Dodaj do ulubionych

Krem na noc - niezbyt tlusty?

07.03.06, 17:16
znacie taki?? na dzien stosuje iwostin, mam cere mieszana, ale przesuszona.
potrzebuje jakiegos kremu odzywczego na noc, ale nie za bardzo tlustego (bo
zaraz cos mi wyskoczy), ale i nizbyt lekkiego..co polecacie?? czy ten iwostin
odzywczy jest b.tlusty??
Obserwuj wątek
    • ofelia1982 Re: Krem na noc - niezbyt tlusty? 09.03.06, 11:57
      up up and away
      • bundle Re: Krem na noc - niezbyt tlusty? 09.03.06, 12:02
        Może spóbuj kompleksu witaminowego w kremie z Avonu tj.Krem Multi-Boost.Jest
        rzekomo na dzień,ale ja zawsze używam go na noc.Jest taki średni w sensie że
        nie jest ani za tłusty,ale czuć że skóra jest nawilzona i lekko
        natłuszczona.Już go komuś polecałam,chyba też ten ktoś chciał krem
        odżywczy.Pozdrawiam!
      • Gość: anka Re: Krem na noc - niezbyt tlusty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:05
        Zamówiłam sobie prenumeratę miesięcznika Vita i dostałam w prezencie zestaw
        kosmetyków Neutrogena. Do tej pory byłam przekonana, że są to kosmetyki tłuste
        i wyłącznie do cery suchej, ale teraz jestem zachwycona kremem nawilżającym z
        soją na dzień. Mam cerę tłustą, a ten krem błyskawicznie się wchłania i nie
        zostawia tłustego filmu. Stosuję go na noc, bo na dzień pod makijaż używam
        lekkiego kremożelu nawilżającego. Ma też napisane, że nie zatyka porów.
    • Gość: Ania Re: Krem na noc - niezbyt tlusty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:01
      Polecam z Herbe - łagodzący z bursztynem i oliwa z oliwek.
    • Gość: luca3105 Re: Krem na noc - niezbyt tlusty? IP: 62.40.80.* 09.03.06, 12:14
      Polecam Bielenda seria kasztanowa półtłusty na noc (dobry dla cery
      naczynkowej).I ta cena!
    • Gość: Kamila Re: Krem na noc - niezbyt tlusty? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:09
      Jak ma być tylko na noc to może Physiogel? Fajnie wyrównuje braki nawilżenia w
      skórze. Albo Avene Hydrance Legere, trochę droższy.
      • ofelia1982 Iwostin E+C? 09.03.06, 13:23
        a co sadzicie o tym Iwostinie na noc (z wit E+C czy A+C:) ?bo ja go zamowilam
        juz na esentii(jeszcze nie doszedl) ale jestem ciekawa waszych opinii..
        • Gość: Kamila Re: Iwostin E+C? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:29
          Poszukaj na forum opinii, z tego co pamiętam dziewczyny miały o nim raczej
          dobre zdanie. Ja sama go nie używałam.

Zresztą jak już zamówiłaś, to przepadło ;-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka