Dodaj do ulubionych

Chcę taki efekt

17.12.05, 15:33
kącik oka jasny połyskliwy - jaki cień to zrobi? Chodzi mi o rozświetlenie
wewnętrznych kącików oczu, podobno dodaje to świeżości.
Obserwuj wątek
    • Gość: mmmmm Re: Chcę taki efekt IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 15:35
      jak sama napisałaś jasny połyskliwy cień.Czy o firme chodzi?Chyba każda ma w swojej ofercie taki.A w kąciku może być nawet kremowy bo sie nie sciera ani nie zbiera
    • gocha221 Re: Chcę taki efekt 17.12.05, 15:36
      Ja to najczęsciej robie białym cieniem, czasem matem czasem perłowym, zalezy od
      reszty makijazu.

A czasami uzywam najjasniejszego cienia z paletki. Warto popróbowac, bo dobrze
      to wyglada.
      • basiek13 Re: Chcę taki efekt 17.12.05, 16:15
        Widę wasze zdziwienie ale ja jestem laikiem w sprawach cieni - nigdy ich nie
        używałam i dlatego pytam.
        • Gość: m Re: Chcę taki efekt IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:20
          Słonko zdziwienie bo sama dokładnie napisałaś co chcesz.Teraz tylko marsz do drogerii i smaruj sie po łapkach wybierając to co Ci odpowiada.Najlepsze w tym celu bedą jak najbardziej jasne cienie z drobinkami,nawet białe.Ja mam kremowe pastele sephory fard couleur numer 108.Jest kremowy więc na całe powieki sie niespecjalnie nadaje ale w kącikach, policzkach czy przy łuku brwiowym jest ok
          • basiek13 Re: Chcę taki efekt 17.12.05, 16:23
            Dzieki, pewnie dam sobie radę. Myslałam,że taki efekt wymaga wiecej sztuczek.
            • Gość: m Re: Chcę taki efekt IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:27
              nie.to jest najzwyklejszy połyskliwy jasny cień.Tak jak napisała koleżanka najjaśniejszy z paletki albo po prostu biały,srebrny cień z takimi drobinkami.Idź do perfumerii i sobie pooglądaj,wypróbuj na dłoni.Powodzenia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka