Dodaj do ulubionych

Jakie są Wasze ulubione perfumy??

IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 22.03.06, 18:39
Mam ochotę kupić sobie coś nowego, jakieś nowe, całkiem nowe perfumy. Coć
szalonego ale nie za słodkiego. Coś takiego bardzooo kooobiecego :-) Dlatego
chętnie poczytam jakie sa Wasze ulubione perfumy i dlaczego????
Obserwuj wątek
    • Gość: olusia28 Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:48
      Lacoste "Pour femme" , Gucci "Rush 2" , Ch. Dior "Addict". Są po prostu super.
      uwielbiam je.
      • martelinka Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 23.03.06, 10:59
        mojeobecnie - hugo boss pure purple, ze starszych miracle, h.b. deep red, estee
        lauder pleasures. Fajne są clinique.
        pozdrawiam
      • marlenkamc Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 24.03.06, 10:17
        Gucci "Rush 2" :-)
    • Gość: Ania Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 11:04
      ja uwielbiam Lacroix by Lacroix, to starszy zapach, ale czuję w nich rabarbar,
      a z nowych euphoria Calvina Kleina.
      • gata81 Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 23.03.06, 11:09
        Ja uwielbiam Clinique Simply. Nastawia mnie pozytywnie ten zapach :)
    • Gość: S. Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.03.06, 11:30
      Mój ulubiony zapach to Dolce Vita(Dior)ale nie należy on do lekkich także Tobie
      chyba nie przypadnie do gustu.Z lżejszych,które pasują właściwie na każdą porę
      roku użwam Romance(Ralph Lauren).Jest delikatny a zarazem
      zmysłowy,romantyczny,kobiecy :)Podaję link z opisem tych perfum:

www.pedet.pl/x_C_I__P_7011385-7010001.html
      Pozdrawiam
    • Gość: jarka Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: 150.254.93.* 23.03.06, 13:51
      Coco Mademoiselle Chanel, teraz i zawsze i na wieki wieków.
      • Gość: Gość Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:58
        ja uzywam ostatnio tylko Cacharel "Noa". Dla mnie super !!
      • Gość: Izis Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 11:08
        Dla mnie bezapalacyjnie Armani AQUA DI GIO - cudny
    • Gość: carolinascotties Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.chello.pl 23.03.06, 14:01
      Jil Sander SUN - niespotykany zapach - mój od zawsze :)
      • Gość: olenka Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.crowley.pl 11.04.06, 08:41
        ja też go uwielbiam szkoda, że tak trudno go zdobyć :0-(

pozdrawiam
        forever sun
    • evfca Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 23.03.06, 16:29
      Armani mania i Gucci Envy me
    • Gość: agnes Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: 212.182.126.* 23.03.06, 17:37
      Piekne sa:
      - Armani Mania( dla mnie nr 1 ostatnio)
      - Ralph Lauren Ralph ( na dzien, swiezutkie, wiosenne)
      - Hugo Boss Deep red ( tylko na wieczor, baaardzo zmyslowe)
    • Gość: areto Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:01
      niezaprzeczalnie ETERNITY calvina Kleina
      • Gość: daw Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:34
        eternity calvina kleina !!! gucci ll
    • Gość: groszek_pachnący Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.acn.waw.pl 23.03.06, 18:18
      Moje ulubione to od kilku lat Pleasures Estee Lauder - zaznaczam jednak, że
      uważam że zapach ten jest dobry na wiosnę czy deszczowe lato (odurzająco
      kwiatowy). Na lato cudowne są Aqua Allegoria Guerlain Pamplelune, choć na
      najbliższe lato być może kupię Pleasures Exotic E.L.
    • girlaen Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 23.03.06, 18:41
      DKNY Be Delicious

ale ostatnio zakochalam sie w Perlier - Kiwi Energy (Body Water), dla mnie
      strzał w dziesiątke :)
      • Gość: S. Re: Do girlaen IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.03.06, 19:56
        Czy możesz mi napisać jak pachnie Be Delicious tzn. czy czuć wyrażnie jabłko bo
        czytałam opinie,że kojarzy się z płynem zielone jabłuszko :)czy może jednak
        inne nuty też czuć a nutka tego jabłka jest delikatna? Pozdrawiam
        • girlaen Re: Do girlaen 23.03.06, 22:05
          Już odpowiadam :) Szczerze mówiąc wyraźnej nuty jabłka nie wyczuwam, jak już, to
          jest bardzo delikatna i raczej na początku. Sam zapach jest dość świeży - tak
          jest opisany:
          Nuta głowy: grejpfrut, ogórek, magnolia.
          Nuta serca: jabłko, tuberoza, konwalia, róża, fiołek.
          Baza: biała ambra, drzewo sandałowe.

I faktycznie w pierwszym momencie można wyczuć świeże nuty, potem zapach się
          rozwija. Od strony praktycznej mogę powiedzieć, że jest bardzo wydajny i
          intensywnie pachnie nawet po skromnym rozpyleniu (co może być zarówno plusem jak
          i minusem - co kto lubi).
          • Gość: S. Re: Do girlaen IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.03.06, 22:33
            Bardzo Ci dziękuję:)
          • kim.kim Re: DKNY Be Delicious 25.03.06, 14:19
            Popieram wypowiedz.
            DKNY Be Delicious to świeży przyjemny zapach, dość trwały, a myślałam że po
            kliku minutach go czuć nie będzie.
            Pachnie zywo, zielono-jabłkami, przejrzyście, lekko słodkawo. Bardzo wiosennie
            i apetycznie.
            Sama się dziwię że mi się ten zapach sposobał, bo ja jestem fanką perfum
            orientalnych, cięzkich, słodkich. A tu taki psikus. ;)))

Ulubione perfumy to np. Organza moja miłość od wielu lat. ;))
            Mahora, L'or, Angel i kilka innych. ;)
    • la-perla Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 23.03.06, 18:59
      Dolce&Gabbana - Light blue
      -//- Sicily
      Armani - Sensi
      Laura Biagiotti - Roma
      Masumi
    • kadoro1969 Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 23.03.06, 19:20
      Kenzo-Flower
      Versace-Jeans Couture (cudowny)
      • Gość: Gosia Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:34
        Wish na zawsze:))
    • hera.dnw Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 23.03.06, 19:57
      Puma Jamajca FOREVER :D
    • Gość: ja24 Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 23.03.06, 20:09
      Calvin Klein - Tuth
      Lacoste - Pour Femme
      Dolce&Gabbana - Light blue

Najpiękniejsze, moje najukochańsze!!!
    • eunika Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 23.03.06, 21:19
      cashmere (chopard) kwintesencja zmyslowosci....
      no oczywiscie jak ktos lubi ciezkie, orientalne zapachy
    • Gość: nina Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.umtychy.pl / *.umtychy.pl 24.03.06, 09:38
      Ale wybór :) juz mi się w głowie zakręciło od tych ..zapachów :) Rush2 :-) chyba
      cos takiego sprawie sobie na wiosne :-) może wreszcie wiosna się pojawi jak
      zwabę ją takim zapachem :-) dzięki za podzielenie sie waszymi ulubionymi
      zapachami :-) czytając widzę, ze sa pewne zapaszki rzeczywiście chyba
      ponadczasowe lub uniwersalne - często pojawiające sie :-) Jak wreszcie dobrobie
      sie duzych pieniędzy - to może i bede wiedziec coś więcej ...ze swojego
      doświadczenia o zapaszkach ;-) zapach dla mnie są pojawiające sie wcześniej niz
      obrazy, miejsca, ludzi łącze właśnie z ...zapachami :-) więc zabieram sie za
      prace aby kiedyś poszaleć jeszcze bardziej w jakiejś Seforze czy innej krainie
      perfumowo - zapachowej ;-)Pozdrawiam wiosennie :-)
      • martelinka Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 24.03.06, 10:47
        skorzystaj z allegro - tu dużo taniej. Sprawdzeni sprzedawcy:
        kristals
        dora_allegro1
        rotez2
        perfumella

pozdrawiam
        • Gość: nina Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 24.03.06, 23:17
          Dzięki za namiary na sprawdzonych allegrowiczów :-)Własnie weszłąm na strone i
          buszuję w ...zapaszkach ;-)
    • wika1 Re: Do niny 24.03.06, 23:32
      Nina czy Ty jesteś może z Bydgoszczy?
      Bo czytałam jakiś post o gabinecie kosmetycznym na ul. Jana Kazimierza ( pani
      Kasia) jeżeli to Ty o nim pisałaś to możesz podać w którym to dokładnie jest
      miejscu?
      Dzięki i przepraszam że nie na temat.
      Pozdrawiam
    • Gość: Mmi Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: 5.5R6D* / 213.86.213.* 24.03.06, 23:41
      Polecam Dior Addict 2 ( nie wiem czy sa dostepne w Polsce...) Dior Pure Poison
      albo Climique Simply Heart:-)
      • Gość: gosc Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.d4.club-internet.fr 25.03.06, 10:25
        Chanel 19 (ekstrakt) zawsze, od czasu do czasu Clair de Musc (Serge Lutens),
        idealny podczas wiosennych kapusniaczkow, oraz Colonia Assoluta Aqua di Parma
        jak mam ochote wszystko olac.
        • meren_re69 Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 25.03.06, 11:38
          ISABELLA ROSSELLINI Daring.
          uwielbiam ten zapach, niezwykle kobiecy, zdecydowanya, nie duszacy... mniaamm
    • Gość: melba Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:54
      Angel T. Mugler
      Jungle Kenzo (słoń)
      na lato AA Pamplelune Guerlain
    • karbobo Tylko Wish Chopard !!! 25.03.06, 16:54
      Uwielbiam te perfumy... Niebieskie (chociaż teraz mam różowe i też są niczego
      sobie :))...Odkąd zaczełam ich używać już kilkanaście razy byłam zaczepiana w
      różnych miejscach przez kobiety z zapytaniem czym pachnę :)Są naprawdę
      śliczne.Pozdrawiam
      • Gość: malenka love in paris nina ricci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:56
        i ciągła słabość do escady...
        • Gość: magda Re: love in paris nina ricci IP: 83.168.120.* 25.03.06, 20:04
          life by espri
    • paul_ina Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 25.03.06, 20:37
      1. L'eau par Kenzo
      2. Givenchy Very Irresistible
      3. Coco Mademoiselle Chanel

No i kusi mnie na wiosnę Miami Glow by J.Lo - czy ktoś może używał, czy zapach jest trwały i ładnie się rozwija?
      • Gość: Aga Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.litnet.osi.pl 25.03.06, 21:25
        Cacharel amor amor.
        valentino ale nie pamietam nazwy ale bardzo sexowny

kusi mnie J.lo ale Live dostałam próbke w saphorze bardzo mi sie podobał
        • Gość: en1982 Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.06, 19:38
          Chance Chanel- uwielbiam je:))
          Allure Chanel
          Dune Dior

Na lato, bardzo delikatne- Anais Cacharel

Pozdrawiam
      • bibi.mal Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 28.03.06, 07:03
        Ja kupilam Miami glow, choć z początku nie podobaly mi się. Dopiero "na
        koleżance" poczulam ich fantastyczny zapach. Utrzymują się naprawdę dlugo ;)
    • Gość: aleks Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.chello.pl 27.03.06, 21:23
      Moje ulubione perfumy to Truth -Calvina Kleina oraz Light blue -Dolce &Gabana,
      polecam lekki ale zwracajacy uwage zapach
    • Gość: Gabi Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? IP: *.tvtom.pl 27.03.06, 23:02
      Co do wspomnianych: G. Armani "SENSI" to uważam, że są dobre na sezon
      jesień/zima. Na wieczór kuszące, intrygujące lecz nie zbyt prowokacyjne są
      Givenchy "VERY IRRESISTIBLE", natomiast C.Klein "EUPHORIA" to zapach "z pazurem"
      zwracający uwagę!! i onieśmielający. DKNY "BE DELICIOUS" są rewelacyjne na
      pogodne dni i dobry nastrój :) przyciągają uwagę jak promienny uśmiech.., E.
      Arden "Sunflowers" również polecam na sezon letni (cenowo są bardziej przystępne
      niż "BE DELICIOUS"). Jeżeli chodzi o trwałość wymienionych zapachów, to oceniam
      ją jako bardzo dobrą. Wiele z wymienianych zapachów mnie osobiście bardzo się
      podoba, lecz jeszcze ich nie przetestowałam. Opisane przeze mnie posiadam i
      polecam :) pozdrawiam.
      • girlaen Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 28.03.06, 10:30
        tak, Sunflowers są bardzo letnie, ale nie wszystkim sie spodobają (jak to
        perfumy), w moim otoczeniu opinie są podzielone pol na pol, z tym ze zwolennicy
        są zachwyceni, a przeciwników odrzuca, nie ma opinii pośrednich :P
        z wymienionych D&G Light Blue, rownież piękny świeży zapach, zapomnialam o nim w
        poprzedniej wypowiedzi;
    • annakrystyna Re: Jakie są Wasze ulubione perfumy?? 28.03.06, 09:07
      Diorissimo - esencja konwalii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka