kaja102 15.06.07, 22:36 od jakiego czasu ok 2 miesiecy nadmiernie sie poce , strasznie twarz , i cialo plecy , .... nie robilam badan bo nie wiem jakie i czego moze to byc przyczyna mozecie mi poradzic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaneck Re: Witam!!! 16.06.07, 22:12 Cześć, ja mam podobny problem. Najbardziej pocą mi się plecy i twarz (czoło). Robiłem badania i wszystko jest w porządku. Nadwagi również nie mam. Z jednej strony wiem że jest to genetyczne (mój tata ma podonie) a z drugiej wiem że trzeba coś z tym zrobić, bo jest to bardzo uciążliwe. Planuję jako ostatnią deskę ratunku udać się do homeopaty. Zobaczymy... Może ktoś ma podobne doświadczenia?? Pozdrawiam Y Odpowiedz Link Zgłoś
janek8885 Re: Witam!!! 10.07.07, 13:39 Ja mam podobny problem,poce sie doslownie caly.Nawet jesli siedze w domu i nie wychodze to sie ze mnie leje,a najbardziej czolo,pachy,plecy,klatka i stopy.Mam tak juz od kilku lat i z roku na rok jest coraz gorzej.W zimie nawet gdy zdejmuje sweter mam cale pachy mokre,o lecie juz nie mowie,nawet swiezo po kapieli od razy zalewam sie potem.Stoje w sklepie w kolejce i musze sie wycirac chusteczka,jade autobusem,to samo.Az sie ludzie na mnie patrza.Bylem u lekarza rodzinnego,ale nic mi nie poradzil,jestem naprawde zdesperowany,o randkach moge zapomniec,cholera o czymkolwiek moge zapomniec,tylko wieczorami moge wyjsc.Jestem jak jakis nietoperz! Odpowiedz Link Zgłoś
zannanz Re: Witam!!! 15.07.07, 21:17 witam. widze, ze nie jestem sam, choć zadne to pocieszenie. zauwazyłem, ze ostatnio pocę się wiecej niż podczas poprzednich lat. nie było aż takiego problemu, a teraz wsiadam do autobusu, wchodzę do jakiegoś pomieszczenia i zaczyna się "lać". Najwięcej twarz i brzuch, jako ze zarośnięty nieco jestem. I tak się zastanawiam: 1) z wiekiem tak się porobiło, 2) zmiany klimatyczne tak na mnie wpływają 3) czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś