam kulki brązujące AVON,są bardzo wydajne Odpowiedz Link Zgłoś
basiaplewik max factor i kulki brązujące oriflame 05.11.05, 07:23 ja też mam ten brązujący max factor- jestem w sumie zadowolona, ale trzeba umieć go nakładać, i o tej porze roku jest dla mnie zbyt ciemny. parę dni temu znowu kupiłam sobie kulki brązujace ORIFLAME, używam ich od paru lat i są super, dają bardziej złociste wykończenie, mają mniejsze świecące drobinki niż max factor i nimi ne da się zrobić plam na twarzy, więc ten polecam z czystym sumieniem :) Oczywiście w tej grupie cenowej, bo niestety nie miałam przyjemności korzystania z wysokopółkowych pudrów brązujacych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patusia22 Re: max factor i kulki brązujące oriflame 05.11.05, 12:20 polecam kulki brązujące AVON,są bardzo wydajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: puder brązujący IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.11.05, 13:32 Dopiero teraz wiem, co to dobry puder brazujacy. Kupilam Oriflame i uwazam, ze forma kulek jest dla pudru brazujacego wymarzona, a to dlatego, ze po prostu nie da sie zrobic tym plam, kulki sa dosc twarde, wiec jednorazowo nie nabierze sie duzo pudru, efekt opalenizny mozesz stopniowac. Dla mnie, posiadaczki cery mieszanej, plus jest taki, ze ten puder nie nablyszcza, zostawia taki delikatny naturalny satynowy polsyk. Teraz jest w promocji za 32,9 zl. Avon niestety jest za pomaranczowy (uzylam raz od kolezanki) i podobno sie kruszy, niezle opinie ma Sensique, bardzo tani, ale mocnego efektu nim nie osiagniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: puder brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:57 potwierdzam Oriflame rewelacja I nie mam wtym żadnego interesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: puder brązujący IP: *.chello.pl 06.11.05, 11:16 ja mimo, że jestem opalona polecam brązujące kulki z Avonu, sa swietne Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: puder brązujący 06.11.05, 11:37 ja probowalam sensinque i moge polecic. Kosztuje grosze, a efekt jest fajny. Nie jest tak intensywny jak np. z Avonu albo Oriflame, ale mozna calutka twarz lekko przypudrowac i wyglada naturalnie, z delikatna opalenizna. koszt: 11 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: puder brązujący IP: *.chello.pl 06.11.05, 11:41 ja używama avonu i jest super! Wygladam jak murzynka przy włosach blond i trzyma sie cały dzien Odpowiedz Link Zgłoś