Gość: kinga IP: *.kalisz.mm.pl 05.06.06, 16:27 Dziewczyny uzywalyscie tej masci? Mozecie podzielis sie swoimi wrazeniami? Za ew. odp. bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Tointex 05.06.06, 16:35 Owszem. Dobrze przyspiesza gojenie blizn, ale nie można stosować na "aktywne" pryszcze, bo pogarsza ich stan; dobrze goi np. zadrapania kocimi pazurami :)) Dobrze zmiękcza skórę na łokciach i na piętach. Ja stosuję czasem na czoło, nos i brodę, czyli tam, gdzie mam zaskórniki i skóra nieprawidłowo się złuszcza. Tointex ją zmiękcza. Można nim też posmarować skórki przy paznokciach dla ułatwienia manicure. Odpowiedz Link Zgłoś
aniav244 Re: Tointex 09.06.06, 17:46 ja uzywam jej na blizny. mam kilka po wymrażaniu znamion + blizna po cesarce. na razie za krótko zeby coś powiedzieć, skład ma podobny do większości specyfików tego typu ale przynajmniej nie śmierdzi tak jak contratubex na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Nessie - proszę o odpowiedź :) 09.06.06, 18:35 Czy mogę nim posmarować usta? - zostały zaatakowane przez jednego z moich szczeniaków i od kilku dni nie mogą się zagoić przez to, że często się uśmiecham :) Dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Nessie - proszę o odpowiedź :) 09.06.06, 20:28 Możesz spokojnie, na ulotce zalecają go nawet na spierzchnięte wargi. Z tym że mnie trochę pieką usta po Tointeksie. "Na przyspieszenie gojenia" możesz się też posmarować po prostu Alantanem Odpowiedz Link Zgłoś