marghot 16.10.02, 08:44 Poznanianki, pomocy.... nie mogę ustalić na podstawie książki telef. i internetu, gdzie w Poznaniu mieści się salon sukien slubnych Cymbeline. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jubre Re: Cybmeline w Poznaniu! 16.10.02, 08:48 Z tego co wiem w Poznaniu nie ma firmowego salonu sukien ślubnych Cybmeline. Ja za swoją suknią pojechałam do Warszawy a w końcu kupiłam w Kielcach. W Poznaniu naprwdę nie ma nic ciekawego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: Cymbeline w Poznaniu! 16.10.02, 08:59 Jesli dobrze sie orientuje salon Cymbeline znajduje sie na Piekarach - w ktoryms z tych nowych budynkow. To jest zupelnie nowy salon, wiec nie ma go w ksiazce tel. Jest natomiast reklama w najnowszym Kurierze Weselnym. Gdybys zdecydowala sie sukienke uszyc, to szczerze polecam Ci pania, ktora ma swoja pracownie na ul.Morszynskiej na Podolanach. Jest po prostu aniolem. Koralik, ktora wystapila w bialej sukni 10dni temu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Cymbeline w Poznaniu! IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 16.10.02, 09:10 Koralik, Serdeczne gratulacje! Ja właśnie roztrząsam wszystkie za i przeciw zastanawiając się czy suknię szyć czy kupić gotową. Szyta jest raczej tańsza i może być dokładnei taka, jaką sobie wymarzę. Gotwa ma ta przewagę, że przymierzając wzór w salonie, wiem czy dobrze wyglądam w danym fasonie. Nie mam pojęcia na co się zdecydować. A ta Pani, to firma An-ro czy inna? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: Cymbeline w Poznaniu! 16.10.02, 09:22 Ja przymierzylam chyba z 30 roznych sukien i wybralam sobie fason, w ktorym czulam sie najlepiej. Potem pojechalam do pani, ktora wysluchala mnie dokladnie, jak ma wygladac sukienka moich marzen, wyrysowala projekt, zaproponowala pewne zmiany, co by mi bylo wygodniej, wybralysmy material. Kobieta ma niesamowity talent do szycia gorsetow - zaden sklepowy tak pieknie nie lezal na mnie jak ten, ktory ona uszyla. Jestem zadowolona w 100%, tym bardziej, ze moja szyta sukienka kosztowala o 700zl mniej niz ta, ktora upatrzylam sobie w sklepie. Serdecznie polecam. www.suknieslubne.com.pl/ Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Cymbeline w Poznaniu! IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 16.10.02, 09:43 Ja też mam dodaną jej stronę do ulubionych i nawet już korespondowałyśmy w sprawie uszycia sukni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Cymbeline w Poznaniu! 16.10.02, 09:58 koraliku, jesli juz masz - wyslij mi prosze jakies fotki ze slubu:-)) ja rowniez mam juz za soba seryjne przymiarki (najgorzej wlasnie wspomianm warszawskie cymbaline - groteskowe pomaranczowo-zolte gorsety i niemila obsluga) a mam juz w glowie projekt mojej sukni, dasz koraliku poptrzec na swoja? :-) pozdr koralik27 napisała: > Ja przymierzylam chyba z 30 roznych sukien i wybralam sobie fason, w ktorym > czulam sie najlepiej. Potem pojechalam do pani, ktora wysluchala mnie > dokladnie, jak ma wygladac sukienka moich marzen, wyrysowala projekt, > zaproponowala pewne zmiany, co by mi bylo wygodniej, wybralysmy material. > Kobieta ma niesamowity talent do szycia gorsetow - zaden sklepowy tak pieknie > nie lezal na mnie jak ten, ktory ona uszyla. Jestem zadowolona w 100%, tym > bardziej, ze moja szyta sukienka kosztowala o 700zl mniej niz ta, ktora > upatrzylam sobie w sklepie. > > Serdecznie polecam. > <a href="http://www.suknieslubne.com.pl/"target="_blank">www.suknieslubne.com.p > l/</a> > Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Cybmeline w Poznaniu! IP: *.rolmlecz.com.pl / 10.7.0.* 16.10.02, 16:45 Ja też miałam ten sam problem rok temu ale w tym sęk, że nasze materiały, a dużo ich oglądałam i dotykałam nie są niestety tak ładne jak te francuskie a nie wszystkie krawcowe sprowadzają z zagranicy. We Wrocławiu jest parę takich niezłych krawcowych, gdzie suknie są śliczne uszyte, ale materiał pozostawia dużo do życzenia. Dlatego przebolałam i kupiłam w Cymbeline, przecież to raz w życiu. Zawsze później można spróbować sprzedać, ja mam tego pecha, że noszę mały rozmiar. pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś