Gość: Trishna IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 19:21 Co sądzicie o kosmetykach tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trishna Re: Apotheke Scheller IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 19:25 sorry za błędy w nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Apotheke Scheller 31.01.03, 20:49 Ja mam krem ananasowy dla cery mieszanej. Jest bardzo fajny, szybko sie wchlania, nawilza i odzywia a jednoczesnie matuje. Sklad ma ok (pytalam Basi) powinien dobrze dzialac na buzie (uzywam na noc Cleanance K i czuje, ze AS nawilza, nic mi sie nie luszczy). Dla mnie jedynym minusem jest zapach - ananasowy :-) Ale mozna sie przyzwyczaic. Pojemnosc ma duza, bo az 75ml i bardzo fajny sloiczek - ciezki, z grubego brazowego szkla, taki apteczny :-) Dziewczyny chwalily zel do mycia buzi wrazliwej, chyba z mineralami. Ogladalam go, ale kupilam cos innego. Wydaje mi sie, ze to firma godna polecenia i napewno w przyszlosci kupie jeszcze inne produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Apotheke Scheller 31.01.03, 21:01 Kiedyś miałam krem pomarańczowy na noc z wit C.Trochę gęsty,ale wchłaniał się niezle i buzia rano była wypoczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Apotheke Scheller 31.01.03, 22:38 O, fajnie :-)) Skoro polecasz, to juz zapisuje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: Apotheke Scheller IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.3.* 02.02.03, 09:51 a czy jako ziołowo owocowe kosmetyki nie uczulają? Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Apotheke Scheller 02.02.03, 15:29 Ja mam raczej wrazliwa skore ale krem, ktorego teraz uzywam, nie uczula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Apotheke Scheller IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 16:48 Ja lubię krem ostowy- fajnie nawilza i matuje. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś