Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:48 za 192 zlote to wole sobie kupic spodnie . i to nie bylejakie a nie fluid ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tati Re: Vitalumiere Chanel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.05, 17:33 sluchaj spodnie sie przetrą ,lub znudza a to co nakladasz na twarz jest chyba wazniejsze ,jesli jest dobrej jakosci i swietnie wygladasz, nie psuje ci cery - to bez porownania warto - trzeba dodac ze ten jest bardzo ekonomiczny starcza na bardzo dlugo, jestem jego fanka od roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunsia Re: Vitalumiere Chanel IP: *.bynxx16.adsl-dhcp.tele.dk 18.12.05, 17:41 Ja juz uzywam drugiego sloiczka tak dobrze mi sie go uzywa, na czym jak na czym ale na podkladzie nie mozna oszczedzac przeciez nie chcecie miec maski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Vitalumiere Chanel IP: 212.191.68.* 21.12.05, 10:45 Zgadzam sie z opinia, ze podklad jest bardzo wazny. Ostatnio kupowalam tylko produkty z gornych polek: Chanel, Dior, HR i td.i strasznie cieszyl mnie fakt, ze uzywam takich dobrych kosmetykow. Ale kobietki!!! Zrozumialam, ze drogie i markowe nie znaczy wcale lepsze. Ostatnio stalam bedzo cienko z kasa i zamiast ulubionego Chanel musialam kupic Maibeline i co sie okazalo? Podklad za marne grosze (20 zl) jest tez naprawde bardzo dobry. Wszystko zalezy od nas samych, ale prawda jest taka, ze dobre kosmetyki po prostu poprawiaja nam samopoczucie i dowartosciowuja a nie koniecznie sa lepsze. Kwestia wyboru??? Ja juz wybralam. Jestem oczywiscie zwoleniiczka Chanel ale chyba nie koniecznie warto przeplacac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Vitalumiere Chanel 21.12.05, 11:32 podklad to dla mnie najwazniejszy kosmetyk - bo i buzia jest najwazniejsza, wizytowka ciebie. 192 pln to faktycznie sporo, ale jesli podklad jest dla kogos odpowiedni, to nie powinien sie wahac i zainwestowac w niego, a nie w (z calym szacunkiem) szmatke. Odpowiedz Link Zgłoś