Gość: Marghot IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 13.11.02, 13:34 Jakie macie doświadczenia z tym podkładem? Bardzo lubie kosmetyki Clinique, ale tego jeszcze nie próbowałam :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieszenka Re: Gentle Light Makeup 13.11.02, 14:32 Własnie kilka dni temu wzięłam próbkę. Podkład ma bardzo ładne kolory i zawiera złote drobinki. Na pocztąku myślałam że się będę bardzo świecić ale nic takiego nie ma miejsca. Podkład jest b. lekki - coś jak krem koloryzujący. Wyrównuje koloryt i rozświetla twarz. Nie kryje prawie wcale. Raczej do cery bez wyprysków i przebarwień. Mam go od 6 rano. Jak na razie buzia wygląda świeżo, trochę błyszczę się na czole i wokół nosa (mam cerę mieszaną). Poza tym na reszcie twarzy trzyma się niezmieniony od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Gentle Light Makeup IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 13.11.02, 14:34 Dziękuję Ci bardzo :) Teraz mam Equalizer, EL i jak dla mnei jest za bardzo kryjący/ciężki. A jak aplikuje się ten podkład, wiem, że jest on w buteleczce, ale czy z dozownikiem/szpatulką??? Ile płaciłaś za podkładzik? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nieszenka Re: Gentle Light Makeup 14.11.02, 11:06 Na razie go tylko testuję, nie wiem czy kupie, jest fajny ale bardziej pasuje na lato (poza tym nie kryje). Wiem ze jest w buteleczce zakręcanej chyba bez dozownika.Kosztuje 104 zł w Sephorze.Po tych wszystkich testowaniach najlepiej pasuje mojej cerze Shiseido Fluid i pewnie na ten się zdecyduje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Gentle Light Makeup IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 14.11.02, 11:30 A ja po tych wszystkich testowaniach zastanawiam się czy kiedykolwiek uda mi się trafić w ten jedyny podkład. Zawsze coś nie tak - albo za mało kryje, albo za bardzo, albo przesusza etc. etc. I tak w kółko :( Odpowiedz Link Zgłoś
nieszenka Re: Gentle Light Makeup 14.11.02, 11:41 Wiesz.... chyba nie ma takiego podkładu idealnego, zawsze cos jest nie tak. Ja też testuje i testuje. Dla innych ten rewelacyjny jest dla mnie zły i na odwrót, ale wreszcie na któryś trzeba się będzie zdecydować.Powodzenia w szukaniu tego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Gentle Light Makeup IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 14.11.02, 11:46 A może dostaniemy taki idealny podkładzik od św. Mikołaja??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nieszenka Re: Gentle Light Makeup 14.11.02, 11:48 Może św. Mikołaj już tworzy dla nas taki specjalny i idealny :-)) Odpowiedz Link Zgłoś