Dodaj do ulubionych

PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!!

IP: *.BMJ.net.pl 12.11.02, 22:52
O godzinie 15 nałożyłam na twarz podkład Perceft Balance ASTORa i jestem w
ciężkim szkou ponieważ jest już prawie 23, a ja nadal się nie świecę!
Użyłam koloru 101, bo ten 102 jest jakiś dziwnie żółty. A poza tym podkład
jest lekki i dobrze się rozprowadza, nie tworzy żadnej maski itp.
Czy któraś z Was używa tego podkładu? Jak się sprawdza na dłuższą metę? Wiem,
że są cztery odcienie ja mam 101 dość ciemny i 102 jasny, jakie są te dwa
pozostałe?
Proszę o Wasze opinie ponieważ zastanawiam się nad jego kupnem.
Acha i jeszcze jedno czy znacie moze adres strony Astora?
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: *.BMJ.net.pl 13.11.02, 14:45
      podciąga wątek
      • Gość: Marghot Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 13.11.02, 14:49
        A czy toto nie wysusza skóry? Mam mieszaną cerę, ale dość wrażliwą i
        przesuszenia oraz uczulenia boję się najbardziej
        • Gość: ladybird77 Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.02, 14:58
          chyba zartujesz!!!moi zdaniem to kompletna katastrofa- wysusza,podraznia a do
          tego czolo nadal sie swieci i jeszcze tworza sie jakies takie dziwne zwaleczki
          pudru na twarzy..ooo koszmarze!!!
          • Gość: inka Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: *.BMJ.net.pl 13.11.02, 15:04
            mi się, żadne zwałeczki nie tworzyły moze po prostu nałożyłaś za duzo podkładu,
            czoło też mi się nie świeciło
            dzisiaj spróbóje jeszcze raz i zobaczę jak będzie
      • Gość: elka Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: *.sav.tkb.net.pl 13.11.02, 16:40
        ja miałam próbkę podkładu nr 103 z LOOKA. Rzeczywiście żółty jakiś, ale jak dla
        mojej jasnej cery okazał się niezły. Nałożyłam go z umiarem na buzię mając w
        pamięci czyjąś wypowiedź, że się wałkuje... i byłam mile zaskoczona, jak dla
        mnie super - nic się nie wałkowało a rzeczywiście matuje na długie godziny.
        Właśnie szukam jakiegoś podkładu i chyba zdecyduję się na tego Astora. A propos
        Astora, pamiętam kiedyś na forum dziewczyny zaliczały tą firmę do kategorii
        beznadziejnych a ja jak dotąd nie znalazłam lepszych tuszy do rzęs i pomadek od
        M. Astor.
        pozdrawiam
        • isia67 Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! 13.11.02, 18:25
          Gość portalu: elka napisał(a):

> A propos
          >
          > Astora, pamiętam kiedyś na forum dziewczyny zaliczały tą firmę do kategorii
          > beznadziejnych a ja jak dotąd nie znalazłam lepszych tuszy do rzęs i pomadek
          od
          >
          > M. Astor.
          > pozdrawiam

Elu, łezka w oku mi się zakręciła, bo swoje pierwsze kroki w makijażu stawiałam
          właśnie w towarzystwie firmy Astor, dostępnej wtedy tylko w tzw. Pewexach.
          Uwielbiałam ich tusz do rzęs. Był najzwyczajniejszy na świecie. Żadne
          pogrubiające, wydłużajace a malowało się rzęsy łatwo, no i nie podrażniał.
          Kredki do oczu też były Ok. Co do szminek i cieni to wzbudzały we mnie mniejszy
          zachwyt. Potem przywoziłam sobie z zagranicy. Teraz od kiedy firma pojawiła się
          w Polsce i ma tutaj przedstawicielstwo jakoś nie mogę się ponownie przekonać.
          Napisz proszę coś więcej o tym tuszu, którego używasz. Pozdrawiam
    • Gość: diabe Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 13.11.02, 14:59
      strasznie mnie Twój post zaskoczył, bo ja mam totalnie odwrotne doświadczenia

z magazynów miałam dwie próbki - kolor 101 i 102 - jeden jakiś żółto-
      pomarańczowy (dla Azjatek chyba), a drugi to prawie brąz
      zdecydowałam sie jednak przetestować ten żółty - moim zdaniem bezndziejnie
      rozprowadzał się po twarzy, wcale się wchłaniał i totalnie nie krył :(

no ale cóż, kolejny raz potwierdza się, że każdej buzi pasuje co innego

pozdrawiam cieplutko,
      Aga
    • coralin Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! 13.11.02, 19:47
      U mnie ten podkład nie sprawdził się(jest zbyt widoczny), ale to dotyczy
      właściwie wszystkich podkładów do cery mieszanej(a taką mam),które obiecują
      matowanie tłustych partii i nawilżanie suchych.Niewypałem były przetestowane
      Equalizer EL, Double Agent HR , Superbalanced Clinique i Ideal Balance
      L'Oreal. Jeśli Tobie pasuje ten podkład Astor do cery mieszanej, sugeruję
      wypróbowanie Double Act Rimmel.Zaintrygowało mnie łudząco podobne opakowanie do
      Astor i po przeczytaniu składu okazał sie IDENTYCZNY jak Perfect Balance(miałam
      też próbkę Rimmel- nie różni sie niczym prócz odcienia). Jest za to różnica w
      cenie Rimmel 30 zł, Astor 50 zł.
      • Gość: katrina Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:14
        tez mam te próbkę. ja sie świece po niej jak szalona :)
      • Gość: inka Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: *.BMJ.net.pl 13.11.02, 22:51
        wiesz, że właśnie zastanawiałam się nad Rimmelem, kiedyś używałam tylko tych
        podkładów i byłam bardzo zadowolona, a poza tym odcienie Rimmela bardziej mi
        odpowiadają od tych Astora, tylko nie mam próbki :( nie wiesz czy może jest w
        którejś z gazet? zastanawiam się także nad Ideal Balance L`Oreala ale tez
        jeszcze nie miałam okazji go wybróbować, bo próbke gdzieś mi wcieło...
    • Gość: NELLY Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 21:29
      ja tez miałam probke chyba tego 102 i niezabardzo mi sie spodobał - był jakis
      żółty i wogule szybko spływał z twarzy ja najbardziej polecam podkład rimmela
      double act odcien true nude... cos takiego jest poprostu ZAJEBISTY!!!
      • zooza Re: PERFECT BALANCE - ASTOR naprawdę matuje!!! 14.11.02, 09:29
        Jest beznadziejny. BEZNADZIEJNY!
        Kiedyś Margaret Astor miała podkląd Perfect Balance w innym opakowaniu. Też nie
        była to rewelacja. Podkłądy na twarzy zachowują sie podobnie. Źle się
        rozprowadza, wyraźnie wchodzi w pory, bueeee!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka