magdaksp 25.11.05, 13:14 czy możecie polecić mi jakis naprawde dobry krem nawilżający?w zimie mam potwornie suchą skóre i juz sama nie wiem co robić i jakiego kremu używać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaliyah83 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 13:23 chanel- hydramax, guerlain aqua. ok 250 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry krem nawilżający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:24 Ja używam Garniera UltraŚwieżość (winogornowy). Jest w wersji do skóry suchej i mieszanej. Jak na razie nie mam zamiaru zamienić go na inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry krem nawilżający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:25 Dodam że Garnier kosztuje 19 zł a nie 250 zł jak Chanel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulaa4 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 13:28 Nivea Agua - 26 zł - nie uczula, szybko sie wchłania, naprawdę działa na moją suchą skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulaa4 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 13:34 Dax Cosmetics na noc Re-Lipid - rewelacja - tylko ze to od pewnego wieku - chyba od 30stki. ale to chyba był krem odżywczy. ta linia kosmetyków dostała jakąs nagrodę nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:25 a co z kremami vichy?np.nutrilogie 2? Odpowiedz Link Zgłoś
ulaa4 Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:26 jest super - miałam próbki - na bazie wody termalnej - ale drozszy niz nivea.... Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:32 Clinique Superdefense do skóry suchej, sama taką mam i naprawdę działa. Ostatnio wypróbowałam krem apteczny, zupełnie nieznanej mi firmy Medipharma Cosmetics, z toksańską oliwą z oliwek, przeznaczony równiez do skóry suchej i wrażliwej - jestem z niego bardzo zadowolona, zważywszy na to, że kosztował tylko 25zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:42 no właśnie ja też miałam próbki i chyba jest niezły ale boję się kupić po dwukrotnym użciu zeby nie okazało sie ze jednak jest kiepski na dłuższą metę.wiem że droższy bo chyba ok.70złotych kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 14:43 to oczywiście apropos kremu vichy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi9 Re: dobry krem nawilżający IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:29 A może w zimie powinnaś używać troche bardziej tłustego kremu skoro masz tak suchą skóre.Ja mam cere normalną i jak jest ciepło doskonale sprawdza się garnier nawilżający owocowy albo coś właśnie lekkiego o żelowej konsystencji.Ale w zimie zamieniam na neutrogene albo mary kay advanced moisture renewal treatment.Jakoś nie wyobrażam sobie wystawienie na mróz twarzy posmarowanej tylko kremem nawilżąjącym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:04 ja mam "apteczny" Dermedic HYDRAIN intensywnie nawilżający i jestem baaardzo zadowolona. Stosuję codziennie rano pod makijaż, super nawilża i świetnie się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:30 Nie należy używać kremów intensywnie nawilżających przy takich mrozach na dzień. Popękane naczynka murowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:14 Teżmam ten kremik Medipharma z toksańską oliwą, pięknie pachnie,dość dobrze nawilża.Ja używam go jednak na noc bo do lekkich on nie należy.I nie jest drogi. Oprócz tego polecam Psychogel i krem biolipidowy Ziaji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matko... Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:03 Psychożel- dobre!:) Widać, że na niektórych to naprawde psycho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry krem nawilżający IP: *.it-net.pl 25.11.05, 20:22 Iwostin intensywnie nawilżający.Do kupienia w aptece jest wersja i z filtrami i bez. Hypoalergiczny. Ja mam przesuszoną skóre po kuracji antytrądzikowej. Stosuję go na noc super się wchłania...no i tylko pachnie niespecjalnie... ale dla mnie jest bbb dobry. 75 ml około 20 zł (wersja bez filtrów) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:13 Dolivia tej Pharmy o które piszecie jako 5 składnik ma alkohol np. w kremie pod oczy. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 23:12 Gość portalu: aga napisał(a): właśnie dzis go kupiłam , ten intensywnie nawilżający.pani farmaceutka powiedziała,że to takie polskie vichy:)posmarowałam i narazie nieźle:) > Iwostin intensywnie nawilżający.Do kupienia w aptece jest wersja i z filtrami i > bez. Hypoalergiczny. Ja mam przesuszoną skóre po kuracji antytrądzikowej. > Stosuję go na noc super się wchłania...no i tylko pachnie niespecjalnie... ale > dla mnie jest bbb dobry. 75 ml około 20 zł (wersja bez filtrów) > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:21 Przepraszam za pomyłkę oczywiście chodzi o Physiogel. Chyba przmęczenie i ból głowy winne są tej pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: dobry krem nawilżający 25.11.05, 23:13 wogóle to dziekuję bardzo wszystkim kobitkom za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś