Dodaj do ulubionych

maska na włosy

IP: proxy / 62.148.83.* 29.11.02, 08:11
regeneracyjana, stosowana np. raz w tygodniu dla poprawy kondycji włosów
farbowanych
skłaniam się w kierunku kosmetyków profesjonalnych z salonów, ale może macie
lepszy pomysł?
Obserwuj wątek
    • Gość: monia76 Re: maska na włosy IP: *.u.mcnet.pl 29.11.02, 10:34
      chyba oslawiona juz henna wex treatement bedzie rownie dobrym pomyslem. dosc
      trudno to teraz dostac, bo plotki mowia, ze importer sei wycofal, ale jesli
      jestes z warszawy to napewno znajdziesz to w drogerii obok kina femina.
      • Gość: pola5 Re: maska na włosy IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 29.11.02, 23:10
        tak, tak, henna wax, ale tez i bielenda maseczka odzywcza na wlosy, albo zwykly
        avon, maska gesta i bogata w rozne skladniki, po wszystkich tych preparatach
        moje rozjasniane wlosy sa w super kondycji, aha, specyfiki stosuje
        naprzemiennie, tzn. bielenda po kazdym myciu wloskow (idealnie sie rozczesuja,
        doslownie palcami i sa taaakie mieciutkie i blyszczace), wax i avon raz w
        tygodniu (raz jedna, raz druga, i chodze z recznikiem z pol godzinki)... aaaa i
        przypomnialo mi sie jeszcze... calkiem niezla byla pianka z serii "len", taka z
        dozownikiem, fajnie sie wloski modelowaly. a jakbys tak miala wiecej czasu to
        polecam jeszcze zoltko z olejkiem rycynowym plus wycisnieta kapsulka witaminki
        E, no po tym to wlosy sa po prostu rewelacyjne, ale to juz "maska" na naprawde
        wolne wieczorki, a ja takich ostatnio zupelnie nie mam :(
        pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka