Dodaj do ulubionych

Vitalumiere Chanel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:48
za 192 zlote to wole sobie kupic spodnie . i to nie bylejakie a nie
fluid ... :/
Obserwuj wątek
    • Gość: tati Re: Vitalumiere Chanel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.05, 17:33
      sluchaj spodnie sie przetrą ,lub znudza a to co nakladasz na twarz jest chyba
      wazniejsze ,jesli jest dobrej jakosci i swietnie wygladasz, nie psuje ci cery -
      to bez porownania warto - trzeba dodac ze ten jest bardzo ekonomiczny starcza
      na bardzo dlugo, jestem jego fanka od roku
    • Gość: kunsia Re: Vitalumiere Chanel IP: *.bynxx16.adsl-dhcp.tele.dk 18.12.05, 17:41
      Ja juz uzywam drugiego sloiczka tak dobrze mi sie go uzywa, na czym jak na czym
      ale na podkladzie nie mozna oszczedzac przeciez nie chcecie miec maski?
      • Gość: ola Re: Vitalumiere Chanel IP: 212.191.68.* 21.12.05, 10:45
        Zgadzam sie z opinia, ze podklad jest bardzo wazny. Ostatnio kupowalam tylko
        produkty z gornych polek: Chanel, Dior, HR i td.i strasznie cieszyl mnie fakt,
        ze uzywam takich dobrych kosmetykow. Ale kobietki!!! Zrozumialam, ze drogie i
        markowe nie znaczy wcale lepsze. Ostatnio stalam bedzo cienko z kasa i zamiast
        ulubionego Chanel musialam kupic Maibeline i co sie okazalo? Podklad za marne
        grosze (20 zl) jest tez naprawde bardzo dobry. Wszystko zalezy od nas samych,
        ale prawda jest taka, ze dobre kosmetyki po prostu poprawiaja nam samopoczucie
        i dowartosciowuja a nie koniecznie sa lepsze. Kwestia wyboru??? Ja juz
        wybralam. Jestem oczywiscie zwoleniiczka Chanel ale chyba nie koniecznie warto
        przeplacac. Pozdrawiam
    • cioccolato_bianco Re: Vitalumiere Chanel 21.12.05, 11:32
      podklad to dla mnie najwazniejszy kosmetyk - bo i buzia jest najwazniejsza,
      wizytowka ciebie. 192 pln to faktycznie sporo, ale jesli podklad jest dla kogos
      odpowiedni, to nie powinien sie wahac i zainwestowac w niego, a nie w (z calym
      szacunkiem) szmatke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka