Dodaj do ulubionych

kolezanki pomocy!!! wlosyyyyyyyyyyyyyyyy

IP: 195.117.255.* 28.12.05, 13:58
bede w sobote prostowala wlosy prostownica
zdaza sie ze godz po wyprostowaniu "warjują" i sa rozwalone
co zrobic zeby sie trzymaly? znacie jakies sposoby np spraye (nie mam tu na
mysli lakieru do wlosow) czy inne mazidla ktore utrzymaja moje wlosy w
prostej pozycji az do polnocy??? a moze jest cos co sie naklada po umyciu
przed uczesaniem??? bede wdzieczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Diuna Re: kolezanki pomocy!!! wlosyyyyyyyyyyyyyyyy IP: *.pl / 195.205.163.* 28.12.05, 14:22
      Polecam krem do "żelazek" L'oreala (do kupienia w salonach fryzjerskich). Nie
      pamietam dokładnie nazwy, taki w czarnej tubie (w nazwie ma coś "Tech"). Po
      prostowaniu włosy trzymają się nawet następnego dnia. Szczerze polecam:)
      • Gość: lee Re: kolezanki pomocy!!! wlosyyyyyyyyyyyyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:31
        Nie polecam tej serii (Iron Finish) chociaż faktycznie jest przeznaczona do
        włosów "traktowanyhch" żelazkiem, to jednak moje włosy dodatkowo i niekorzystnie
        obciążała. Poza tym w zetknięciu ich z wilgotnym powietrzem, wykręcały się we
        wszystkie strony. To zapewne indywidualna kwestia i innym może słuzyć naprawdę
        dobrze. Natomiast na moje włosy bardzo dobrze działa seria Liss Extreme,
        wygładza włosy już przy ich myciu + maska + serum = efekt wygładzonych,
        podatnych na prostowanie włosów, utrzymujący się do następnego mycia.
        • Gość: ANIA Re: kolezanki pomocy!!! wlosyyyyyyyyyyyyyyyy IP: 195.117.255.* 28.12.05, 14:36
          a gdzie ja ten zestaw kupie???
          • Gość: lee Re: kolezanki pomocy!!! wlosyyyyyyyyyyyyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:39
            Kupisz go w salonach fryzjerskich, ale równie dobrze (za mniejsze pieniądze) na
            allegro.
            • Gość: ANIA Re: kolezanki pomocy!!! wlosyyyyyyyyyyyyyyyy IP: 195.117.255.* 28.12.05, 14:43
              kurcze nie zdaze do soboty:-( ale dzieki
              ile mniej wiecej w salonie za to zaplace??
              • Gość: lee Re: kolezanki pomocy!!! wlosyyyyyyyyyyyyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:47
                W salonie za każdy z produktów zapłacisz około 50zł
    • Gość: pati Re: kolezanki pomocy!!! wlosyyyyyyyyyyyyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:33
      Polecam jedwab w płynie Biosilk, do kupienia w salonach fryzjerskich i
      hurtowniach fryjerskich. Skąd jesteś?
      • Gość: ANIA warszawa IP: 195.117.255.* 28.12.05, 15:36
        • Gość: pati Re: warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:09
          Wiejdź sobie tu, zadzwoń, zapytaj. Ja w Katowicach płacę 6,10.
          www.polwell.pl/polwellgroup.aspx
          A tu masz link do ich sklepu ze zdjęciem preparatu.
          www.polwell.pl/webshop/karta.asp?it=0620005&los=0,1945107
          Fajne jest, małe, ale b. wydajne. Po prostowaniu włosy lubią się elektryzować,
          a to je utrzymuje w ładzie. Można dac na mokre i suche włosy - na mokre lepiej
          się modeluje, na suche wygładza i wykańcza fryzurę. Lejesz na dłoń malutką
          kroplę, rozsmarowujesz w dłoniach i głaszczesz włosy. Jak przesadzisz z ilością
          to będą wyglądać jak przetłuszczone. Jedwab lekko je obciąża a włosy są
          gładziutkie. Uff.
          • Gość: pati Re: warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:14
            Jeszcze to jest fajne
            www.polwell.pl/webshop/karta.asp?it=0036795&los=0,1386372
            Fryzjerzy mówią na to guma do włosów. Też obciąża, ale nie ma efektu
            przetłuszczenia albo "peruki" i efektu łupieżu, jak to bywa po lakierach do
            włosów. Ja byłam w szoku, bo włosy mam niesforne, ale po tym, jak wyszłam z
            salonu na dwór i zawiało, włosy ani drgnęły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka