nessie-jp 08.06.06, 12:55 Mam taką propozycję, żeby dziewczyny, które do tej pory nie logowały się, przedstawiły swoje nicki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otakou Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 13:01 Cześć Nessie, cześć Dziewczyny, To ja, Len :) Pozdrawiam, Otakou ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 16:14 Pozwolę sobie podciągnąć, może jeszcze jakaś nielogująca forumowiczka się skusi i założy nicka :) PS. Dla mnie zakładanie konta jest zawsze świetną zabawą, bo najczęściej mój nick, Nessie, jest już zajęty i trzeba wymyślać różne cuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola1913 Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 16:32 to może podam raz jeszcze: jola1913=Anetka Odpowiedz Link Zgłoś
emae Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 17:04 Na początku występowałam jako Em, czasami podpisywałam się BS (czemu- nie zdradzę, w każdym razie nie chodzi o Britney Spears :)) Ale już opd dłuższego czasu jestem Emae, więc chyba można mnie rozpoznać :) Swoją drogą, czemu nick "Nessie" jest tak popularny? Był nawet czas, że na forum były Nessie i Nessi, a chyba też i Ness. Co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 17:07 A bo ja wiem :( Wszędzie tak jest, nawet na zagramanicznych forach. Chyba po prostu wybrałam sobie bardzo banalny nick :) (Mój nie pochodzi od potwora z Loch Ness, tak w ogóle) Odpowiedz Link Zgłoś
emae Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 17:09 Właśnie pierwsze co mi się skojarzyło, to potwór :)) Albo Agnieszka - Agness... A czy to Ty wypowiadałaś się (kiedyś, kiedyś...) w dyskusji o pięknych aktorach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 17:12 Za boga nie pamiętam :) Tyle było dyskusji o aktorach... Chyba że się zachwycałam Johnnym Deppem w Piratach z Karaibów, to wtedy na pewno ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
emae Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 17:34 Popieram - zachwyt jak najbardziej słuszny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 17:48 Kamisia :) Nie lubię dostawiać cyferek do swojego nicka, gdy "Kamisia" jest zajęte, więc robię zdrobnienie od zdrobnienia :) Jestem akurat osobą, której "pieszczotliwe" nazwy nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie - bardzo je lubię :) I ku mej radości - LOGOWANIE NA FORUM WŁĄCZONE!!! Dopiero zauażyłam, to mój pierwszy post od wczoraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 18:22 aaliyah83=aaliyah83 Ale się cieszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 20:02 no ja chyba nie musze pisac, ale czasem sie nie logowalam, tylko ze pozniej sie tez czasem podszywali pode mnie :/ ale na szczescie nigdy nie mam problemu z zajetoscia nicka - na ogol wszedzie jest wolny :) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Przedstawmy się! 09.06.06, 09:33 >>forum były Nessie i Nessi, a chyba też i Ness. Co to oznacza?<< Nessie to jest imie pochodzenia greckiego- zrobnienie od Agnes. reszta to inne zdrobnienia i formy tego imienia. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 20:08 Ja się zazwyczaj logowałam.A jesli nie to nick był ten sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_dla_cieniow_minionych Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 20:10 Ja zwykjle zalogowana, czasem pisałam pod nickiem lezka_dla_cieniow_, bo rzeczywisty sisę po prostu nie mieścił. Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że trzeba się logować!!! BRAWO ADMINI!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 20:12 Od zawsze jestem mikka8.Nigdy nie pisalam na forum bez loginu. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Re: Przedstawmy się! 08.06.06, 23:14 Witam, zazwyczaj bywalam czytaczem, ale moze teraz zaczne dodawac cos od siebie, nie obawiajac sie ze slynna zloza, czy jej drugi odpowiednik doczepi sie braku przecinka tu i tam. Pozdrowienia o Pszczolki :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Przedstawmy się! 09.06.06, 00:01 gdy nie trzeba się logować, nie robię tego z lenistwa :) Jestem wtedy 'Łodzianką' :) Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Przedstawmy się! 09.06.06, 00:10 Ja w sumie jakos bardzo czesto nie pisalam-raczej czytalam ale jak juz tak sie zdazylo(bylo troche tego) to byl to nick-abc:) Teraz juz jestem zalogowana i w sumie moj nick brzmi jak moje imie(prawie:)) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kama.janik Re: Przedstawmy się! 09.06.06, 07:54 Kamant :-)Pozdrawiam wszystkie forumowiczki! Odpowiedz Link Zgłoś
nalle_maja Re: Przedstawmy się! 09.06.06, 08:27 Witajcie! To ja- nalle_maja.Rzadko pisałam do tej pory,głównie czytam :),ale zawsze byłam nalle_mają,czy zalogowana czy nie. Pozdrawiam cieplutko ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kingaburke Re: Przedstawmy się! 09.06.06, 12:37 Ja głównie czytałam,ale jeśli już odpisywałam lub zakładałam wątki to jako Kinga ,miło mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietek Re: Przedstawmy się! 09.06.06, 12:53 Kobietek=rudy kot, niestety, zajęty we wszystkich możliwych kombinacjach. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś