Dodaj do ulubionych

"tanie mięso jedza psy..."

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.06, 18:07
hej dziewczyny!
czy zgadzacie sie ze stwierdzeniem, ze dobre kosmetyki dajace oczekiwane
efekty musza byc drogie? czy cena przesadza o jakosci produktu czy jest tylko
odzwierciedleniem marki?

moze znacie przykłady, gdy kosmetyk kupiony "za grosze" pozytywnie was
zaskoczył i wydał wam sie lepszy niz duzo drozszy jego odpowiednik?

czy kupujecie tylko profesjolnalne produkty i wolicie wydac wiecej pieniedzy,
ale miec pewnosc ze zadziała?
podajcie przykłady kosmetykow, ktore sa tanie ale doskonale spełniaja swoje
zadanie oraz te z wyzszej pólki, ktore mimo wielu reklam i pochwał producenta
sa do niczego....

z gory dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: marakuja Re: "tanie mięso jedza psy..." IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.06, 19:29
      ponawiam prosbe
    • Gość: justy Re: "tanie mięso jedza psy..." IP: 213.241.34.* 12.01.06, 19:33
      wystarczy przejrzeć najpopularniejsze wątki (tzn. najdłuższe), zeby mieć
      odpowiedź.
      • Gość: carolinascotties Re: "tanie mięso jedza psy..." IP: *.chello.pl 12.01.06, 19:48
        kazda cefra jest inna i każdej z nas psychika inaczej działa- mam kosmetyki, za
        którymi szaleję, a które niejednokrotnie były tu wyśmiewane jako tanie ( czyli
        wg. niektórych pań beznadziejne), i mam takie, które sa drogie i bardzo dobre -
        oczywiście większą frajdę sprawia mi gdy odkryję, że jakis tani kosmetyk działa
        cuda :) do moich najnowszych odkryć należy doskonała nawilżająca maseczka
        Miraculum z serii owocowy sad - z ekstraktem z wiśni, z drogich przebojów-krem
        do ciała Lancome AROMA FIT ( zielony, bo fioletowy to dopiero niewypał)
        • Gość: carolinascotties Re: "tanie mięso jedza psy..." IP: *.chello.pl 12.01.06, 19:53
          www.johnfrieda.com/products/products_main.asp?section=products&subSection=frizzEase&lineID=4
      • Gość: carolinascotties cd IP: *.chello.pl 12.01.06, 19:50
        z tanszych - krem rozgrzewający do rąk Bielendy ( cold stop) i ze średniej
        półki wspaniała seria kosmetyków John Frieda FRIZZ EASE( nie wiem, czy są już u
        nas)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka