IP: *.polkomtel.com.pl 06.05.03, 07:29
Hmm od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem operacji plastycznej noska,bylam
ostatnio na konsultacji u dr n. med. Danuty Sarneckiej-Stefanowicz,czy ktoś
coś słyszał na temat kompetencji tej pani doktor,czy ewentualnie możecie mi
polecić z czystym sumieniem ewentualnie kogoś innego i z jakiej kliniki?

Czekam na info
Obserwuj wątek
    • nitulina Re: Plastyka 06.05.03, 21:06
      Ja polecam Dr Bartlomieja Noszczyka z kliniki Melilot.
      www.melilot.pl
      Klinika jest dobra, Doktor przemily...to chirurg plastyk drugiego stopnia.
      • Gość: kropeczka Re: Plastyka IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.03, 12:24
        nitulina napisała:

> Ja polecam Dr Bartlomieja Noszczyka z kliniki Melilot.
        > www.melilot.pl
        > Klinika jest dobra, Doktor przemily...to chirurg plastyk drugiego stopnia.

a co to znaczy, ze drugiego stopnia ? Jakie sa roznice ? :))
        • Gość: yut Re: Plastyka IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 10.1.10.* 07.05.03, 16:11
          Chirurg drugiego stopnia czyli posiadajacy umiejetnosci i zezwolenie na
          przeprowadzanie zabiegow z zakresu chirurgii plastycznej (potocznie okresla sie
          ja chirurgia drugiego stopnia)

A ja nie polecam dr Noszczyka - moja przyjaciolka jest po 4 operacjach
          plastycznych nosa, 3 i 4 wykonywal dr Noszczyk - tak ochydnego nosa jeszcze
          nigdy nie widzialem - po operacji wygladal znacznie gorzej niz przed.

Pozdrawiam
          • Gość: yut Re: Plastyka IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 10.1.10.* 07.05.03, 16:14
            Przepraszam - 2 i 3 przeprowadzal dr Noszczyk, 4 wykonal chirurg ze slaska z
            bardzo bodrym efektem estetycznym pomimo komplikacji i syfu jaki zrobil
            Noszczyk.
            • Gość: catty Re: Plastyka IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 08.05.03, 15:24
              a ja polecam forum users.nethit.pl/forum/forum/cialo/ tam poczytaj
              sobie o operacjach.
              pozdrawiam
              • Gość: anu Re: Plastyka IP: *.itpp.pl 09.05.03, 16:52

jeśli chodzi o dr. Sarnecką z ośrodka chirurgi na tyłach dawnego hotelu "Forum"
                to mogę jedynie powiedzieć że moja siostra miała robiony u niej nos .
                po operacji tak mocno opuchła że nic niewidziała , miała dosłownie granatową
                twarz , zwymiotowała 2 wiadra krwi a jak w nocy dzwoniła do niej moja mama
                mówiac że z moją siostrą jest żle to kazała jej tylko przykładać lód do czoła ,
                efekt był taki że w końcu mama wezwała pogotowie , a moja siostra straciła
                przytomność z upływu krwi , w szpitalu dosłownie "zarzygała" całą izbe
                przyjęć , lekarze pytali się tylko "kto to robił" , po operacji dochodziła do
                siebie ok. 1/2 roku a "niebiesko-sine" kreski przy oczach widać było jeszcze
                baaardzo długo.
                teraz ja chcę wyprostować sobie nos ale boje się .
                bardzo podoba mi się nos Kayah jest dobrany do jej twarzy a nie jak większość
                nosów po operacji przypominają mały zadarty nosek "Jacksona".
                anu
                pozdro dla Catty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka