Gość: janek IP: *.klaudyny.waw.pl 20.01.06, 18:47 Czy mozna uzywac standardowego (takiego w niebieskim plaskim pudeleczku) kremu na mroz -30???? Jutro ide na caly dzien na mroz i nie mam nic innego.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamant Re: Krem Nivea na -30 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:06 Raczej nie radziłabym. Nie powinno się stosować kremów nawilżajacych poniżej - 10 stopni. A z tego co sie orientuję, to krem Nivea ma duzą zawartosć wody w sobie. Osobiście bałabym się, że zetnie mi się na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Krem Nivea na -30 20.01.06, 19:07 Nie, on jest za słaby odmrozisz sobie policzki. Kup jakikolwiek krem tłusty np. Ziaja oliwkowa, cena 6zł a najlepiej krem na zime, są teraz specjelne serie zimowe Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Krem Nivea na -30 20.01.06, 19:09 Tu masz kilka przykładów skopiowane z innego wątku: - Polarna Formuła AA SPF 20 - Lirene - półtłusty immunoprotekcja SPF 30 - Lirene Pełna Ochrona zimowa (SPF chyba 20) - Dax Cosmetics Perfecta Winter Care dla narciarzy SPF 14 Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Krem Nivea na -30 23.01.06, 09:45 jest jeszcze np. Bielenda na mróz, niebieskie opakowanie, cena ok. 10zł. kupiłam i niezły jest. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumbia Re: Krem Nivea na -30 IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.06, 19:23 Dobry jest też Aquastop Ziołoleku, poczciwy Dermosan lub wszelkie tłuste maści ( np. Dermobaza, Nanobaza, Linomag, Alantan itp. ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Jeszcze Liposensilum Farmaceric - pancerny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:40 Sprawdzi się każdy z zawartością wosku pszczelego - cera alba. I jeszcze jedno: ja chcę takiego faceta, co ma rozum i o siebie dba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Krem Nivea na -30 IP: 213.241.34.* 23.01.06, 09:03 prawdopodobnie będzie za lekki (mimo, ze zawiera parafinę, wosk, lanolinę), no chyba, że twoja skóra mocno się przetłuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agne Re: Krem Nivea na -30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:32 Super na mróz i kosztuje ok. 11 zł jest krem propolisowy.Tłusty, chroni, dobrze się wchłania a przy okazji świetnie goi zmiany jeśli już są. Jest opisany w Blue Pasaż. Odpowiedz Link Zgłoś