Gość: motylek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:51 jakie sa rezultaty? czy poprawia cere? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: peeling kawitacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:54 robiłam 2 ray w dobrym zakładzie w Krakowie, czyszczenia nie zastąpi, wygładza cere, jak każdy inny pilling, po nałożeniu przez kosmetyczke maseczek dodatkowo cera wygladała świeżo, ale żadna rewelacja, pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: peeling kawitacyjny 30.11.05, 11:01 Najpierw zrób mikrodermabrazję, a dopiero potem peeling kawitacyjny. Inaczej w przypadu cery tłustej, zanieczyszczonej, nie będzie rezultatów... Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: peeling kawitacyjny 30.11.05, 11:12 Są rezultaty, ale trzeba robić to systematycznie. Możesz robić ten peeling przy każdym zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: peeling kawitacyjny 30.11.05, 11:57 systematycznie tzn?? raz an miesiac, czesciej czy rzadziej?? ok 2 tyg temu tezo to pytalam na tym forum ale mnei olali a jedna osoba radzila wpisac w wyszukiwarke, jednak nie dowiedzialam sie tego co chcialm. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: peeling kawitacyjny 30.11.05, 12:20 peeling kawitacyjny możesz robić nawet 2x w tygodniu. On w niczym nie przeszkadza, nie szkodzi i jest bezpieczny. Jeśli chodzi o mikrodermabrazję, to jest to zbędny wydatek, chyba, że ktoś ma naprawdę duże problemy z przebarwieniami bądź zmarszczkami. Ogólnie to strata pieniędzy, jak juz wcześniej napisano. Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Do Kopiko! 30.11.05, 14:22 2 razy w tyg???wiesz ja nic nie wiem o tym peelingu ale to troche sporo jak dla mnei- 2 razy w tyg i to chyba spory wydatek?? czy to jest ten peeling ktory wykonuje sie z pomoca maszyny?? Ile to trwa?? jak mniej wiexcej wyglada przebieg? Ja mam mieszana cere z rozszerzonymi porami i zaskornikami. mimo ze chodze na oczyszczanie reguralnie to juz tydzien po oczyszczaniu wygladam "normalnie". Nie mmialam jeszcze zadnnych kwasow itp ale patrzac na moja kolezanke, ktora wydala majatek na kwasy, potem na mikrodermabrazje i do tego ostatnio miala jakis azjatycki peeling- i wyglada powiedzialabym gorzej niz przed tym ( nie chodzi o jakies rany tylko dalej o przebarwienia, zaskorniki itp) to juz mi sie odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: peeling kawitacyjny IP: *.77.classcom.pl 30.11.05, 12:06 zgadzam sie z Jola - wygladza, skora jest milutka, ale niewiele poza tym. Nie ma jak dokladne oczyszczenie manualne przez kosmetyczke Mikrodermabrazji ja osobiscie nie polecam. Dziura w kieszeni, a niewielkie zmiany na buzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: peeling kawitacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:21 dzienki za odpowiedzi dziewczyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś