Gość: magdzik IP: *.biol.uni.wroc.pl 19.12.02, 12:43 Prośba do Was!!! Polećcie mi proszę DOBREGO fryzjera we Wrocławiu. Chcę coś zrobić z moimi długimi włosami, na pewno podciąć i może jakieś pasemka??? Pozdrówka, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martul Re: Wrocławianki!!! 19.12.02, 16:32 Moze Diana na Legnickiej? Ja mam ciezkie do obciecia wlosy, a po dianie bylam zadowolona. martul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez74 Re: Wrocławianki!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 22:21 z czystym sumieniem polecam Carlo Biani na Biskupiej (boczna Oławskiej) i Salonik Fryzjerski w Przejściu garncarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: Wrocławianki!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 00:45 Ja jestem bardzo zadowolona z Brodway-a w hotelu exbud przy kielbasniczej-na prawde maja tam super pomysly-sa ci w stanie wiele zaproponowac i ja zawsze ze zmian bylam zadowolona.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franky Re: Wrocławianki!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 02:05 a jakie sa ceny w brodwayu? tzn. ile mniej wiecej za balejaż, opitolenie wlosiat itp..? Odpowiedz Link Zgłoś
nido Re: Wrocławianki!!! 28.12.02, 21:31 Gość portalu: franky napisał(a): > a jakie sa ceny w brodwayu strzyzenie 55 zl farba + jw. 130 zl ceny balejazu nie znam - nie robie ale kiedy ostatni tam bylam, robili dziewczynie kapitalny, kilkukolorowy balejaz w takiej raczej cieplej tonacji miedzieno-blond; po prostu cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Wrocławianki!!! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 22:16 Przylaczam się do Broadway'u-strzygl mnie kiedys chlopak, nie pamietam imienia (tylko raz bylam) i było calkiem fajnie, zrobil mi rewelacyjny kolor oraz do Saloniku - jesli zdecydujesz sie tam pójśc, to polecam Izę Tuchowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATNIA Re: Wrocławianki!!! IP: *.opol.gazeta.pl 30.12.02, 15:42 Napisz proszę gdzie jest ten Salonik z Panią Izą? Odpowiedz Link Zgłoś