Dodaj do ulubionych

dobry krem nawilżający

25.11.05, 13:14
czy możecie polecić mi jakis naprawde dobry krem nawilżający?w zimie mam
potwornie suchą skóre i juz sama nie wiem co robić i jakiego kremu używać.
Obserwuj wątek
    • aaliyah83 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 13:23
      chanel- hydramax, guerlain aqua. ok 250 zl
    • Gość: anka Re: dobry krem nawilżający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:24
      Ja używam Garniera UltraŚwieżość (winogornowy). Jest w wersji do skóry suchej i
      mieszanej. Jak na razie nie mam zamiaru zamienić go na inny.
      • Gość: anka Re: dobry krem nawilżający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:25
        Dodam że Garnier kosztuje 19 zł a nie 250 zł jak Chanel ;)
    • ulaa4 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 13:28
      Nivea Agua - 26 zł - nie uczula, szybko sie wchłania, naprawdę działa na moją
      suchą skórę.
    • mroofka2 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 13:30
      sama skorzystam:P
    • ulaa4 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 13:34
      Dax Cosmetics na noc Re-Lipid - rewelacja - tylko ze to od pewnego wieku -
      chyba od 30stki. ale to chyba był krem odżywczy.
      ta linia kosmetyków dostała jakąs nagrodę nawet.
      • magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:25
        a co z kremami vichy?np.nutrilogie 2?
        • ulaa4 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:26
          jest super - miałam próbki - na bazie wody termalnej - ale drozszy niz nivea....
          • extreme_honey Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:32
            Clinique Superdefense do skóry suchej, sama taką mam i naprawdę działa.
            Ostatnio wypróbowałam krem apteczny, zupełnie nieznanej mi firmy Medipharma
            Cosmetics, z toksańską oliwą z oliwek, przeznaczony równiez do skóry suchej i
            wrażliwej - jestem z niego bardzo zadowolona, zważywszy na to, że kosztował
            tylko 25zł.
          • magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:42
            no właśnie ja też miałam próbki i chyba jest niezły ale boję się kupić po
            dwukrotnym użciu zeby nie okazało sie ze jednak jest kiepski na dłuższą
            metę.wiem że droższy bo chyba ok.70złotych kosztuje.
            • magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:43
              to oczywiście apropos kremu vichy:)
    • Gość: maggi9 Re: dobry krem nawilżający IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:29
      A może w zimie powinnaś używać troche bardziej tłustego kremu skoro masz tak suchą skóre.Ja mam cere normalną i jak jest ciepło doskonale sprawdza się garnier nawilżający owocowy albo coś właśnie lekkiego o żelowej konsystencji.Ale w zimie zamieniam na neutrogene albo mary kay advanced moisture renewal treatment.Jakoś nie wyobrażam sobie wystawienie na mróz twarzy posmarowanej tylko kremem nawilżąjącym
    • Gość: Y Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:04
      ja mam "apteczny" Dermedic HYDRAIN intensywnie nawilżający i jestem baaardzo
      zadowolona. Stosuję codziennie rano pod makijaż, super nawilża i świetnie się
      wchłania.
      • Gość: Ania Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:30
        Nie należy używać kremów intensywnie nawilżających przy takich mrozach na
        dzień. Popękane naczynka murowane.
    • Gość: Ania Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:14
      Teżmam ten kremik Medipharma z toksańską oliwą, pięknie pachnie,dość dobrze
      nawilża.Ja używam go jednak na noc bo do lekkich on nie należy.I nie jest drogi.
      Oprócz tego polecam Psychogel i krem biolipidowy Ziaji.
      • Gość: matko... Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:03
        Psychożel- dobre!:) Widać, że na niektórych to naprawde psycho...
    • Gość: aga Re: dobry krem nawilżający IP: *.it-net.pl 25.11.05, 20:22
      Iwostin intensywnie nawilżający.Do kupienia w aptece jest wersja i z filtrami i
      bez. Hypoalergiczny. Ja mam przesuszoną skóre po kuracji antytrądzikowej.
      Stosuję go na noc super się wchłania...no i tylko pachnie niespecjalnie... ale
      dla mnie jest bbb dobry. 75 ml około 20 zł (wersja bez filtrów)
      Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:13
        Dolivia tej Pharmy o które piszecie jako 5 składnik ma alkohol np. w kremie pod
        oczy. Nie polecam.
      • magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 23:12
        Gość portalu: aga napisał(a):
        właśnie dzis go kupiłam , ten intensywnie nawilżający.pani farmaceutka
        powiedziała,że to takie polskie vichy:)posmarowałam i narazie nieźle:)
        > Iwostin intensywnie nawilżający.Do kupienia w aptece jest wersja i z filtrami
        i
        > bez. Hypoalergiczny. Ja mam przesuszoną skóre po kuracji antytrądzikowej.
        > Stosuję go na noc super się wchłania...no i tylko pachnie niespecjalnie... ale
        > dla mnie jest bbb dobry. 75 ml około 20 zł (wersja bez filtrów)
        > Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:21
      Przepraszam za pomyłkę oczywiście chodzi o Physiogel.
      Chyba przmęczenie i ból głowy winne są tej pomyłki.
      • magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 23:13
        wogóle to dziekuję bardzo wszystkim kobitkom za odpowiedzi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka