Gość: ja IP: 212.244.156.* 03.01.06, 08:29 Dziewczęta, czy orientujecie się kiedy rozpoczynają się teraz przeceny? Coś mi się kojarzy, ze w ubiegłym roku było to właśnie jakoś po nowym roku.... Z góry dziękuję, pozdrawiam i zyczę pieknego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anulkina Re: przeceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 08:42 tak tak po Nowym Roku na ogół do końca stycznia :] byłam wczoraj są już przeceny w Reserved , Orsay, Mango, Carry i Top Secret, Big Star itd :] fajnie! nic tylko organizować środki i ruszac na zakupy- naprawde warto! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: przeceny IP: 212.244.156.* 03.01.06, 11:18 dziękuję bardzo za odpowiedź, a czy H&M i Zara też już ma przeceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: przeceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 11:31 przeceny zaczęły się 27 grudnia, juz jestem po pierwszych zakupach;-) wszędzie do 70proc., choc w wiekszości to ok 50proc.W H&M przecena jak przez cały rok, na wydzielonych wieszakach. Nic szczególnego Odpowiedz Link Zgłoś