Dodaj do ulubionych

peeling kawitacyjny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:51
jakie sa rezultaty? czy poprawia cere?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: peeling kawitacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:54
      robiłam 2 ray w dobrym zakładzie w Krakowie, czyszczenia nie zastąpi, wygładza
      cere, jak każdy inny pilling, po nałożeniu przez kosmetyczke maseczek dodatkowo
      cera wygladała świeżo, ale żadna rewelacja, pozdrawiam Jola
    • catalunya72 Re: peeling kawitacyjny 30.11.05, 11:01
      Najpierw zrób mikrodermabrazję, a dopiero potem peeling kawitacyjny. Inaczej w
      przypadu cery tłustej, zanieczyszczonej, nie będzie rezultatów...
    • a.kopiko1 Re: peeling kawitacyjny 30.11.05, 11:12
      Są rezultaty, ale trzeba robić to systematycznie. Możesz robić ten peeling przy
      każdym zabiegu.
      • aaliyah83 Re: peeling kawitacyjny 30.11.05, 11:57
        systematycznie tzn?? raz an miesiac, czesciej czy rzadziej?? ok 2 tyg temu tezo
        to pytalam na tym forum ale mnei olali a jedna osoba radzila wpisac w
        wyszukiwarke, jednak nie dowiedzialam sie tego co chcialm.
        • a.kopiko1 Re: peeling kawitacyjny 30.11.05, 12:20
          peeling kawitacyjny możesz robić nawet 2x w tygodniu. On w niczym nie
          przeszkadza, nie szkodzi i jest bezpieczny.
          Jeśli chodzi o mikrodermabrazję, to jest to zbędny wydatek, chyba, że ktoś ma
          naprawdę duże problemy z przebarwieniami bądź zmarszczkami. Ogólnie to strata
          pieniędzy, jak juz wcześniej napisano.
          • aaliyah83 Do Kopiko! 30.11.05, 14:22
            2 razy w tyg???wiesz ja nic nie wiem o tym peelingu ale to troche sporo jak dla
            mnei- 2 razy w tyg i to chyba spory wydatek?? czy to jest ten peeling ktory
            wykonuje sie z pomoca maszyny?? Ile to trwa?? jak mniej wiexcej wyglada
            przebieg? Ja mam mieszana cere z rozszerzonymi porami i zaskornikami. mimo ze
            chodze na oczyszczanie reguralnie to juz tydzien po oczyszczaniu wygladam
            "normalnie". Nie mmialam jeszcze zadnnych kwasow itp ale patrzac na moja
            kolezanke, ktora wydala majatek na kwasy, potem na mikrodermabrazje i do tego
            ostatnio miala jakis azjatycki peeling- i wyglada powiedzialabym gorzej niz
            przed tym ( nie chodzi o jakies rany tylko dalej o przebarwienia, zaskorniki
            itp) to juz mi sie odechciewa.
    • Gość: dośka Re: peeling kawitacyjny IP: *.77.classcom.pl 30.11.05, 12:06
      zgadzam sie z Jola - wygladza, skora jest milutka, ale niewiele poza tym. Nie ma
      jak dokladne oczyszczenie manualne przez kosmetyczke
      Mikrodermabrazji ja osobiscie nie polecam. Dziura w kieszeni, a niewielkie
      zmiany na buzi :(
      • Gość: motylek Re: peeling kawitacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:21
        dzienki za odpowiedzi dziewczyny ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka