Dodaj do ulubionych

avene (wawa)

IP: *.aster.pl 31.05.06, 09:16
Gdzie w Warszawie dostane niedrogo kosmetyki Avene? Wiem, ze w kazdej aptece
maja inny narzut i roznice bywaja kolosalne. Szukam przede wszystkim
Diacnealu, ktorego chyba nie sprzedaja w czasie lata, bo nigdzie nie moge
dostac. Moze widzialyscie gdzies jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: avene (wawa) IP: 213.241.34.* 31.05.06, 09:21
      sprawdź Świętokrzyską 32
      • Gość: angie Re: avene (wawa) IP: *.aster.pl 31.05.06, 09:23
        A gdzie to mniej wiecej jest na Swietokrzyskiej? Od metra to w strone Nowego
        Swiatu czy Ronda ONZ?
        • Gość: justy Re: avene (wawa) IP: 213.241.34.* 31.05.06, 09:57
          w połowie drogi między rondem ONZ i metrem świętokrzyska. mają promocje ma
          avene, LRP, Vichy (i antykoncepcję)- więc ceny powinny być OK
          • Gość: angie Re: avene (wawa) IP: *.aster.pl 31.05.06, 10:02
            Dzieki justy. Na pewno zajrze. Zwlaszcza, ze promocyjne ceny antykoncepcji tez
            mnie interesuja:) Pozdrawiam i milego dnia zycze:)
            • Gość: justy Re: avene (wawa) IP: 213.241.34.* 31.05.06, 22:08
              hmm, pozmieniali troche z kosmetykami i chyba ceny nie są już tak korzystne
              jaki kiedyś, ale niskie ceny na atykoncepcję są aktualne
          • mikams75 Re: avene (wawa) 31.05.06, 10:57
            no popatrz, te kosmetyki sprzedaja taniej a ja ostatnio kupowalam tam kilka
            lekow i zaplacilam duzo drozej niz gdzie indziej i stwierdzilam, ze wiecej tam
            nie pojde.
            • Gość: angie Re: avene (wawa) IP: *.aster.pl 31.05.06, 11:03
              W koncu na czyms musza sobie odbic:)
              • Gość: justy Re: avene (wawa) IP: 213.241.34.* 31.05.06, 11:21
                dokładnie.
    • Gość: justyna Re: avene (wawa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:23
      ja kupuje to w suprfarmie tj w supermasrketach
      • Gość: weronika Re: avene (wawa) na Bemowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.06, 22:25
        Odradzam Superpharm, drogo jak cho..ra. Właśnie dermokosmetyki mają najdroższe.
        Kupuję u nich tylko jak jest akurat promocja na artykuł, który mnie interesuje.
        Jeżeli chodzi o Avene (i inne dermokosmetyki)to szczerze polecam aptekę na
        Bemowie.
        Podaję namiary:
        Apteka "W pasażu" - to jej nazwa (bo faktycznie mieści się w małym pasażu
        handlowym)
        ul. Powstańców Śląskich 106d. tel. 0-22 436 11 11.
        To duża, przestronna apteka, miły, młody personel. Dział z dermokosmetykami nie
        jest połączony z typową 'częścią' apteczną, więc nie trzeba stać w kolejce z
        ludźmi, którzy mają akurat plik recept do wykupienia. Zresztą leki też mają tam
        tanio. Wiem co mówię, bo dużo rzeczy kupuję w aptece i znam ceny. Kupuję tam
        już 5 lat, a od 3 mieszkam obok.
        • Gość: justy Re: avene (wawa) na Bemowie IP: 213.241.34.* 31.05.06, 22:28
          również odradziłabym apteki w hipermarketach np. superpharm- one zarabiają gł.
          na kosmetykach (bo leków sprzedają mało), więc jeśli coś nie jest w
          wyeksponowanej superpromocji, to nie porównując cen z innymi miejscami, możemy
          wyraźnie przepłacić.
        • Gość: angie Re: avene (wawa) na Bemowie IP: *.aster.pl 31.05.06, 23:25
          Weronika, a gdzie dokladnie znajduje sie ta apteka? Czy to jest ta niedaleko
          McDonald'sa? Chetnie tam zajrze, bo tez mieszkam na Bemowie:)
          • Gość: weronika Re: avene (wawa) na Bemowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.06, 00:01
            Tak, to ta niedaleko McDonald'sa, vis a vis restauracji Latisana.
            • Gość: angie Re: avene (wawa) na Bemowie IP: *.aster.pl 01.06.06, 10:21
              Dzieki. Na pewno tam zajrze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka